Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 15, 07:20)
Laba ryta visom 4u.gif
Sutvarkiau savo SB kambary ir prikroviau puse sofos aukscio SB produktu  blink.gif . Tai po truputi reikalai juda i prieki. Dabar tik reikia surusiuot, rinkinukus kokius padaryt, kainas pasitikslint ir nufotografuot.

oi laukiam laukiam bigsmile.gif
siandien gavau saskaita uz savo kelis daiktelius, kuriuos uzsisakiau is amerikos per tarpininke ir issiziojau.. pasirodo ten virs 4 kg svorio susidare, 1 kg 13 doleriu doh.gif

QUOTE(Lachesė @ 2008 05 15, 12:00)
naujas darbelis, kompiuterinis, tačiau bus išspausdintas ir padovanotas smile.gif galvoju, gal ką patrumėt pakeisti, nes pati jau nebežinau,ar gerai ...

labai grazus, siltas, mielas, isbaigtas darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 05 15, 14:41)
oi laukiam laukiam  bigsmile.gif
siandien gavau saskaita uz savo kelis daiktelius, kuriuos uzsisakiau is amerikos per tarpininke ir issiziojau.. pasirodo ten virs 4 kg svorio susidare, 1 kg 13 doleriu  doh.gif

as prisiminiau kad pasveriau ta poka "the old vorld stack" tai lygiai 1kg svere, ne taip kaip as maniau kad 2kg., bet vistiek nemazai nes tas pokas mazdaug is 10$ pavirsta 23$ , nu bet ka as zinau, kai pasiskaiciuoji 1 lapo savikaina, tai vistiek apsimoka siustis net ir su tokiu pabrangimu, aisku ne viska g.gif
naujas darbelis, kompiuterinis, tačiau bus išspausdintas ir padovanotas  galvoju, gal ką patrumėt pakeisti, nes pati jau nebežinau,ar gerai ...
nu man tai grazu, nu bet as siandien tai neveiksni, jokio patarimo neisgalvociau net labai pasistengus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 15 gegužės 2008 - 14:13
QUOTE(Miglota @ 2008 05 15, 14:41)
oi laukiam laukiam  bigsmile.gif
siandien gavau saskaita uz savo kelis daiktelius, kuriuos uzsisakiau is amerikos per tarpininke ir issiziojau.. pasirodo ten virs 4 kg svorio susidare, 1 kg 13 doleriu  doh.gif

Tai ką jau tokio rimto pirkai, kad tiek svėrė? Pasipasakok labai įdomu.
Atsakyti
Lachese, mano akys džiaugiasi žvelgdamos į tavo sukurtą grožį. wub.gif Man pačiai trūksta žinučių apie nuotraukoje esančius žmones - kas jie tokie? Suprantu, kad tai yra vaikai ir anūkai. Bet gal vardelius įrašytum po nuotraukom? Tai reikalinga ne tik svetimam žmogui. Juk šitą SB po daugelio metų galbūt žiūrinės anūkų anūkai - ir galbūt jie jau nebežinos, koks buvo tetos vardas ar pan.? ax.gif

Aštuonete, gali užtikrinti savo brangųjį, kad Žirafos sesės vyras tikrai tau jokių priekaištų neturi. smile.gif Iš pradžių jis kaip visų kitų vyrai nesuprato, kas čia per naujas hobis, kas čia per poperėliai ir kaspinėliai?! biggrin.gif Bet kai ėmiau daryti mini albumuką, jam taip patiko, kad pats grįžęs po darbo prašydavo parodyti, ką naujo padariau... smile.gif Nepriekaištavo ir dėl siuntinio iš JAV. Kantriai kentėjo mano invaziją į Vokietijoje esančią hobio parduotuvę. Tiesa, jį vis dar stebina, kad hobis brangus, bet stengiasi mane suprasti. Nes aš jam nepriekaištauju dėl jo "žaisliukų". hihihi.gif Neseniai maloniai mane nustebino: paskambino iš Senukų ir pasakė, kad renkasi sau įrankių, gal ir man ko reikia? blink.gif Apsidžiaugiau, aha, nupirk man dėžutę sagutėm ir kt. smulkmenoms susidėti. thumbup.gif galvoju, tai jau pažanga, kai MB kažką pats perka mano hobiui. wub.gif

Linutuk, ar pavyko nusnausti nors valandėlę? doh.gif
Papildyta:
Na aš dar kartelį rodausi. Čia tas mano deadline'as - padariau iškart po gimtadienio, tik nuotraukos neturėjau (spausdintuve baigėsi rašalas). Vakar gavau nuotraukas. Tokius padėkos atvirukus nusiųsiu draugams, dalyvavusiems mano šventėje. Nes labai jau man patiko jų dovanos. lotuliukas.gif

Įmetu ir pavyzdėlį, pagal kurį dariau savo atviruką. Tiesa, mano nuotrauka realybėje ryškesnė, o nufotografavus gavosi blyški. Šiaip labiau dera prie atviruko fono, negu atrodo.
Žodį AČIŪ išsiuvinėjau pati. flirt.gif Mane taip sužavėjo Aštuoneto sugalvota ir Linutukės įgyvendinta mintis apsiuvinėti raides, kad ir aš taip padariau. Linutukė tai darė darbelyje "Ledo karalystė". wub.gif

Čia mano darbelis:

user posted image

O čia pavyzdėlis:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 15 gegužės 2008 - 14:18
zirafos sese, jau kokia simpatiška atvirutė wub.gif Tik man norėtųsi viską šiek tiek patraukti link apatinio dešinio kampo g.gif Ai, bet gal aš čia vėl prie smulkmenų kabinėjuosi doh.gif

O čia mano šio ryto darbas blush2.gif Na, nežinau ar čia SB, bet bent jau tikrai panaudotos priemonės, kurias scrap8 atsiuntė (kaip man painiojasi tas naujasi AVEDOS vardas...vis rašau AVEDA iš papratimo lotuliukas.gif )

user posted image
Įpakavimas pinigams "Povo plunksna"
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 15, 14:11)
Tai ką jau tokio rimto pirkai, kad tiek svėrė? Pasipasakok labai įdomu.

is sunkesniu tai albumas, popieriaus luxury stack, kampukam apvalint aparaciukas ir skylamusiai giga (jauciu sitie labai sunkus) ir dar visokiu smulkiu dalykeliu, brads, eyelets, juosteliu..
Papildyta:
super darbeliai mergaiciu, labai garzu 4u.gif

zirafos seses darbeli tai ir as truputi patempciau ax.gif labai gera ideja su issiuvinetom raidem drinks_cheers.gif cia rankom siuvinejai?

o maisiukas tai super, labai grazios spalvos smile.gif
Atsakyti
Linutuk, ar pavyko nusnausti nors valandėlę?
neee, mano panele tokio amziaus kad diena taip lengvai i lova neikisi, o kai ji nemiega, tai ir as nemiegu angel_sadangel.gif , bet veltui nesedziu, mano mokinuke uzsimane rinkti lipdukus doh.gif , kaskokia mada neaiski mokykloje, visos renka ir mainosi, tai nupirkau pradziai tokia mazute knygute ( su viltim kad tai bus laikinas reiskinys blush2.gif ), leidau jai isirinkti popieriu koki nori ir pabandysiu truputi perdaryti ir padaryti labiau mergaitiska, nes dabar, tai tokia nei siokia nei tokia, nu jai nepatiko, nenorejo net kad pirkciau, bet po pasiulymo pagrazinti tai tik nusvito kaip saulute lotuliukas.gif, tai dabar delioju ax.gif
Na aš dar kartelį rodausi. Čia tas mano deadline'as - padariau iškart po gimtadienio, tik nuotraukos neturėjau (spausdintuve baigėsi rašalas). Vakar gavau nuotraukas. Tokius padėkos atvirukus
labai grazu thumbup.gif tikra saunuole
O čia mano šio ryto darbas  Na, nežinau ar čia SB, bet bent jau tikrai panaudotos priemonės, kurias scrap8 atsiuntė (kaip man painiojasi tas naujasi AVEDOS vardas...vis rašau AVEDA iš papratimo  )
justess22 nu koks grozis wub.gif
Atsakyti
Justess22, nu labai jau gražu wub.gif
o zirafos seses man nerodo paveiksliuko... verysad.gif bet spėju čia vėl mano darbinis kompas durniuoja bash.gif (neradau, kur kompus daužo, tai kompiuterastus daužau ) hihihi.gif bet tikrai tikiu, kad tavo atvirukas toks pat gražus, kaip ir pirmasis thumbup.gif namie reiks pažiūrėt 4u.gif

norėjau paklausit, ar kuri nors jau pradėjot darbelį konkursui?
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 15, 15:39)
zirafos sese, jau kokia simpatiška atvirutė wub.gif Tik man norėtųsi viską šiek tiek patraukti link apatinio dešinio kampo g.gif Ai, bet gal aš čia vėl prie smulkmenų kabinėjuosi doh.gif

Nesikabinėji. schmoll.gif taip ir yra. Va ir Miglota pastebėjo mano klaidelę. Ir man pačiai tas kliūna. smile.gif Tiesiog galvojau sulenkimą daryt kairėj pusėj, o ne viršuje. Bet kitus atvirukus padarysiu jau "patraukusi viską link apatinio dešinio kampo". thumbup.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 05 15, 15:46)
zirafos seses darbeli tai ir as truputi patempciau  ax.gif labai gera ideja su issiuvinetom raidem  drinks_cheers.gif  cia rankom siuvinejai?

Taip, rankom. Naktį virtuvėlėj.... Toks kaifas. biggrin.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 15, 15:56)
kaskokia mada neaiski mokykloje, visos renka ir mainosi,

lotuliukas.gif Aš irgi mokykloj rinkau ir mainiausi lipdukais. Tai faina, kad kartu tą knygelę perdarinėsit. wub.gif

QUOTE(remini @ 2008 05 15, 16:09)
norėjau paklausit, ar kuri nors jau pradėjot darbelį konkursui?

Aš žadu pradėt iš karto, kai išsiųsiu tuos padėkos atvirukus. pioneers.gif
Visgi turiu prisipažinti, kad nebuvau visiškai nuoširdi sakydama, kad prizai man nerūpi. blush2.gif biggrin.gif Nes konkurso tema ne iš lengvųjų - kaip Justė pasakė, tai tikras iššūkis. Todėl prizas yra geras stimulas nesupasuoti. Visgi. blush2.gif Bet pasikartosiu, tai nereiškia, kad ateity mes negalėsim organizuoti konkursų dėl konkursų - be prizų.... Ane? ax.gif

JUSTE, mmmmmmm...... Koks prabangus tavo pinigėlių įpakavimas. wub.gif wub.gif wub.gif !!!
Atsakyti
Gražu čia pas jus, pasidairau kartkartėmis... Šaunuolės... mamytės, darbeliai liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Zirafos sese, labai gražus atvirukas thumbup.gif 4u.gif
O kai patrauksi viską į apačią bus dar gražiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, Saulėgrąža! smile.gif Pati nesigundai pradėti scrapinti? smile.gif

Sanrita, dėkui, bet atsitiko keistas dalykas. Taip, aš viską patraukiau į apačią, bet šįkart visas darbelis gavosi kreivas-šleivas. Man regis, kažkieno akis yra pikta. verysad.gif Po pagyrimų nieko man nebesigauna. Atrodo, turėtų kaip tik viskas eitis kaip sviestu patepta, bet ne! Raidelės kreivos, siūlai išlenda, tris nuotraukas sugadinau karpydama. blink.gif Ir neskubu, darau viską taip pat kaip aną kartą. Tarsi kažkas būtų mane nužiūrėjęs. verysad.gif Tarsi dingtų kažkur visa patirtis, įgyta čia per keletą mėnesių. Apmaudu.
Aštuoniuke, gal galėtum paklausti TB kaip atšaukti nužiūrėjimą? Bijosiu dabar rodytis su darbeliais... Ne duok Dieve nuo šiol niekas nebesigaus. cry.gif
Tik nesijuokit, panos. smile.gif Aš rimtai. huh.gif

P.S. Tiesa, pamiršau pasakyti, kad svajoju įsigyti tą daikčiuką, su kuriuo galima daryti reljefinį paviršių - scrap8 blog'e pavaizduotas pavyzdys su varliuku mane tiesiog pakerėjo. biggrin.gif wub.gif Ir žurnalai labai reikalingi. Ir knygos. Va ta knyga, kurią turiu, kiek daug man davė (ir dar duos, tikiuosi).
Turiu klausimuką: o rašiklių ar turėsi? ax.gif

P.P.S. Na ir dargi vienas svarbus dalykas doh.gif Scrap8, būk gerule, nepradėk turgelio savaitgalį - labai, labai prašau!!! Please, please, please...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 16 gegužės 2008 - 00:13