Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 05 15, 16:35)
Gražu čia pas jus, pasidairau kartkartėmis...  Šaunuolės... mamytės, darbeliai liuks  bigsmile.gif

nu dairykis dairykis, gal kada sumastysi ir prisijungsi mirksiukas.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 16, 01:01)
Taip, aš viską patraukiau į apačią, bet šįkart visas darbelis gavosi kreivas-šleivas. Man regis, kažkieno akis yra pikta.  verysad.gif  Po pagyrimų nieko man nebesigauna. Atrodo, turėtų kaip tik viskas eitis kaip sviestu patepta, bet ne! Raidelės kreivos, siūlai išlenda, tris nuotraukas sugadinau karpydama.  blink.gif  Ir neskubu, darau viską taip pat kaip aną kartą. Tarsi kažkas būtų mane nužiūrėjęs.  verysad.gif  Tarsi dingtų kažkur visa patirtis, įgyta čia per keletą mėnesių. Apmaudu.
Aštuoniuke, gal galėtum paklausti TB kaip atšaukti nužiūrėjimą? Bijosiu dabar rodytis su darbeliais... Ne duok Dieve nuo šiol niekas nebesigaus.  cry.gif
Tik nesijuokit, panos. smile.gif Aš rimtai.  huh.gif

nu tik nenusimink, niekas nenuziurejo, nu gal truputi pergyrem blush2.gif , nu bet kad tikrai labai dailus gavosi mirksiukas.gif , o tu padek kokiai dieneliai i sali, gal ziurek ir pageres situacija po dieneles kitos console.gif

o as tai laaaaabai gerai issimiegojau ir griebiau is kart dukrytei albuma daryti smile.gif siandien gal padarysiu, o tada po savaitgalio griebsiuos uzduoties, o tai jau nezinau kelinta varijanta galvoje permastau, tuojau nebezinosiu ka daryti doh.gif
Atsakyti
Zirafos sese, siūlau padėti viską porai dienų į šoną.
Pailsėk, paskaityk gerą knygą ...
Po kelių dienų viskas pasikeis mirksiukas.gif

Aš ryt bandysiu jūsų rekomenduotą knygą apie foto nusipirkt g.gif

Atsakyti
Ok. 4u.gif Ačiū, galbūt taip ir padarysiu. smile.gif
Linutuk, nagi sveikinu, kad išsimiegojai!!! Gal net parodysi mums perdarytą albumuką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 16, 14:26)
Ok.  4u.gif  Ačiū, galbūt taip ir padarysiu.  smile.gif
Linutuk, nagi sveikinu, kad išsimiegojai!!! Gal net parodysi mums perdarytą albumuką?  bigsmile.gif
nu jau beveik baigiau, vakare pasirodysiu biggrin.gif
Atsakyti
Zirafos sese:tau cia tiktu pasakymas:"If it ain't broke- don't fix it"..jei nesugadinta, netaisyk". Tas patraukimas i apacia tokia smulkmena, man pavyz. visai nekrito i akis ax.gif O jei persistengi ir varzaisi dar geriau padaryt jau gera rezultata, tai buna taip kad sugadini
Justessdarbeliai kaip visada, nera prie ko prikibt--matosi profesonalumas ir kruopstumas (musu skoniai labai panasus).

--matau kad niekas neskuba su uzduotim g.gif Negi bus tiktai kokia viena dalyve, o kitos nespes? Neidomu tokie konkursai kur laimi kad kiti nedalyvavo.
--del SB turgaus tai sparciau viskas i prieki eitu jeigu kaip nors galeciau prie visa to dirbti diena. Bandziau bet vaikai viska griebia, traukia ant zemes. O naktimis, jau kelios naktys is eiles einu miegot 2-3 ryto, tai vos pastoviu tada (ir su kavos pagalba net).
Ta reljefine varlyte, tai Quickutz plytele. QK yra dvieju tipu: iskerta, ir ispaudzia "embossing". Jau sakiau kad parduosiu replytes su vienu alfabeto komplektu.
Zurnalu bus labai daug, rasikliu...dar nzn
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 16, 15:17)
--matau kad niekas neskuba su uzduotim g.gif Negi bus tiktai kokia viena dalyve, o kitos nespes? Neidomu tokie konkursai kur laimi kad kiti nedalyvavo.

Jaučiu visos kažką krapšto, daro ir tyli. Nenori išduoti minties kad kita nenukopintų lotuliukas.gif Konkursui jau turiu nuotraukas nužiūrėjusi. Eisiu vakare parsinešti iš foto parduotuvės. Na žinoma ir sumanymas šioks toks yra. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės, visoms, laukiu ir aš labai Scrap8' iukes turto išpardavimo.....
Dar nepradėjau to konkursinio darbo, bet jau sugalvojau apie ką........
Ir darau pasibandymus, mokinuosi dirbt su štampukais..........
Vakar pradėjau ir šiandiena baigiau scrap atvirutę.....Turėjau minčių, kad ji galėtų būti skirta tėvo dienai, bet.......užrašo nebedėjau jokio, nes persigalvojau....kai uždėjau tas gėlytes........ nebetiko jos visai........bet ką naudoti tevo atvirutei.......be gėlyčių nelabai ką turiu............ g.gif , knopkiukų irgi dar nenusipirkau......sunku tą atvirutę padaryt "vyrišką"
na rodausi........

user posted image
o dabar galvoju, kad gal kaip ir žirafos sese rašyti AČIŪ...(nes man padėkos atvirutės irgi labai patinka)

Atsakyti
--del SB turgaus tai sparciau viskas i prieki eitu jeigu kaip nors galeciau prie visa to dirbti diena. Bandziau bet vaikai viska griebia, traukia ant zemes. O naktimis, jau kelios naktys is eiles einu miegot 2-3 ryto, tai vos pastoviu tada (ir su kavos pagalba net).
Ta reljefine varlyte, tai Quickutz plytele. QK yra dvieju tipu: iskerta, ir ispaudzia "embossing". Jau sakiau kad parduosiu replytes su vienu alfabeto komplektu.
Zurnalu bus labai daug, rasikliu...dar nzn

Scrap8 gal kokiai dienukei viską padėk į šalį ir pailsėk, dar po to susirgsi doctor.gif

Arminux puikus darbelis, o apačioje atvirutės tuos vingelius kokiu nors aparačiuku embozinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 16 gegužės 2008 - 15:20

prasom tik be panikos biggrin.gif , dar siek tiek laiko yra, o zinant mane, tai man geneliausios idejos ateina paskutine minute lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,
Jaučiu visos kažką krapšto, daro ir tyli. Nenori išduoti minties kad kita nenukopintų
irgi galimas varijantas mirksiukas.gif
Arminux
labai daili thumbup.gif , bet prasome smulkesnio paaiskinimo lotuliukas.gif , mane tas popierius geletas sudomino, jis stampuotas at toks buvo?
Atsakyti
Viską dariau savo rankomis, tikra SCAP atvirutė.......
Ant gelsvo popieriaus tų gėlyčių pridėliojau su štampuku, o paskui su tokia viena priemone ištryniau, ale pasendinau.......Ji vadinasi Blending Chalks. Tai ir Avedos norėčiau paklaust, kaip su ja dirbti....aš trinu su pirštais.Ar teisingai?
Apvedžiojau nuotrauką raudonai, ką naudojau......
user posted image

O paskui apačioje ornamentus išspaudžiau su šiuo "žaisliuku". Čia Scrap8 atsiūstas įrankis.....
user posted image
Nu manau aiškai aprašiau....
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 05 16, 17:11)
Nu manau aiškai aprašiau....
nu aiskiau ir buti negali smile.gif

nu o cia mano sios dienos menas blush2.gif pries ir po varijantai, siap virseli visai nuemiau ir padariau nauja, nugarele is geleto popieriaus, dabar dar reiks ir mazajai padaryti doh.gif , ba teko asaras sluostyti, nenori nei truputi nuo seses atsilikti lotuliukas.gif
user posted image user posted image
o cia taip vidus atrodo, padariau vokeli atsarginiams lipdukasm lotuliukas.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 16 gegužės 2008 - 17:06
cia mano sios dienos menas blush2.gif pries ir po varijantai,

kaip grazu wub.gif Turbut ir dukriukas dziaugiasi ir visos drauges jai pavydes.
bet ką naudoti tevo atvirutei.......be gėlyčių nelabai ką turiu............ g.gif , knopkiukų irgi dar nenusipirkau......sunku tą atvirutę padaryt "vyrišką"

nu grazu. Spalvos man tokia siluma skleidziancia asociacija suteikia wub.gif .
O del vyrisku pagrazinimu tai daug ka gali naudot: vinukus, tikleli magic mesh, metalo detaliu, viela, spalvas tamsesnias. Atvirute man miela ir kruopsciai padaryta, bet nelabai "vyriska".
Atsakyti