Lachese, mano akys džiaugiasi žvelgdamos į tavo sukurtą grožį.
Man pačiai trūksta žinučių apie nuotraukoje esančius žmones - kas jie tokie? Suprantu, kad tai yra vaikai ir anūkai. Bet gal vardelius įrašytum po nuotraukom? Tai reikalinga ne tik svetimam žmogui. Juk šitą SB po daugelio metų galbūt žiūrinės anūkų anūkai - ir galbūt jie jau nebežinos, koks buvo tetos vardas ar pan.?
Aštuonete, gali užtikrinti savo brangųjį, kad Žirafos sesės vyras
tikrai tau jokių priekaištų neturi.
Iš pradžių jis kaip visų kitų vyrai nesuprato, kas čia per naujas hobis, kas čia per poperėliai ir kaspinėliai?!
Bet kai ėmiau daryti mini albumuką, jam taip patiko, kad pats grįžęs po darbo prašydavo parodyti, ką naujo padariau...
Nepriekaištavo ir dėl siuntinio iš JAV. Kantriai kentėjo mano invaziją į Vokietijoje esančią hobio parduotuvę. Tiesa, jį vis dar stebina, kad hobis brangus, bet stengiasi mane suprasti. Nes aš jam nepriekaištauju dėl jo "žaisliukų".
Neseniai maloniai mane nustebino: paskambino iš Senukų ir pasakė, kad renkasi sau įrankių,
gal ir man ko reikia?
Apsidžiaugiau, aha, nupirk man dėžutę sagutėm ir kt. smulkmenoms susidėti.
galvoju, tai jau pažanga, kai MB kažką pats perka mano hobiui.
Linutuk, ar pavyko nusnausti nors valandėlę?
Papildyta:Na aš dar kartelį rodausi. Čia tas mano deadline'as - padariau iškart po gimtadienio, tik nuotraukos neturėjau (spausdintuve baigėsi rašalas). Vakar gavau nuotraukas. Tokius padėkos atvirukus nusiųsiu draugams, dalyvavusiems mano šventėje. Nes labai jau man patiko jų dovanos.
Įmetu ir pavyzdėlį, pagal kurį dariau savo atviruką. Tiesa, mano nuotrauka realybėje ryškesnė, o nufotografavus gavosi blyški. Šiaip labiau dera prie atviruko fono, negu atrodo.
Žodį AČIŪ išsiuvinėjau pati.
Mane taip sužavėjo Aštuoneto sugalvota ir Linutukės įgyvendinta mintis apsiuvinėti raides, kad ir aš taip padariau. Linutukė tai darė darbelyje "Ledo karalystė".
Čia mano darbelis: O čia pavyzdėlis:
... bet mes tai žinome, kieno yra pieštukai...