Įkraunama...
Įkraunama...

Mama,o kas tie gėjai?

QUOTE(Luzmirella @ 2010 03 11, 10:17)
Ne taip ir normalu būti gėjumi ar lesbiete. Gamtos yra sutvarkyta, kad vyras mylėtų moterį, o moteris vyrą, be to galėtų susilaukti palikuonių. O mylėjimas tos pačios lyties atstovo yra, mano nuomone, įsikalbitas, arba psichinis nukrypimas. Iš niekur nieko homoseksualiu netampama.

(Toleruoju aš tuos gėjus, bet vistik manau, kad tokiems žmonėms reikia pagalbos).
Iš ko nusprendėte, kad gamtos sutvarkyta vyrui mylėti moterį ir atvirkščiai? O kaip homoseksualumas tarp gyvūnų? Juk tai egzistuoja ir ne kartą rodyta tiek per lietuviškus TV kanalus, tiek per Discovery ir Animal planet...

Jūsų nuomonė apie homoseksualus toli gražu nekvepia toleravimu, tad galite nevadinti savęs tolerantiška asmenybe, nes tolerantiškas žmogus nedrįs atvirai sakyti, kad jis neva toleruoja ir tuo pačiu tuos žmones vadins turinčiais psichinių nukrypimų. Per daug gerai apie save galvojate, pasiskaitykite iš naujo savo komentarą - jūs nesate tolerantiškas žmogus.

Papildyta:
QUOTE(Awdrute @ 2010 03 11, 13:24)
O man siuo klausimu dar svarbiau, kad homoseksualai nekistu savo gyvenimo ir santykiu ideologijos tretiems asmenims  cool.gif
O as kiša? Homoseksualai eitynes organizuoja norėdami sulaukti visuomenės dėmesio ir paaiškinti, kas jie tokie. Paradai - jau kas kita - tai tam tikras festivalis ir tokių yra ir heteroseksualams skirtų, pvz. Lotynų Amerikoje. Tik dažniau žmonės įsimena gėjų paradus... Žmonės, jūs patys prisigalvojate, kad homoseksualų teisių gynimas jau yra ideologijos peršimas. Nesąmones prisimąstot dėl per menko supratimo apie homoseksualus. Siūlau daugiau apie tai pasiskaityt.

Papildyta:
QUOTE(Luzmirella @ 2010 03 11, 12:20)
Nes tai yra psichinis nukrypimas. Mylėti niekas nedraudžia, bet kiek daug pavyždžių - berniukas matė kokia mama buvo valdinga prieš tėvą ir išsigando, kad ir žmona tokia bus. Gal todėl jis gėjus? Mes problemas nustumiame tolyn, maždaug, tegu gyvena jie sau, man nemaišo, bet iš tiesų tokiems žmoniems reikia pagalbos. Jūs galvojat, kad gamta sutvarkė, jog būtų heteroseksualai, homoseksualai? Nė velnio! Čia yra žmonių problema. Arba kodėl vyrai gėjai - gal kažkas neišsivystė jiems moters gimdoje? Na sakykim ląstelės kokios. Jie - psichiniai ligoniai nuo gimimo. Aišku, gyventi gali normaliai, bet vis tik yra kitoks. Kaip manot kodėl heteroseksualų daugiau negu homoseksualų? Todėl, kad homoseksualai yra ne tokie kaip visi.
Aišku, vaidinkite protingesnę už mokslininkus, kurių teorijos aiškina kitaip biggrin.gif Homoseksualumo prigimties aiškinimų yra įvairių, tinka ir jūsų spėjimas, tačiau vieningos nuomonės nėra. Šiuo metu vieningai prieita išvada, kad homoseksualumo prigimtis yra individuali - vieniems įgyta (dėl minėtų problemų šeimoje iki paauglystės ar jos metu), kitiems - įgimta. Psichiniais ligoniais tokių žmonių vadinti neturite teisės, jus už tai vieną kartą paduos į teismą, kadangi tai įžeidimas, neatitinkantis tiesos. Šiuo metu psichinių ligų sąraše nėra homoseksualumo, todėl išsigalvoti pačiai, kad tai liga ir juos taip vadinti - antiįstatymiška, nes jūs, reikšdama tokią nuomonę, savaime įžeidinėjate, paminate tų asmenų garbę ir orumą. Siūlau atsargiau švaistytis nuomonėmis.
Atsakyti
Hmm..įdomi tema.
Reikia gejus ir lesbietes toleruoti,zmones bukit tolerantiski 4u.gif Visokiu zmoniu yra,visokiu reikia..
Bet man nepatinka, kad gejai ir lesbietes viesai demonstruoja savo meile schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 03 13, 14:30)
Hmm..įdomi tema.
Reikia gejus ir lesbietes toleruoti,zmones bukit tolerantiski 4u.gif  Visokiu zmoniu yra,visokiu reikia..
Bet man nepatinka, kad gejai ir lesbietes viesai demonstruoja savo meile schmoll.gif
Kaip suprasti "nepatinka, kad gėjai ir lesbietės viešai demonstruoja savo meilę"? O jau kai heteroseksualai viešai bučiuojasi ir glamonėjasi, tai nieko? Taigi praversiu akis ir nuliūdinsiu - jūs tik sakote, kad toleruojate homoseksualus, o iš tikrųjų toleruojate tik maža dalimi.

Nereikia visko taip dramatizuoti ir sureikšminti. Ir nereikia taip paniškai jų bijoti - tai taikytina visiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrix99: 13 kovo 2010 - 14:21
O kodėl jūs pergyvenat, kaip paaiškinti vaikui apie homoseksualus? g.gif Kas čia sudėtingo, nesuprantu. Na, vyras myli vyrą, moteris myli moterį, ir gyvena kaip šeima. Viskas. Paprasčiau nebūna mirksiukas.gif Juk kai pasakojat, kad vyras myli moterį, susilaukia vaikučių ir ilgai bei laimingai gyvena ir t.t., juk nepuolat pasakoti, kad va kai kurie vyrai būna neištikimi, muša žmonas ir visokius nukrypimus nuo temos ax.gif Būkim paprastesni, ir vaikai mus supras ax.gif Mano dukra jau kokių 5 metų žinojo apie gėjus, ir nebuvo jokių čia klausimų. Daug sudėtingiau būtų papasakoti vaikams, kaip veikia kompiuteris ar elektra lotuliukas.gif
Atsakyti