Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 05 17, 09:19)
Tiesa. Miglota, karta buvau ymetus adresiuka likviduojamos parduotuves... Tai dabar ten nuolaidos 50% 4u.gif Vakar prasinesiau lotuliukas.gif http://www.mamut.net/pastell/shop/  Nebera ten daug visko, bet man pakako numelzti savo saskaita lotuliukas.gif
Papildyta:
Ech... Man depresucha.... Pas mus vel.... sninga blink.gif  verysad.gif Norvegijoje nacionaline diena, bet eina jie s..., as y lauka tokiu oru neisiu schmoll.gif Labai laukiu 3dienio, kada vaziuosim y Kreta 4u.gif

tosk, aciu uz naujienas, bet sio menesio limitas jau isnaudotas, lauksiu prekiu is joann dabar, o gal dar spesiu ir is avedos asortimento ka nors paciupt. labai noriu alfabeto naujo QC, bet aveda tik su replytem parduoda, o pas mus ju kainos zveriskos doh.gif

oras siandien tai joooo, jegele, sake jau 50 metu taip salta nebuvo, sniegas-lietus-sniegas-saltis gera kombinacija cool.gif spek ar mano vaikui buvo salta, lakste po lauka kaip niekur nieko, tikras norvegas biggrin.gif
user posted image

dar pasiguosiu del konkurso, apgalvojau viena nuotrauka, detales, zodziu tik sumest beliko, o pasirodo mano norima nuotrauka dingo is kompo ir is namu doh.gif viska perknisau - atrodo, kad is namu isejo, nenorejo konkurse dalyvaut biggrin.gif
Papildyta:
Scrap8 sorris blush2.gif
Atsakyti
Miglota, o kur veliava nukisot? lotuliukas.gif As nesivarginau y lauka islysti lotuliukas.gif Ir mb niekad nesvente, jam 17 tai papildoma zvejojimo diena lotuliukas.gif
O raidziu neziurineji ebay? As taip viena raidyna pigiai nusipirkau 4u.gif
Atsakyti
labai noriu alfabeto naujo QC, bet aveda tik su replytem parduoda, o pas mus ju kainos zveriskos doh.gif

g.gif nesupratau...ko kainos zveriskos? replyciu, alfabetu ar komplektu? QK ir JAV kainos yra zveriskos. O parduodu visgi replytes uz $56 dol...tiek pati mokejau. As kainu nekelsiu, tik ikainuosiu tiek kiek to daikto verte dabartine/kiek galeciau gaut per eBay.
-QK yra gera investacija. Nemazai moteriskiu man pasake kad atsipirko alfabeto kaina parduodamos iskirstas raides per eBay ir forumus. Pavyz. Paskelbia kaina "$4 dol iskirsiu Marissa alfabeta po dvi raides bent kokios spalvos pageidaujate'. Viena moteriske sake kad po menesio atsipirko alfabeto kaina mirksiukas.gif
is namu isejo, nenorejo konkurse dalyvaut biggrin.gif

nu ir tekto...kita kart 4u.gif Svarbu kad nors 2-3 is jusu sudalyvautumet, taip tai bus nubodu jei tik viena verysad.gif
Atsakyti
veliava namie stalciuj gulejo lotuliukas.gif buciau ir as nelindus, bet sikart reikejo eit del MB sunaus smile.gif MB tai svencia ir man dar liepe is lietuvos tautini kostiuma tasivezt biggrin.gif

o del ebay tai as bijau, niekad nieko is ten nesu pirkusi, nezinau kokia tvarka ir kiap ten kas vyksta, todel bijau bandyti blush2.gif

kainos baisios ir replyciu ir alfabetu.. geras alfabetas virs 400 lt kainuoja, replytes apie 250 lt.. as svajoju apie QK-Paige Classic Komplett alfabeta dabar bet jis virs 500 lt todel replytes uz 56 usd yra gana pigu mano galva.. bet as noriu tik alfabeto, o pas tave komplektas.. o del iskirstu alfabetu pardavinejimo cia tai bent ideja-verslo planas.. gal reikia prispausdinti savo turimo ir siusti i lt biggrin.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 17, 23:28)
nu ir tekto...kita kart 4u.gif Svarbu kad nors 2-3 is jusu sudalyvautumet, taip tai bus nubodu jei tik viena verysad.gif

turiu dar vien ideja - atsargini varianta, bet velgi ta pati beda, reikia perraust visus archyvus is naujo ir surast nuotrauka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 17 gegužės 2008 - 23:44
Scrap8,o pas man toks klausimukas,kaip galima "pamėgdžioti" džinsų medžiagą?

Atsiprasau kad uzmirsau atsakyt ax.gif
--gali skanuoti dzinsu medziaga ir atspausdinti ant cardstock/vienspalvio popieriaus.
--gali is labdaros pigiai nusipirkti, arba pati senus dzinsus turint, juos sukarpyti: daznai macius kad nuardo dzinsu kisene ir prisiuve prie puslapio tai panaudoja ideti uzrasu kortele arba kokias gelytes.
--gali padaryti papuosimui gelytes iskirptas is dzinsu medziagos. Pirma reikia medziaga paruosti kad kieta butu su "fabric stiffner" arba krakmolu.
--audiniu parduotuvese daznai matau dzinsu medziagos juosteliu, gal ten paieskok.
svajoju apie QK-Paige Classic Komplett alfabeta dabar bet jis virs 500 lt

pirma as kaip tik norejau parduoti Paige srifta, bet pasitikslinau kiek mokejau ir pastebejau kad atskirai parduodama Paige Upper Case (dideles) apie 140 USD, ir lower case (mazos) apie 140 USD, ir numeriai irgi atskirai 80 USD. Tai tikrai kaina sudedant suma, kaip jus sakote "kandziojasi".
Todel nusprendziau parduoti komplekta Britannia Skinni Mini (jame yra dideles, mazos ir numeriai-viskas tik uz tokia kaina kaip Paige dideles ar mazos raides. Manau musu merginom bus labiau prieinama kaina.
P.S. (o man Paige nelabai patinka...tik viena karta naudojau ax.gif )
o del iskirstu alfabetu pardavinejimo cia tai bent ideja-verslo planas.. gal reikia prispausdinti savo turimo ir siusti i lt biggrin.gif

smagu duot merginom ideju mirksiukas.gif Manau ne viena gales tuo pasinaudot, ir jei jusu antros buses priekaistauja del islaidu gali pasiteisinti kad sis irankis uzsimokes uz save.
Atsakyti
Miglota nereikia bijoti ebay mirksiukas.gif Uzsiregistruoji, pasidarai paypall saskaita (tikrai nesudetinga). O toliau seki aukcionus. Mintyse pasiskaiciuoji kokia didziausia suma gali skirti tam daiktui ir yrasai y bid. O tada lauki, jei tavo pasiulyta kaina bus didziausia, reiskias nusipirkai. Apie kiekviena pardaveja yra atsiliepimai, pirkejai paraso koks servisas, kokios kokybes prekes ateina. Na siulau tikrai isbandyti 4u.gif Pasiziurek kiek raidynu... http://crafts.search...idZp1638Q2em122 Jei nuspresi bandyti laime, klausk, kuom galesiu, padesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 18, 09:40)
Miglota nereikia bijoti ebay mirksiukas.gif  Uzsiregistruoji, pasidarai paypall saskaita (tikrai nesudetinga). O toliau seki aukcionus. Mintyse pasiskaiciuoji kokia didziausia suma gali skirti tam daiktui ir yrasai y bid. O tada lauki, jei tavo pasiulyta kaina bus didziausia, reiskias nusipirkai. Apie kiekviena pardaveja yra atsiliepimai, pirkejai paraso koks servisas, kokios kokybes prekes ateina. Na siulau tikrai isbandyti 4u.gif Pasiziurek kiek raidynu... http://crafts.search...idZp1638Q2em122 Jei nuspresi bandyti laime, klausk, kuom galesiu, padesiu 4u.gif

va to ir nesuprantu, kas ten per paypall blush2.gif , be to zinau savo pirkimo manija, reikia gal pirma pradet naudot ko jau prisipirkus esu biggrin.gif
Atsakyti
Paypal nusipirko ebay, todėl visi atsiskaitymai dabar vyksta per Paypal. doh.gif Dar ne visose šalyse, bet greičiausiai tai laikina, ir netrukus visi turės mokėti per Paypal.
Miglota, fainas tavo berniukas. Toks baltaplaukis. wub.gif O kostiumėlis - tardicinis norvegiškas? Labai įdomus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 18, 12:08)
Miglota, fainas tavo berniukas. Toks baltaplaukis.  wub.gif  O kostiumėlis - tardicinis norvegiškas? Labai įdomus.  smile.gif

aciu 4u.gif skandinavu vaikai beveik visi baltuciai arba raudonplaukiai biggrin.gif aha, drabuzeliai tautiniai, man labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 18, 04:42)
Atsiprasau kad uzmirsau atsakyt  ax.gif
--gali skanuoti dzinsu medziaga ir atspausdinti ant cardstock/vienspalvio popieriaus.
--gali is labdaros pigiai nusipirkti, arba pati senus dzinsus turint, juos sukarpyti: daznai macius kad nuardo dzinsu kisene ir prisiuve prie puslapio tai panaudoja ideti uzrasu kortele arba kokias gelytes.
--gali padaryti papuosimui gelytes iskirptas is dzinsu medziagos. Pirma reikia medziaga paruosti kad kieta butu su "fabric stiffner" arba krakmolu.
--audiniu parduotuvese daznai matau dzinsu medziagos juosteliu, gal ten paieskok.

Ačiū,labai labai 4u.gif
Aš konkursui ,jei spėsiu darysiu tokį puslapį apie draugystę,toje nuotraukoje mes su drauge pavaizduotos ax.gif Buvom pačios geriausios draugės,o paskui...tiesiog išsiskyrėm unsure.gif Bet nežinau kokį patį pagrindą daryti,ar pritaikyi prie nuotraukos (ten tokios niūrios spalvos) ar padaryti ryškų,sodrų? rolleyes.gif
Atsakyti
nu o as atlaikiau su vyresneles repeticiju ir koncerto "mes pasaulis" maratona karsta.gif , dabar jau popieriais apsikrovus lipdau antra knygele biggrin.gif ir ilindau pasmalsauti kas naujo nutiko blush2.gif

Miglota tavo vaikiukas laaabai zavingas su siais rubeliais wub.gif

aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif

o man konkursui prisireike nuotraukos didesnes doh.gif , tai teko uzsakyti kita, bet stabdis pabandziau per "Euroka", tai dabar vos ne savaite reiks laukti blink.gif , jauciu rytoj leksiu i vietini larioka naujai tik ta ta nuotrauka uzsakineti, galiu laiko kitaip pritrukti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 18, 15:19)
nu o as atlaikiau su vyresneles  repeticiju ir koncerto "mes pasaulis"  maratona karsta.gif , dabar jau popieriais apsikrovus lipdau antra knygele  biggrin.gif ir ilindau pasmalsauti kas naujo nutiko  blush2.gif

Miglota tavo vaikiukas laaabai zavingas su siais rubeliais  wub.gif

aciu visoms uz grazius zodzius  4u.gif

o man konkursui  prisireike nuotraukos didesnes  doh.gif , tai teko uzsakyti kita, bet stabdis pabandziau per "Euroka", tai dabar vos ne savaite reiks laukti  blink.gif , jauciu rytoj leksiu i vietini larioka naujai tik ta ta nuotrauka uzsakineti, galiu laiko kitaip pritrukti  blink.gif

o tu nebandei per fotofabriką internetu užsisakyti, kartais visai neblogai būna.
Atsakyti