QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 05 15, 16:35)
Gražu čia pas jus, pasidairau kartkartėmis... Šaunuolės... mamytės, darbeliai liuks
nu dairykis dairykis, gal kada sumastysi ir prisijungsi
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 16, 01:01)
Taip, aš viską patraukiau į apačią, bet šįkart visas darbelis gavosi kreivas-šleivas. Man regis, kažkieno akis yra pikta. Po pagyrimų nieko man nebesigauna. Atrodo, turėtų kaip tik viskas eitis kaip sviestu patepta, bet ne! Raidelės kreivos, siūlai išlenda, tris nuotraukas sugadinau karpydama. Ir neskubu, darau viską taip pat kaip aną kartą. Tarsi kažkas būtų mane nužiūrėjęs. Tarsi dingtų kažkur visa patirtis, įgyta čia per keletą mėnesių. Apmaudu.
Aštuoniuke, gal galėtum paklausti TB kaip atšaukti nužiūrėjimą? Bijosiu dabar rodytis su darbeliais... Ne duok Dieve nuo šiol niekas nebesigaus.
Tik nesijuokit, panos. Aš rimtai.
Aštuoniuke, gal galėtum paklausti TB kaip atšaukti nužiūrėjimą? Bijosiu dabar rodytis su darbeliais... Ne duok Dieve nuo šiol niekas nebesigaus.
Tik nesijuokit, panos. Aš rimtai.
nu tik nenusimink, niekas nenuziurejo, nu gal truputi pergyrem , nu bet kad tikrai labai dailus gavosi , o tu padek kokiai dieneliai i sali, gal ziurek ir pageres situacija po dieneles kitos
o as tai laaaaabai gerai issimiegojau ir griebiau is kart dukrytei albuma daryti siandien gal padarysiu, o tada po savaitgalio griebsiuos uzduoties, o tai jau nezinau kelinta varijanta galvoje permastau, tuojau nebezinosiu ka daryti