Įkraunama...
Įkraunama...

Mama,o kas tie gėjai?

QUOTE(vavute @ 2010 03 10, 22:32)
Kaip sako mano vyras:dauzyt juos reikia, kad maziau butu viesose vietose, tada ir aiskint nebus ka biggrin.gif

o gal daužykim tokius kaip jus: be tolerancijos.
PEACE,žmonės.
__
Gėjai..Vyrai kurie myli vyrus.Na,kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2008 05 10, 11:31)
thumbup.gif

Labai graziai paaiskinai.
Papildyta:
Jei teisingai paaiskinsi, nieko blogo kad klasiokus apsvies. Zinoma, gal tom klasiokems  mama neleidzia  naudoti tokiu zodziu kaip 'gimda' ar 'menesines'.  mirksiukas.gif
Idomu, ar zodis 'gimda' yra blogesnis uz zodi 'lesbiete'?  g.gif

Nei žodis "gimda", nei "lesbietė" nėra blogi. Kiekvienas žodis apibūdina tam tikrą dalyką ir nėra čia ko kabinėtis prie žodžių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 05 11, 10:02)
aš savo dvyniam pasakiau taip:

normalu kai vyras myli moterį, bet būna kartais taip, kad vyrai myli vyrus, o moterys moteris.
ir viskas, pasakiau kaip tokie žmonės vadinami, kad jų nelabai mėgsta, nes jie kitokie, kad jie slepiasi dažniausiai, va ir viskas...

daugiau klausimų nekilo kolkas.

Labai blogai paaiškinot. Normalu būti tiek homoseksualu, tiek heteroseksualu, o jūs vaikui papasakojot taip, kad jis supranto, jog tik heteroseksualu būti normalu. Be to, homoseksualai visai nesislepia, iš kur tokią nesąmonę sumąstėt? Negana to, kad pati apie homoseksualus mažai žinot, tai dar ir vaikų visokių nesąmonių primokysit verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vavute @ 2010 03 10, 21:32)
Kaip sako mano vyras:dauzyt juos reikia, kad maziau butu viesose vietose, tada ir aiskint nebus ka biggrin.gif
Man tai būtų gėda su tokiu kvailiu gyvent ir dar kitiems sakyt, kad tokį vyrą turi...
Atsakyti
QUOTE(matrix99 @ 2010 03 10, 23:14)
Labai blogai paaiškinot.

vat būtent.būti tokiu NORMALU.būti vat vat tokiu: NENORMALU.
paskui išaugs tokie vyrai,visiškai nesuprantantys kitokių žmonių..
Atsakyti
QUOTE(peace? @ 2010 03 10, 22:16)
vat būtent.būti tokiu NORMALU.būti vat vat tokiu: NENORMALU.
paskui išaugs tokie vyrai,visiškai nesuprantantys kitokių žmonių..
Apie tai ir kalbu. Paskui ateina tiems vaikams paauglystė ir pačios mamos cypia prašydamos pagalbos, nes su vaiku nesusitvarko. O ko mokė vaiko ir kaip jį auklėjo, tai pamiršta kažkodėl...
Atsakyti
Ne taip ir normalu būti gėjumi ar lesbiete. Gamtos yra sutvarkyta, kad vyras mylėtų moterį, o moteris vyrą, be to galėtų susilaukti palikuonių. O mylėjimas tos pačios lyties atstovo yra, mano nuomone, įsikalbitas, arba psichinis nukrypimas. Iš niekur nieko homoseksualiu netampama.

(Toleruoju aš tuos gėjus, bet vistik manau, kad tokiems žmonėms reikia pagalbos).
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 03 11, 11:17)

o kodėl..
kodėl jiems reikia pagalbos?kodėl žmonės negali vienas kito mylėti laisvai.. rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peace? @ 2010 03 11, 11:55)
o kodėl..
kodėl jiems reikia pagalbos?kodėl žmonės negali vienas kito mylėti laisvai.. rolleyes.gif  unsure.gif

Nes tai yra psichinis nukrypimas. Mylėti niekas nedraudžia, bet kiek daug pavyždžių - berniukas matė kokia mama buvo valdinga prieš tėvą ir išsigando, kad ir žmona tokia bus. Gal todėl jis gėjus? Mes problemas nustumiame tolyn, maždaug, tegu gyvena jie sau, man nemaišo, bet iš tiesų tokiems žmoniems reikia pagalbos. Jūs galvojat, kad gamta sutvarkė, jog būtų heteroseksualai, homoseksualai? Nė velnio! Čia yra žmonių problema. Arba kodėl vyrai gėjai - gal kažkas neišsivystė jiems moters gimdoje? Na sakykim ląstelės kokios. Jie - psichiniai ligoniai nuo gimimo. Aišku, gyventi gali normaliai, bet vis tik yra kitoks. Kaip manot kodėl heteroseksualų daugiau negu homoseksualų? Todėl, kad homoseksualai yra ne tokie kaip visi.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 03 11, 13:20)

na,kiekvienam skirtingai atrodo.
man šiuo atveju viskas čia normalu.
bet nesiginčysiu,tiesiog nuomonės nesutampa ir tiek ax.gif
man atrodo,kad gamta sutvėrė taip,bet gali būti ir kitaip.pats žmogus renkasi.svarbu jam pačiam gerai,svarbu žmogus jaučiasi gerai.o visa kita jau nebe taip ir svarbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peace? @ 2010 03 11, 13:31)
na,kiekvienam skirtingai atrodo.
man šiuo atveju viskas čia normalu.
bet nesiginčysiu,tiesiog nuomonės nesutampa ir tiek  ax.gif
man atrodo,kad gamta sutvėrė taip,bet gali būti ir kitaip.pats žmogus renkasi.svarbu jam pačiam gerai,svarbu žmogus jaučiasi gerai.o visa kita jau nebe taip ir svarbu  blush2.gif

O man siuo klausimu dar svarbiau, kad homoseksualai nekistu savo gyvenimo ir santykiu ideologijos tretiems asmenims cool.gif
Atsakyti
mokslininkai irode, kad homoseksualumas nera psichinis sutrikimas - o kaip kam atrodo nieko nereiskia. Ju gydyti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 03 11, 14:57)
mokslininkai irode, kad homoseksualumas nera psichinis sutrikimas - o kaip kam atrodo nieko nereiskia. Ju gydyti nereikia.

aš irgi taip manau,bet žmonės skirtingi.nuomonės irgi.. ax.gif
Atsakyti
Musu ir ryt laukia pokalbis, tik ne apie gejus, o lesbietes doh.gif
Atsakyti