Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(braske150 @ 2008 05 13, 08:22)
Labas rytelis visoms, sakykit , kur kreiptis jei gamintojas nepripazysta akivaizdaus broko, o kokybes inspekcijos net nebijo, pats patare kreiptis i ja, nes mat tan dirba draugai

Ir dar paviešink kokia čia firma, kad kitos neužsirautų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 12, 21:55)
mums ketvirtadieni atves jau virtuve clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif
oi labas vakaras blush2.gif

Gal gali parašyti, kas gamina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florra @ 2008 05 13, 09:57)
Gal gali parašyti, kas gamina ax.gif

gal ir galesiu kai pagamins ax.gif seip tai cia MB pazystamas bet kol nemaciau darbo tai negaliu rekomenduoti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikinu visas virtuvininkes artejancias prie finiso mirksiukas.gif thumbup.gif
oziarage 4u.gif dute_a 4u.gif
Lauksim rezultato, kad kaip sakant ir dziaugsme.. 4u.gif
Ir as galeciau pasidziaugt: pagaliau uzsakiau virtuve thumbup.gif Po ilgu kanciu issirinkau gamintoja ir kas man buvo sunkausia spalvas assa.gif sokiai.gif

Labai padejo SM forumas thumbup.gif : jau turejau vizija, zinojau kokios furnituros, kokiu rankeneliu, kokiu lempu po spintelem, kokio aliuminio profilio ir pan. man reikia.
Aciu visoms Supermamoms, kad dalinotes savo patirtimi, idejomis aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 13 gegužės 2008 - 11:07
Mes taip pat greit gaminsime virtuvę. Čia mano planukas. Šaldytuvas nišoje.
Kaip manot? Spalva wenge su dramblio kaulu.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Spalvine gama wub.gif man labai patiko 4u.gif
O del pacio isdestymo: virsutines spinteles man nelabai patinka: tik viena horizontali spintele su aliuminio durelem. Gal ir prie gartraukio tokia pat daryti? Arba visas is plokstes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 13 gegužės 2008 - 11:25
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 05 13, 13:24)
Spalvine gama wub.gif man labai patiko 4u.gif
O del pacio isdestymo: virsutines spinteles man nelabai patinka: tik viena horizontali spintele su aliuminio durelem. Gal ir prie gartraukio tokia pat daryti? Arba visas is plokstes? g.gif

Tai vat aš irgi masčiau dėti visas iš plokštės. Bet labai jau nuobodžiai atrodo. O stiklo daug nemėgėja g.gif
Tai net nzn verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 05 13, 12:11)

Labai gražu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 05 13, 12:44)
Tai vat aš irgi masčiau dėti visas iš plokštės. Bet labai jau nuobodžiai atrodo. O stiklo daug nemėgėja  g.gif
Tai net nzn  verysad.gif

a6 tai manau, kad idealu būtų, jei kairėj gartraukio pusėj analogišką spintelę, kaip ir iš dešnės dėtum, ir man tai būtų thumbup.gif .

spalvos labai geros, man patinka, ir niša šaldytuvui visia nelbogai sugalvota.

ten ta aukšta spinta, tai gal čia programos brokas, kažkaip keistai atrodo, bet ar dėsit vienas dideles duris, ar su atskirom durelėm ar stalčiais?

šiaip virtuvė turėtų jūsų thumbup.gif išeit, viskas taip harmoningai telpa.
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 05 13, 12:44)
Tai vat aš irgi masčiau dėti visas iš plokštės. Bet labai jau nuobodžiai atrodo. O stiklo daug nemėgėja  g.gif
Tai net nzn  verysad.gif

Tai gal virsutines spinteles is abieju gartraukio sonu padaryk horizontalias i virsu atsidarancias, o kitoj sienoj vertikalios bus. Gal skirtingomis linijomis isvengsi nuobodaus vaizdo, o stiklo visai nedek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 05 13, 12:11)

Spalva man patiko, planas irgi, tik dėl viršutinių spintelių
arba nedaryti visai stiklo ir horizontalių spintelių, arba daryčiau iš abeju gartraukio pusių horizontalios, apatine dalį stiklinė ir per 2 durelių plotį. Stiklas labai "palengvina" viršutinę dalį, nors pas tave jau ir spalva gerai veikia, ypač jeigu sienų spalva bus šviesį.

Man jau prieš savaitė sumontavo virtuvini, bet kol kas nebaigė, nes kelios smulkmenos buvo nepadarytos, tai parodysiu gal kai jau visiškai baigs
Galiu tik pasakyti, kad labai patenkinta spalvų pasirinkimu (keista bet netgi kiti šeimos nariai , kurie mane kad bus per tamsu , dabar sako liuks)
Ir jau dabar žinau kokia klaida padariau ir ko jau nedaryčiau ( patogumo atžvilgiu)
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 13, 14:00)
a6 tai manau, kad idealu būtų, jei kairėj gartraukio pusėj analogišką spintelę, kaip ir iš dešnės dėtum, ir man tai būtų  thumbup.gif .

spalvos labai geros, man patinka, ir niša šaldytuvui visia nelbogai sugalvota.

ten ta aukšta spinta, tai gal čia programos brokas, kažkaip keistai atrodo, bet ar dėsit vienas dideles duris, ar su atskirom durelėm ar stalčiais?

šiaip virtuvė turėtų jūsų  thumbup.gif  išeit, viskas taip harmoningai telpa.

Dėkui už patarimus. Čia ne aukšta spinta , o mūro siena smile.gif tokia pas mus niša yra. Tarpas tarp kriauklės yra siena smile.gif Tik gal nelabai vaizdžiai išėjo pateikti smile.gif

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 05 13, 14:21)
Tai gal virsutines spinteles is abieju gartraukio sonu padaryk horizontalias i virsu atsidarancias, o kitoj sienoj vertikalios bus. Gal skirtingomis linijomis isvengsi nuobodaus vaizdo, o stiklo visai nedek g.gif

Ir tokį variantą galvojau, bet vis dar suku galvą, kaip čia padarius, nes nelabai patogu man kai spintelės horizontaliai pasikelia į viršų. O gal bandyti daryti "optinę apgaulę". Tipo rankenėle durelių apačioje per vidurį, bet atsidaro paprastai g.gif Ką manot? Kažkas panašaus kaip:

user posted image

Tiesa, norėjau paklausti, koks pas jus viršutinių spintelių aukštis? Nenoriu kad labai užgožtų virtuvę. Galvojau kokius 70-80 gal daryti g.gif
Atsakyti