QUOTE(Tosk @ 2008 05 17, 09:19)
Tiesa. Miglota, karta buvau ymetus adresiuka likviduojamos parduotuves... Tai dabar ten nuolaidos 50% Vakar prasinesiau http://www.mamut.net/pastell/shop/ Nebera ten daug visko, bet man pakako numelzti savo saskaita
Papildyta:
Ech... Man depresucha.... Pas mus vel.... sninga Norvegijoje nacionaline diena, bet eina jie s..., as y lauka tokiu oru neisiu Labai laukiu 3dienio, kada vaziuosim y Kreta
Papildyta:
Ech... Man depresucha.... Pas mus vel.... sninga Norvegijoje nacionaline diena, bet eina jie s..., as y lauka tokiu oru neisiu Labai laukiu 3dienio, kada vaziuosim y Kreta
tosk, aciu uz naujienas, bet sio menesio limitas jau isnaudotas, lauksiu prekiu is joann dabar, o gal dar spesiu ir is avedos asortimento ka nors paciupt. labai noriu alfabeto naujo QC, bet aveda tik su replytem parduoda, o pas mus ju kainos zveriskos
oras siandien tai joooo, jegele, sake jau 50 metu taip salta nebuvo, sniegas-lietus-sniegas-saltis gera kombinacija spek ar mano vaikui buvo salta, lakste po lauka kaip niekur nieko, tikras norvegas
dar pasiguosiu del konkurso, apgalvojau viena nuotrauka, detales, zodziu tik sumest beliko, o pasirodo mano norima nuotrauka dingo is kompo ir is namu viska perknisau - atrodo, kad is namu isejo, nenorejo konkurse dalyvaut
Papildyta:
Scrap8 sorris