Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Mintyse pasiskaiciuoji kokia didziausia suma gali skirti tam daiktui ir yrasai y bid. O tada lauki, jei tavo pasiulyta kaina bus didziausia, reiskias nusipirkai.

dar dadesiu prie Tosk patarimo:
LABAI svarbu KADA idesi ta bid/savo max suma. Jei sakykim aukcijonas baigiasi tik uz 3 dienu, o tu tik dabar ikeli, tai garantuotai isprovokuosi kompeticija kitu kurie nusiziureja "savo" preke. Ka as darau, nuziuriu ir ikeliu tik paskutine minute aukcijono. Tada kiti neturi laiko pakeisti savo max bid i dar aukstesni, ir....as irgi jau nespeju iklimti i aukcijonu kompeticija mirksiukas.gif Todel daznai matai kad vienas zmogus domisi, o paskutines 5 minutes 10 zmoniou jau staigiai atsirado...todel kad didesni sanca turi laimeti taip.
Atsakyti
Scrap8 thumbup.gif Tiesa, pries dedama bid, dar parasyk pardavejui, ar jis sutiks nurodyti ant siuntinio fiktyvia suma 4u.gif
Atsakyti
nu pabaigiau ir antra knygele karsta.gif nu turiu pasakyti skrepinti su pora vaiku aplinkui tikras isbandymas, lipa beveik ant galvos doh.gif , o jau tas spaudimas, "mama ar jau padariai mama ar jau padariai mama ar jau padariai" tai visai nepadeda, tai rodausi kas gavosi, kai kur pabrokinau blush2.gif , voka ne ta puse padariau doh.gif teko kitos spalvos popieriaus priklijuoti salimais, kar idus gautusi padoriau ir siaip jokio daugiau skrepinimu kai vaikai aplinkui landzioje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pradinis varijantas buvo toks pats kaip ir ana knygele, o taip atrodo pabaigta: siap tai buvo reikalavimas tokios pacios kaip ir sesei, bet sunku man toki pati dar karta daryti, tai pasistengiau tik panasu padaryti biggrin.gif kad nebutu dideles skriaudos
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 18 gegužės 2008 - 17:47
Linutuke ir ši knygutė labai graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 18 gegužės 2008 - 18:33
nu pabaigiau ir antra knygele

LINUTUK: darbe man niekad nerodo foto, tai teks namuose pakomentuot.
Del eBay: taip pat dar dadesiu kad pasitikslinkite persiuntimo kaina pries ikeliant savo bid. Preke kartais buna verta sakykim 30 dol o parduoda tik uz 5 dol, bet kaip patikrini persiuntima tai ima $25 dol....taip daroma kadangi ebay ima % mokescius uz prekes nustatyta kaina o ne persiuntima (tokiu budu pardavejai kompensuoja islaidas, nors manau eBay jau sugudreja ir labiau "gaudo" tokius sposininkus.

Zirafos sese; atspejai 4u.gif .Man reikejo poilsio, o kurybos prievartavimo rezultatas buna sugadintas darbelis. Issimiegojau ir vakar baigiau SB darbeli del CK zurnalo uzduoties. Siandien skanuosiu ir e-issiusiu ziuret ar jiem "kibs" spaudai. Labai patenkinta galutiniu rezultatu - ypac todel kad jau 1+ metai issitraukiu tas pacias nuotraukas ir vel padedu atgal...pagaliau baigiau thumbup.gif . Vaikar taip pat pradejau "turgaus" veikla: 1/2 visko surusiavau, surasiau...reikalai juda i prieky
Aš konkursui ,jei spėsiu darysiu tokį puslapį apie draugystę,toje nuotraukoje mes su drauge pavaizduotos  Buvom pačios geriausios draugės,o paskui...tiesiog išsiskyrėm  Bet nežinau kokį patį pagrindą daryti,ar pritaikyi prie nuotraukos (ten tokios niūrios spalvos) ar padaryti ryškų,sodrų?

spalvos turi tam tikras emociju asociacijas. Kaip jautiesi del issiskyrimo su drauge? Jei liudna, tai tamsesnes spalvos tiktu.

g.gif g.gif Kodel tiek is jusu atsiranda "abejojanciu ar spesiu sudalyvauti" konkurse? Dar gi labai daug laiko liko. Ar gal nenorite labiau saves atskleisti g.gif . Smagu gi sudalyvauti nors ir neiseis "Mona Lisa" meistriskumas. Idomu pamatyt kaip kiti ta pacia tema igyvendino, idomu aptarti kitu darbelius...
Atsakyti
merginos, o kas nors jau buvote naujoje artmanijos parduotuveje Vilniuje? kas ten gero? norejau rytoj nulekti, bet neradau darbo grafiko niekur g.gif, o siaip trenktis i centra ir pabuciuoti duru rankena nesinori ax.gif
Papildyta:
ai brunette.gif pasisnekesiu su savim lotuliukas.gif , perknisau artmanijos foruma ir radau kaip dirba, jai kam netycia prireiks tai rasau I-V 10-19, VI 10-16. ir einu miegoti tongue.gif
Atsakyti
buvau ten, pirkau kai ką, tačiau pirmenybę atidaviau internetinėm parduotuvėms, dėl kainų geresnių.
Atsakyti
LINUTUK: darbe man niekad nerodo foto, tai teks namuose pakomentuot.

grazu labai thumbup.gif Nesimato jokiu klaidu, kadangi rastuotas popierius derinasi spalvom viskas tinka. Gal tik uzrasa buciau stampavus kaip anai knygelei mirksiukas.gif , bet visvien, manau tavo mazajai tai tiek dziaugsmo buvo gauti tokia dovana kad sypsojosi net mieganti biggrin.gif . Maza buvus tai oho jei tokia dovana buciau gavus wub.gif .
off topic: Atsimenu kieme gamingavau leles "kurybiskas" biggrin.gif : ersketroziu uogos=galva ir kunas; dantu smeigtukai/pagaliukai tai=rankos ir kojos; geliu ziedai=sijonai/sukneles...matai, "prie meno" ir tada buvau lotuliukas.gif

Beja, labas rytas (2 ryto cia) 4u.gif . Dar prie SB turgaus pasedejau, paruosiau siek tiek. Gryzdama is darbo ant masinos pamaciau toki pasakyma, auksiniai isminties zodziai: "Kada per daug turime, tai daiktai valdo mus, o ne mes daigtus"....teisybe smile.gif grynai ta jauciau deliodama savo SB turta pardavimui...
Papildyta Matau remini prisijungus. Niekad nepasitikslinom kaip atsiskaitysim del antro persiuntimo. Remini gal jau nenoriu tuo vel uzsiimti? Ar koki kita buda ieskom? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gegužės 2008 - 08:10
Labas rytas biggrin.gif kaip savaitgalis prabėgo?

LINUTUKE - darbelis toks wub.gif mergaitiškas ir švelnus thumbup.gif vis tik scrap booking priemonės daro stebuklus bigsmile.gif

Merginos - ar teko kam daryti marmurinį popierių? tai toks lobynas bigsmile.gif , aš gerą laiką pranaršiau netą info ieškodama, viename užsienio scrap puslapyje teko perskaityti, kad tokį popierių galima pasigaminti kaip acid-free , kuris negadina nuotraukų, tai dabar taip užsidegiau - juk ten tokie aukso klodai scrap'ui daryti ir gaunasi tik po vieną egzempiorių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 gegužės 2008 - 19:45
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 09:08)
grazu labai thumbup.gif Nesimato jokiu klaidu, kadangi rastuotas popierius derinasi spalvom viskas tinka. Gal tik uzrasa buciau stampavus kaip anai knygelei 
as ir norejau stampuoti, bet jai rimtai neatlaikiau spaudimo doh.gif is mazosios, nes taip ikirejo su savo "kada baigsi" kad nusprendziau kad jau laikas ikisti jai i rankas ta knygele lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar laksto po namus ir terorizuoja vyresne sese kad keistis lipdukais, o teti terorizuoja kad nupirktu lipduku, tetis ne kvailas liepe uzsidirbti, tai dabar turime etatine indu ploveja lotuliukas.gif lotuliukas.gif , isplaus bet ka kad tik tetis lita duotu doh.gif
Atsimenu kieme gamingavau leles "kurybiskas"
o as tai pienes koteli suplesydavau juostelemis, imerkdavau i vandeni ir taip graziai susigarbanodavo thumbup.gif super lele pasidarydavau su geliu ir pagaliuku pagalba,
Beja, labas rytas (2 ryto cia)  . Dar prie SB turgaus pasedejau, paruosiau siek tiek.
nu greitai mars miegoti naktibalda lotuliukas.gif
Papildyta Matau remini prisijungus. Niekad nepasitikslinom kaip atsiskaitysim del antro persiuntimo. Remini gal jau nenoriu tuo vel uzsiimti? Ar koki kita buda ieskom?
tai kad tada truputi issidurem, tai manau reiktu kaskam vienam surinkti ir daryti tarptautini pavedima, ten tikriausiai gausis pigiau, nors as cia ne specas, nieko nesigaudau
Merginos - ar teko kam daryti marmurinį popierių? tai toks lobynas  , aš gerą laiką pranaršiau netą info ieškodama, viename bazilų ar ispanų scrap puslapyje teko perskaityti, kad tokį popierių galima pasigaminti kaip acid-free , kuris negadina nuotraukų, tai dabar taip užsidegiau - juk ten tokie aukso klodai scrap'ui daryti ir gaunasi tik po vieną egzempiorių
nu cia tai nerimastingas zmogelis, ar esi ko nors neisbandzius biggrin.gif
Atsakyti
Merginos - ar teko kam daryti marmurinį popierių? tai toks lobynas bigsmile.gif , aš gerą laiką pranaršiau netą info ieškodama, viename bazilų ar ispanų scrap puslapyje teko perskaityti, kad tokį popierių galima pasigaminti kaip acid-free , kuris negadina nuotraukų, tai dabar taip užsidegiau - juk ten tokie aukso klodai scrap'ui daryti ir gaunasi tik po vieną egzempiorių thumbup.gif

user posted image
user posted image
tu turi omeny sita gal? Taip mano vyresne sesute atvykus i JAV dirbo Ceku meno galerijai gamindama jiem si popieriu. Man teko matyti net kaip ji gamina wub.gif Rasala palieja ant blekos vandens su aliejaus pavirsium. Paskui su tokiom sukom "sukuoja" vandens pavirsiu ir daro dizainus. Paskui ATSARGIAI uzdeda lapa popieriaus ant vandens/dazu pavirsiuaus. Gali taip padaryti popieriu ir net silko medziaga (atsimenu net silkinius salikus taip dazydavo) wub.gif . Manau jei pagrindinis popierius ir dazai acid free tai tiktu SB.
Atsakyti
Labas rytas,
ale, kiek jau prirašėt doh.gif vat neprisėsk savaitgalį prie kompo, tai kiek praleidi visko įdomaus mirksiukas.gif
noriu pagirti labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif wub.gif šaunuolės thumbup.gif
o aš vis keliauju, ir nėra laiko prisėst prie sb verysad.gif
tiesa, Waršuvoje buvau Empik parduotuvėlėje (knygynas), tai šiek tiek apsipirkau, bet ten dar mažai sb prekių verysad.gif labai didelis pasirinkimas papuošalų gamybai, dekupažui... nors štampukų tai pasirinkimas yra, dar šis bei tas.
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 09:08)
Matau remini prisijungus. Niekad nepasitikslinom kaip atsiskaitysim del antro persiuntimo. Remini gal jau nenoriu tuo vel uzsiimti? Ar koki kita buda ieskom? g.gif

pusę valandos skaičiau, kiek čia prirašėt doh.gif o kol pati rašiau, tai žiūriu ir jūs spėjot lotuliukas.gif
galiu patarpininkauti jei reikia mirksiukas.gif ot tai darbas, vis tiek nuo kėdės užpakalio nepakeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 19 gegužės 2008 - 08:30