Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 13, 13:47)
arba daryčiau iš abeju gartraukio pusių horizontalios, apatine dalį stiklinė ir per 2 durelių plotį.

aš va lygiai tą patį ką tik norėjau rašyt, man tos horizontalios labai gerai atrodo šalia kitų vertikalių, plius kai apatinė dalis stiklinė, ir iš abiejų gartraukio pusių, man atrodo gyviau ir įdomiau atrodytų.

QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 13, 13:47)
Man jau prieš savaitė sumontavo virtuvini, bet kol kas nebaigė, nes kelios smulkmenos buvo nepadarytos, tai parodysiu gal kai jau visiškai baigs
Ir jau dabar žinau kokia klaida padariau ir ko jau nedaryčiau ( patogumo atžvilgiu)

oj, kaip smalsu, būtinai įkelk nuotraukytes, kai tik baigsit.
o kokia ta klaidelė? gal mums dar bus nevėlu pasimokyt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 13, 14:47)
Ir jau dabar žinau kokia klaida padariau ir ko jau nedaryčiau ( patogumo atžvilgiu)

O kas nepatogu komplektuke? ax.gif
Atsakyti
beje, merginos, o gal kuri žinot kuo skiriasi kaitlentės - vienos indukcinės parašyta, kitos su High Light kaitinimo elementais... kuo jos skiriasi ir kas geriau?
tik dabar pradėjau rinktis, visai nesigaudau, man jos visos vienodos.
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 05 13, 14:09)
Dėkui už patarimus. Čia ne aukšta spinta , o mūro siena smile.gif

O gal bandyti daryti "optinę apgaulę". Tipo rankenėle durelių apačioje per vidurį, bet atsidaro paprastai g.gif  Ką manot? Kažkas panašaus kaip:

aij, dėl sienos net nepagalvojau, tai manau iš viso įdomiai pas jus atrodys.

o dėl optinės apgaulės - gera idėja, bet kažkaip manau, kad tik apatinėj lentynoj bus patogu, o viršutinė - net neįsivaizduoju....
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 13, 14:15)
beje, merginos, o gal kuri žinot kuo skiriasi kaitlentės - vienos indukcinės parašyta, kitos su High Light kaitinimo elementais... kuo jos skiriasi ir kas geriau?
tik dabar pradėjau rinktis, visai nesigaudau, man jos visos vienodos.

aš nupirkau indukcinė, tai turbūt daiktas dėl kurio labiausia džiaugiuosi:) nu superinis daiktas, indukcinė kaitlentė nuo kitų skiriasi to, kad pati nekaista, o kaista puodo, keptuvės dugnas:) o pats stiklas būna karštas tik tiek, kiek įšilo nuo puodo, bet greit atvėsta, nieko neprisvyla, išbėgo, tai pakėlei puodą, pašluostai skuduriuku ir viskas OK. tik puodai turi būti specialus, bet pas mane ir taip buvo berghoff, tai tiko. Viskas užverda žymiai greičiau...

O klaida, kuria padariau užsakant baldus, tai kampinės apatinės spintelės durelės, žiauriai nepatogu, ir jau dabar galvoju kur kišti šiukšliadėžė, kad nereiktu ja dažnai atidarinėti, nes bijau, kad tikrai apgadinsim durelės kitos spintelės. Visa laika reikia galvoti kad pirma turiu patraukti į priekį, paskui i šoną....pas mus kampas status i durelės iš dviejų dalių, tokios sulankstomos, tikrai nepatariu , nebent retai darinėsite
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 13, 14:52)
tik puodai turi būti specialus, bet pas mane ir taip buvo berghoff, tai tiko.

O klaida, kuria padariau užsakant baldus, tai kampinės apatinės spintelės durelės, žiauriai nepatogu

1. Brangūs tie puodai? Ir keptuvė turbūt speciali turi būti? g.gif

2. Ką kampe būtų galima sugalvoti praktiškiau ir patogiau?
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 13, 14:52)
aš nupirkau indukcinė, tai turbūt daiktas dėl kurio labiausia džiaugiuosi:) nu superinis daiktas, indukcinė kaitlentė nuo kitų skiriasi to, kad pati nekaista, o kaista puodo, keptuvės dugnas:) o pats stiklas būna karštas tik tiek, kiek įšilo nuo puodo, bet greit atvėsta, nieko neprisvyla, išbėgo, tai pakėlei puodą, pašluostai skuduriuku ir viskas OK. tik puodai turi būti specialus, bet pas mane ir taip buvo berghoff, tai tiko. Viskas užverda žymiai greičiau...

O klaida, kuria padariau užsakant baldus, tai kampinės apatinės spintelės durelės, žiauriai nepatogu, ir jau dabar galvoju kur kišti šiukšliadėžė, kad nereiktu ja dažnai atidarinėti, nes bijau, kad tikrai apgadinsim durelės kitos spintelės. Visa laika reikia galvoti kad pirma turiu patraukti į priekį, paskui i šoną....pas mus kampas status i durelės iš dviejų dalių, tokios sulankstomos, tikrai nepatariu , nebent retai darinėsite

tai tikrai indukcinė tada geras dalykas. reikės žiūrėt, ar kaina įkandama...
o kokie tie specialūs puodai turi būti, kuo pasižymėt? nors aš irgi apie Berghof svarstau, bet vis tiek įdomu, kas ten turi būti tokio?

o dėl kampo - ten pas jus šiukšliadėžė numatyta? pas mus irgi toks pats kampas, bet tik puodams sudėt karuselė. na, žiūrėsim, kaip mums su juo seksis...
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 05 13, 14:55)
1. Brangūs tie puodai? Ir keptuvė turbūt speciali turi būti?  g.gif

2. Ką kampe būtų galima sugalvoti praktiškiau ir patogiau?

puodų kainą labai skiriasi- priklausomai nuo firmos, bet galima 5 dalių rinkinį su keptuve nupirkti nuo 500 Lt, o turguje gal ir dar pigiau, man labai patiko Fagor firmos puodai ( sūnus padovanojo)

Patogiau butu, kad tos kampinės durelės butu arba nupjautu kampu, bet man tai netiko, nes aš neaukšta ir nepatogu būtų pasiekti viršutine kampinę spintelę, arba, kad būtų kampų, bet platesnės durelės, tada galima normaliai daryti atskiros durlės ir bus patogų, bet pas mus dėl vietos stokos taip neišėjo.
Aš jau rodžiau savo planelį, bet gal dar karta, kad būtų aiškiau:

http://public.fotki..../virtuve/1.html
Atsakyti
Sveikos, kokio aukščio viršutines spinteles gamintės? 78 cm nebus per griozdiškos?
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 05 14, 09:32)
Sveikos, kokio aukščio viršutines spinteles gamintės? 78 cm nebus per griozdiškos?

jei gerai pamenu, musu 80 cm (2 x 40)
Atsakyti
Sveikos,
sakykit norejau paklaust gal ka nors girdejote apie imone kuri gamina baldus, vadinasi baldai laiku. ju kaina man pakolkas pasirode priimtiniausia, tiesiog nezinau ar patikima firma. g.gif gal kuri esat is ju kanors uzsisakinejus ar bent apie juos ka girdejus. lauksiu jus atsiliepimu. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
islendu ir as is pogrindzio su savo virtuvele. biggrin.gif
Prie baro siaip stovi 3 kedes, tik trecioji isnesta trumpam 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Gartraukio sonuose prieskonines is IKEA'jos wub.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Virs saldytuvo, kur yra tarpas, bus imontuotos groteles. O siaip virtuve is medzio masyvo, gaminta "Diformoje" rolleyes.gif

Atsakyti