QUOTE(Egle22 @ 2008 05 10, 11:31)
Labai graziai paaiskinai.
Papildyta:
Jei teisingai paaiskinsi, nieko blogo kad klasiokus apsvies. Zinoma, gal tom klasiokems mama neleidzia naudoti tokiu zodziu kaip 'gimda' ar 'menesines'.
Idomu, ar zodis 'gimda' yra blogesnis uz zodi 'lesbiete'?
Nei žodis "gimda", nei "lesbietė" nėra blogi. Kiekvienas žodis apibūdina tam tikrą dalyką ir nėra čia ko kabinėtis prie žodžių
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 05 11, 10:02)
aš savo dvyniam pasakiau taip:
normalu kai vyras myli moterį, bet būna kartais taip, kad vyrai myli vyrus, o moterys moteris.
ir viskas, pasakiau kaip tokie žmonės vadinami, kad jų nelabai mėgsta, nes jie kitokie, kad jie slepiasi dažniausiai, va ir viskas...
daugiau klausimų nekilo kolkas.
Labai blogai paaiškinot. Normalu būti tiek homoseksualu, tiek heteroseksualu, o jūs vaikui papasakojot taip, kad jis supranto, jog tik heteroseksualu būti normalu. Be to, homoseksualai visai nesislepia, iš kur tokią nesąmonę sumąstėt? Negana to, kad pati apie homoseksualus mažai žinot, tai dar ir vaikų visokių nesąmonių primokysit
Papildyta:
QUOTE(vavute @ 2010 03 10, 21:32)
Kaip sako mano vyras:dauzyt juos reikia, kad maziau butu viesose vietose, tada ir aiskint nebus ka
Man tai būtų gėda su tokiu kvailiu gyvent ir dar kitiems sakyt, kad tokį vyrą turi...