Gražūs visų darbeliai
Scrap8,o pas man toks klausimukas,kaip galima "pamėgdžioti" džinsų medžiagą?
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 16, 20:04)
kaip grazu Turbut ir dukriukas dziaugiasi ir visos drauges jai pavydes
nu dukriukas tai kaip ant sparnu skraido po namus, kas nelabai padeda , nes maze truputi supavydejo tai kelia scenas pavydo , o drauges tai dar nemate, bet knygute jau susikrove i kuprine ir pasiruosus nestis i mokykla ir ko gero maivytis
LINUTUKE na ir iš anksto tavo mergaitė pasiruošė į mokyklą . Juk rytoi savaitgalis.
Arminux, aš nieko prieš, jei panaudosi AČIŪ Aš netgi bandyčiau tarp tų nuostabių geltonų gėlių išdėstyti ilgesnį užrašiuką - AČIŪ TETUKUI. O atvirutės viduje jau išdėstyčiau, už ką AČIŪ. Arba užrašyčiau tik žodį TĖČIUI/TETUKUI.
Man labai gražu, kad pati viską prištampavai. O tas raudonas reljefas iš viso neįtikėtina, kad tai padarei savo rankomis. Tikrai gerą aparačiuką įsigyjai!
Linutuk, tavo knygelė tokia miela... Tokia mergaitiška. Ir kaspinėliai, ir rakčiukai smagiai atrodo. Ir taip greit padarei.
Vokelis man irgi žiauriai patiko - pati svrasčiau panaudoti tą idėją - voko vidų išpuošti kitu popierium. Lipdukas ant voko irgi neliko nepastebėtas.
Bet man atrodo, tu labai rizikuoji. Grįš pirmadienį tavo Rasa su sąrašiuku - "kepsi" knygeles ir jos draugėms.
P.S. Mūsų vadė man atrodo nusiminusi. Ar dėl konkurso - kad mes pasyvios, ar dėl miego ir laiko trūkumo?
Man labai gražu, kad pati viską prištampavai. O tas raudonas reljefas iš viso neįtikėtina, kad tai padarei savo rankomis. Tikrai gerą aparačiuką įsigyjai!
Linutuk, tavo knygelė tokia miela... Tokia mergaitiška. Ir kaspinėliai, ir rakčiukai smagiai atrodo. Ir taip greit padarei.
Vokelis man irgi žiauriai patiko - pati svrasčiau panaudoti tą idėją - voko vidų išpuošti kitu popierium. Lipdukas ant voko irgi neliko nepastebėtas.
Bet man atrodo, tu labai rizikuoji. Grįš pirmadienį tavo Rasa su sąrašiuku - "kepsi" knygeles ir jos draugėms.
P.S. Mūsų vadė man atrodo nusiminusi. Ar dėl konkurso - kad mes pasyvios, ar dėl miego ir laiko trūkumo?
P.S. Mūsų vadė man atrodo nusiminusi. unsure.gif Ar dėl konkurso - kad mes pasyvios, ar dėl miego ir laiko trūkumo? unsure.gif
pusiau atspejai...del laiko ir miego trukumo. Jumis tikrai nenusivylus
Man tiek daug ka reikia atlikti:ta ispardavima suorganizuoti, nufotografuoti viska, sumesti i blog'a, ir dar norisi SB uzsiimti labiau su CK zurnalu. Jie man vis pameta uzduociu, "jei norite sudalyvaut". Aisku kad noriu kad mano darbeliai dazniau i zurnala patektu -juk sie mano metai tam, koja gi duryse ju. Bet CK zurnalo uzduotys tai turi buti padarytos per tris dienas .Nelabai speju: vaikai, maziukui visi dantys pradejo dygt tai nervuojasi labai, namai-nespeju, o vakare kartais tiesiog nuluztu.
Turiu nuotraukas, ir bendra plana dizainui, bet....stumdziau viska po lapa 3 valandas vakare ir s.... gavosi. Sugadinau viena BG lapa ir dar su tokiais detaliskais iskarpinejimais. Taip ilgai uztruko iskarpyt . Kaip uzdejau ant vienspalvio lapo, visiskai netiko...teko mesti originalu plana ir keisti visiskai i kita, ir vel stumdziau po lapa bandau kazka "originalaus" sugalvot. Lygtai nusprendziau galutini varianta, bet dabar esu ant tiek pavargus kad nenoriu net ziuret i SB. Dar dirbu savaitgaly. Isitikinus kad jei baigsiu si darbeli, tai po pirmadienio, ir per velu bus jau issiust
Truksta man laiko gyventi toki gyvenima kurio noriu Del to kartais nuliudus bunu...
LINUTUK, man labai patiko tavo knyguė, o ypač viršelis. Gavosi tikrai labai mergaitiškas. Įsivaizduoju, ji mokykloje girsis ne tik knygute, bet ir savo mama......Kai pagalvoji, tikrai padarei dukrai labai brangią dovaną, ir kuo greičiau daryk kitai......
Arminux labai grazi atvirute Klausei, kaip tas kalkes uztepti. Tai as naudoju tuos pagaliukus su kempinelem, kur seselius akims reikia teptis Visai neblogai gaunasi ir pirstai nenuteplioti (mazeja rizika isteplioti itai ko nereikia).
Linutukai labai grazus albiumukas O vokelio ideja
As tikrai dalyvausiu konkurse. Yra jau nuotraukos atrinktos, vizija lapo jau turiu. Dabar tik reikia sulaukti kada mb gryz, nes 10d vienai tvarkytis nera taip jau paprasta ir kelione isvargino (lagaminu tempinas, monstriuko gaudymas). Vakarais luztu....
Tiesa. Miglota, karta buvau ymetus adresiuka likviduojamos parduotuves... Tai dabar ten nuolaidos 50% Vakar prasinesiau http://www.mamut.net/pastell/shop/ Nebera ten daug visko, bet man pakako numelzti savo saskaita
Papildyta:
Ech... Man depresucha.... Pas mus vel.... sninga Norvegijoje nacionaline diena, bet eina jie s..., as y lauka tokiu oru neisiu Labai laukiu 3dienio, kada vaziuosim y Kreta
Linutukai labai grazus albiumukas O vokelio ideja
As tikrai dalyvausiu konkurse. Yra jau nuotraukos atrinktos, vizija lapo jau turiu. Dabar tik reikia sulaukti kada mb gryz, nes 10d vienai tvarkytis nera taip jau paprasta ir kelione isvargino (lagaminu tempinas, monstriuko gaudymas). Vakarais luztu....
Tiesa. Miglota, karta buvau ymetus adresiuka likviduojamos parduotuves... Tai dabar ten nuolaidos 50% Vakar prasinesiau http://www.mamut.net/pastell/shop/ Nebera ten daug visko, bet man pakako numelzti savo saskaita
Papildyta:
Ech... Man depresucha.... Pas mus vel.... sninga Norvegijoje nacionaline diena, bet eina jie s..., as y lauka tokiu oru neisiu Labai laukiu 3dienio, kada vaziuosim y Kreta
Neliūdėk, Aveda Aštuntoji. T.y. norėjau pasakyti - pasistenk neliūdėti dėl tokių dalykų. Nes laiko valdyti mes, deja, negalim. Aš irgi apie tai dažnai susimąstau. Iš pradžių man atrodė keista, tikras nesusipratimas, kodėl mes turime pramiegoti net 1/3 gyvenimo, kai gyvenimas ir taip yra trumpas?! Bet visgi suvokiau, kad miegas mums būtinas, jeigu norim, kad tas likęs gyvenimas būtų kokybiškas. Todėl nuo to laiko stengiuosi savęs neprievartauti ir sėdžiu iki vėlumos tik ypatingais atvejais. Jeigu dirbi pervargusi - dirbi veltui - aš tuo įsitikinau aną naktį, kai pagalvojau, jog mane kažkas nužiūrėjo.
Panašu, kad ir tau atėjo laikas tiesiog pamiegoti. Bent naktimis. Tam kažko turėsi atsisakyti. CK užduočių būtų tikrai gaila atsisakyt. Bet, manau, merginos neprieštaraus, jeigu išpardavimą surengsi vėliau. Man tikrai ne problema palaukti net mėnesiuką. Tiek laukėm pirmo siuntinio, dar nepasinaudojom visom gautom priemonėm. Tai tikrai palauksim antro. Gali neskubėt su fotkinimu ir išpardavimu. Aš rimtai nematau čia skubaus reikalo. Ką kitos pasakys?
Tosk, kaip faina Į Kretą, kur saulutė O kadu grįšit? Kaip tu spėsi sudalyvaut konkurse?
Panašu, kad ir tau atėjo laikas tiesiog pamiegoti. Bent naktimis. Tam kažko turėsi atsisakyti. CK užduočių būtų tikrai gaila atsisakyt. Bet, manau, merginos neprieštaraus, jeigu išpardavimą surengsi vėliau. Man tikrai ne problema palaukti net mėnesiuką. Tiek laukėm pirmo siuntinio, dar nepasinaudojom visom gautom priemonėm. Tai tikrai palauksim antro. Gali neskubėt su fotkinimu ir išpardavimu. Aš rimtai nematau čia skubaus reikalo. Ką kitos pasakys?
Tosk, kaip faina Į Kretą, kur saulutė O kadu grįšit? Kaip tu spėsi sudalyvaut konkurse?
Pritariu Zirafos sesei . Pirmoi vietoi reik gerai pailsėti , tada ir klaidų mažiau daroma, ir darbas mielesnis bei spartesnis būna . O visų darbų vistiek aprėpti neįmanoma.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 17, 16:01)
Cia bus mini atostogos. Isvaziuojam 3dieny, o gryztam 7dieny. Tad tikrai suspesiu sudalyvauti Siandien mb mamules sugyventinis skambino is Kretos, tai ten +28. Lafaaaa
dabar ten nuolaidos 50% 4u.gif Vakar prasinesiau lotuliukas.gif http://www.mamut.net/pastell/shop/ Nebera ten daug visko, bet man pakako numelzti savo saskaita lotuliukas.gif
Tosk: paziurejau ta e-parduotuve. Nesupratau ar kainos jau su nukainavimu ar nuema kaip atsiskaitai? Tas Scrapbook Trends zurnalas/knyga tai pasikeiciau i dol. pasiziureti tai iseina $35 dol ...nu gerai nori...kaip cia kainuoja $15 dol
--siltos saulutes ir sekmingos keliones jum
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 17, 21:19)
Tosk: paziurejau ta e-parduotuve. Nesupratau ar kainos jau su nukainavimu ar nuema kaip atsiskaitai? Tas Scrapbook Trends zurnalas/knyga tai pasikeiciau i dol. pasiziureti tai iseina $35 dol ...nu gerai nori...kaip cia kainuoja $15 dol
Kainos pilnos. Veliau suziuri, ar yra visos prekes ir atsiuncia jau patikslinta sarasa ir su paskaiciuotom nuolaidom. Kazkaip per ta pusmety kai domiuosi sb, uzsidare jau kokios 5 internetines parduotuves, o Norvegijos mastabu tai yra daug... Zinau, kad tokie pirkejai, kaip as, yra tikras kosmaras. Bet cia jau verslo subtilybes. MB parduodamas kai kurias prekias praranda pinigus, bet su kitom prekem uzdirba. Ir isbalansuoti taip, kad finale butu + nera taip paprasta.