Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Ups doh.gif blush2.gif tiek sedžiu prie kompo o pagirti ZIRAFOS SESE puikiu paskutiniu darbu neįstengiau. thumbup.gif thumbup.gif Man labai gražu wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 14, 22:35)

Ups, Linutukas išlindo trumpam. smile.gif Ačiū ir tau. Sveikatytės mažei.  Mes irgi sirguliuojam - 3 dienų karštinė mums.. doctor.gif

Žiūrėkit sveikit. Mano mažė prieš gerą savaitę tridiene persirgo. Naktimis temperatūra užkildavo iki 40 ir daugiau.
Atsakyti
Na viskos, panos, paskutinio - kristi13 - komentaro pakako, kad įtikėčiau, kad tikrai gražų darbuką padariau. yahoo.gif laugh.gif cool.gif
Ačiū, kristi. O tridienė mums jau antrą kartą. doh.gif Kad ją kur. Sveikstam. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 14 gegužės 2008 - 21:51
Tai tavo mažyliui dar net metų nėra ? Praleidau kažką g.gif

g.gif as irgi praleidau kazka...prie ko tas mano mazylis? O mano berniuksciu gimimo datos yra po avataru...
Kad ją kur. Sveikstam. 4u.gif

sveikatos visiem sergantiem 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta visom 4u.gif
Sutvarkiau savo SB kambary ir prikroviau puse sofos aukscio SB produktu blink.gif . Tai po truputi reikalai juda i prieki. Dabar tik reikia surusiuot, rinkinukus kokius padaryt, kainas pasitikslint ir nufotografuot.

Keleta klausimu:
--Turiu nemaza kruva SB zurnalu...ar kas dometusi nupirkt su nuolaida?, ar neverta net ju skelbt pirkimui?
--Noriu atsisveikint su QK replytem ir 1 alfabeto sriftu "Paige" (komplektas)...ar atsirastu dominciu ar per brangu? (Turint replytes galima su jom ir ispjaustyt ir "embossing" reljefinius dizainus daryt. Bet kitus alfabetus per eBay turetumet uzsisakyt).
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 15, 08:20)
Laba ryta visom 4u.gif
Sutvarkiau savo SB kambary ir prikroviau puse sofos aukscio SB produktu  blink.gif . Tai po truputi reikalai juda i prieki. Dabar tik reikia surusiuot, rinkinukus kokius padaryt, kainas pasitikslint ir nufotografuot.

Keleta klausimu:
--Turiu nemaza kruva SB zurnalu...ar kas dometusi nupirkt su nuolaida?, ar neverta net ju skelbt pirkimui?
--Noriu atsisveikint su QK replytem ir 1 alfabeto sriftu "Paige" (komplektas)...ar atsirastu dominciu ar per brangu? (Turint replytes galima su jom ir ispjaustyt ir "embossing" reljefinius dizainus daryt. Bet kitus alfabetus per eBay turetumet uzsisakyt).

As jau tada minejau kad mane labai domina toks dalykas,kaip raides ir tie punch'ai,imciau.Ir zurnalais susidomeciau,jei kaina nurodytum.
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 05 15, 08:23)
As jau tada minejau kad mane labai domina toks dalykas,kaip raides ir tie punch'ai,imciau.Ir zurnalais susidomeciau,jei kaina nurodytum.

Alfabetus rezervuoju bet kokiu pavidalu ir kaina.
Atsakyti
Aštuoniuke tu viską siūlyk tikrai norinčių atsiras. biggrin.gif Pavyzdžiui aš pasiruošusi MB į bankrotą nuvesti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aišku atsirastų besidominčių good.gif krauk viską ką turi ok.gif iššluosim tavo sb kambarėlį kaip reikalas assa.gif
Atsakyti
Aštuoniuke nežinau ar galima tavęs paprašyti blush2.gif tačiau vistiek pabandysiu. Dar niekaip neįsigiju albumo30x30 su puslapiais kišeniais ar galima būtų per tavę parsisiūsti iš JAV. Sutikčiau su visomis salygomis. Ieškojau per ebay tų kuriu noriu į LT arba nesiunče, arba jie negražūs, arba labai brangūs.
Atsakyti
Alfabetus rezervuoju bet kokiu pavidalu ir kaina.

rezervuot negaliu ax.gif 4u.gif kaip visa lobi sukrausiu bloge tada paskelbsiu cia kada prasides uzsakymai. Jei pirma atsiusi visa uzsakyma (su alfabetais) tai gausi mirksiukas.gif
Dar toli grazu iki to atidarymo. Kokias 2 savaites gal...priklauso kiek kavos nakty isgersiu ir kaip sparciai dirbsiu biggrin.gif Bet taip noriu visko atsikratyt (vietos man per daug uzima).

--12x12" albumu bus net 4 (visiskai nauji). Vienas is ju netgi rinkinukas Chatterbox firmos: zomsinis su popieriais, raidem, lipdukais, mediniais uzrasu taloneliais, juostelem; Kitas Vintage stiliaus, kiti vienspalviai. (pati sau pirkau, bet perejau nuo post bound i tokius su ziedukais).
--bus daug stampuku: alfabetu ir ne...
--bus irankiu
--rasalu
--nauju SB technikos knygu (viena is ju Enciklopedija Tosk persisiunte ir jai labai patiko lygtai).
..gaila, beveik viskas nebuvo naudota, originaliam ipakavime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 gegužės 2008 - 07:48
QUOTE(remini @ 2008 05 15, 08:36)
aišku atsirastų besidominčių good.gif  krauk viską ką turi ok.gif iššluosim tavo sb kambarėlį kaip reikalas assa.gif

Na tiesiog blizgės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 15, 08:39)
rezervuot negaliu ax.gif  4u.gif kaip visa lobi sukrausiu bloge tada paskelbsiu cia kada prasides uzsakymai. Jei pirma atsiusi  visa uzsakyma (su alfabetais) tai gausi mirksiukas.gif
Dar toli grazu iki to atidarymo. Kokias 2 savaites gal...priklauso kiek kavos nakty isgersiu ir kaip sparciai dirbsiu biggrin.gif Bet taip noriu visko atsikratyt (vietos man per daug uzima).

Tikiuosi tuo laiku niekur nebūsiu išvykusi. Nenoriu praleisti šio momento :hmJau pirmą kartaą nespėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 15 gegužės 2008 - 07:46
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 15, 08:45)
Tikiuosi tuo laiku niekur nebūsiu išvykusi. Nenoriu praleisti šio momento :hmJau pirmą kartaą nespėjau

aha, dabar visos prie kompų budėsim ,naktim nemiegosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 15, 00:49)
aha, dabar visos prie kompų budėsim ,naktim nemiegosim  lotuliukas.gif

tai man kuo greiciau reik baigt si reikala. Isivaizduoju jus savo vyram pasakytumet: "Nevykstam i kelione, as turiu budet prie kompo SB ispardavimas vyks lotuliukas.gif biggrin.gif "
--o MB vis man pasako kad jusu vyrai mane turbut prakeikt baigia kad i bankrota vedu visas. Jis isvis labai tiki i paranoiskai ziuri i zmoniu "blogus linkejimus".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 gegužės 2008 - 08:03