Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 15, 08:56)
tai man kuo greiciau reik baigt si reikala. Isivaizduoju jus savo vyram pasakytumet: "Nevykstam i kelione, as turiu budet prie kompo SB ispardavimas vyks lotuliukas.gif  biggrin.gif "
--o MB vis man pasako kad jusu vyrai mane turbut prakeikt baigia kad taip bankrutuoju visas. Jis isvis labai tiki i zmoniu "blogus linkejimus" .

Aha,tu baik kuo greiciau.Laukiam issiziojusios, kaip matai. Tada as jau savo nereikalingas priemones SB (kurios tuoj mane pasieks) ir kitiem rankdarbiam skelbsiu. Zinau,kad Linutuke ir Kristi13 dar ir leles megsta puosti ax.gif ,tai jos kazka turetu sau prisitaikyti is mano lobynu. Nu ne i tema as cia. Atsiprasau.
Atsakyti
Scrap8, gali neskubėt, bet pasakyk kokią nors datą (kada jau spėtum viską suruošt), o vat tada jau šturmuosim tavo saitą lotuliukas.gif
sakei, reikia 2 savaičių, na tai maždaug ir primesk datą (pvz. 05.30), bet geriau, kad ne savaitgalis būtų, nes gali daugumai planus sujaukti hihihi.gif kaip mb paaiškinsiu paskui, kad negaliu iš namų nė kojos iškelti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 15, 08:20)
Laba ryta visom 4u.gif
Sutvarkiau savo SB kambary ir prikroviau puse sofos aukscio SB produktu
vakiooooo reikaliukas kruta ax.gif
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 15, 08:32)
Aštuoniuke tu viską siūlyk tikrai norinčių atsiras. biggrin.gif Pavyzdžiui aš pasiruošusi MB į bankrotą nuvesti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 15, 08:56)
tai man kuo greiciau reik baigt si reikala. Isivaizduoju jus savo vyram pasakytumet: "Nevykstam i kelione, as turiu budet prie kompo SB ispardavimas vyks lotuliukas.gif  biggrin.gif "
--o MB vis man pasako kad jusu vyrai mane turbut prakeikt baigia kad i bankrota vedu visas. Jis isvis labai tiki i paranoiskai ziuri i zmoniu "blogus linkejimus".
jo tikrai geras vaizdelis butu, o MB irgo panasus paranojikas, aplamai vusur kasko blogo iziuri doh.gif

oi merginos pakelet nuotaika, as tai kaip zombis miego noriu, maze puse nakties kosino, jau galvojau apsivems, tai su bliudais po namus laksciau, paryciui trydiene pavare doh.gif tai dabar as visa neissimiegojus ryskiai reikia pora degtuku kad akis paremti, bet neturiu, nes pas mus pasilaiciuose virykles elektrines doh.gif tai tokio daigto net neperkam lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jau antras puodukas kavos susilestas bet nepadeda, o ji lyg niekur nieko laksto po namus patenkinta taip lyg nakti ir nieko nebuvo doh.gif , nueiciau pas gydytoja tai jauciu klaustu ko cia atejote blink.gif o as tai apie pagalve svajoju ax.gif
Atsakyti
Aš niekad nebuvau pirkėja maniakė (ypač išpardavimuose), bet dėl SB tai pasiryžusi ir prie kompo pabudėti lotuliukas.gif Labiausiai svajoju apie SB įrankius wub.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 15, 07:56)
--o MB vis man pasako kad jusu vyrai mane turbut prakeikt baigia kad i bankrota vedu visas. Jis isvis labai tiki i paranoiskai ziuri i zmoniu "blogus linkejimus".

O tu geriau vyrui pasakyk, kiek gerų linkėjimų iš mūsų gauni 4u.gif Tai šimtus kartų daugiau nei kad mūsų vyrai burbteli kokį kartą kitą...ir tai ne ant tavęs...mums skirti tie paburbėjimai būna lotuliukas.gif
Atsakyti
naujas darbelis, kompiuterinis, tačiau bus išspausdintas ir padovanotas smile.gif galvoju, gal ką patrumėt pakeisti, nes pati jau nebežinau,ar gerai ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 15, 04:10)
prie ko tas mano mazylis? O mano berniuksciu gimimo datos yra po avataru...

Pasiaiškinsiu...
Kai paraše pamačiau, kad tavo mažyliui - berniukui dar nėra metų, kitam 3 m.
Todėl ir nusistebėjau - kaip tu viską suspėji g.gif

Manajai 1.9 tai tik dabar atsiranda laiko savo hobiams.
Iki metų visas dėmesys buvo tik jai, o po tokios dienos, krisdavau miegot kaip lapas .... Manoji kaip neišsenkanti batareika ...

Atsakyti
Oi laukiam laukiam biggrin.gif kad paskelbs žemą startą Scrap8 gėrybių varžybose biggrin.gif
Atsakyti
Lachese, labai mielas darbelis wub.gif man tos gelsvos nuotraokos turi kažką tokio užburiančio ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 15, 13:00)
naujas darbelis, kompiuterinis, tačiau bus išspausdintas ir padovanotas smile.gif galvoju, gal ką patrumėt pakeisti, nes pati jau nebežinau,ar gerai ...

Puikus darbas. thumbup.gif Būtent tokie kaip ir pasendinti darbukai, dvelkentys seniena ištraukta iš lobių skrynios labiausiai man patinka. Ir tos nuotraukos sepia spalva. Tiesiog mano silpnybė wub.gif galiu ištirpti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 15 gegužės 2008 - 12:50
Lachese, ir aš noriu savo pridurti...kad arbelis labai mielas, ir ypač nuotraukos, jos kalba už save, o fonas jų neužgožia..........man labai patinka........
Atsakyti
Lachese, man tai labai gražus ir skoningas puslapiukas thumbup.gif Aš vis pamąstau, kaip pasisekė tiems žmonėms, kurie turi tokius talentingus šeimos narius (čia bendrai apie visas kalbu) mirksiukas.gif

Tik vienas dalykiukas man užkliuvo... priešais užrašą "Metinės" tas sukryžiuotas sukabinimas ax.gif Na, kažkaip jis man nesižiūri - norėtųsi man tik vienos "kabės" 4u.gif Bet gal čia šiaip man akys šiandien blogai ką rodo hihihi.gif Atsiprašau, kad prie smulkmenų kabinėjuos doh.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif o dėl smulkmenų ir klausiau jūsų nuomonės, man tas 50 gal per ryškus, kiek, bet kai pamažinu ar patamsinu, nesimato,o proga visgi svarbi. Dėl kabių tai irgi neblogas pastebėjimas, nuimsiu vieną ir pasižiūrėsiu, paliksiu tą kita kryptimi nei viršutinė.
Atsakyti