QUOTE(Irongė @ 2008 05 12, 10:50)
nežinau, ar realu, bet būtų visai patogu manau dėti iki pat sienos plokštės juostą, kuri dar ir atsidarinėtų ir kokią šluotą galėtum paslėpti
variantas vertas dėmesio
bet pas mus kitoj pusėj tokioj nišoj šaldytuvas savo namely turi, o iš šonų šluots sukabintos, šuns maisto maišai... o visa tai užstoja durys
QUOTE(juokutis @ 2008 05 12, 11:12)
Jetus,o mes ja uzsisakem
"gyvai"jos ne nemaciau.Bet raso ji 60cm plocio ir 272mm skersmens lekste(cia tos 17litru).
Tarp kitko,ASA,labai luxiska jusu virtuve,tokia kitokia nei pas kitas(cia gal daugiau spalvu atzvilgiu).Kas del kampuko prie lango,tai pas mus irgi lygiai taip paciai trugdo palage ir radijat,bet mes darysim,kaip kazkuri rase,dengsim ta plokste.Bet norim siek tiek orkaite paslinkt zemyn ir tada ant jos mirkrob,kaip manai ar patogu bus orkaites dureles darinet?(palange tada darysim su lyg siena zodziu ji nebus atsikisus)
Ir dar....jei ne paslaptis
kiek mokejot uz okaite?
na, gal jūs įpratę prie mažesnių mikrobanginių tai viskas bus liuks, o mums po mūsų didžiosios tai ji pasirodė labai maža
nežinau dėl patogumo, man atrodytų žemoka, bet jei esi neaukšta, tai gal ir nieko, nes savo atveju tai aš irgi išgyvenau, kad mikrobanginė bus per aukštai, bet man ji labai tinkamam aukšty
orkaitę kartu su kaitlente per akciją pirkom, tai nebepamenu dabar iš atminties... 2299 ar 2399 Lt
QUOTE(X-iuke @ 2008 05 12, 11:35)
senokai skaitineju shita tema ir skaichiau kaip pergyvenai del spalvu, nors nemano spalvos, bet tikrai grazhiai zhiurisi - viskas tai dera
turiu klausimeli
kiek yra pas jus tarp spinteliu? man dabar labai aktualus klausimas, nes noriu daryt gartrauki imontuojama lygiai su spintelemis, bet baldu meistras nepataria taip zhemai.. nzn ka daryt ar spinteles kelt ar..
tarp spintelių 60 cm
mūsų baldininkas iš pradžių irgi nustebęs buvo, bet paskui parodžiau instrukciją ir dar pasiūliau prisimint kaip parduotuvėj pas juos padaryta
o kokiam aukšty darai? ir kokia kaitlentė? jei dujinė, tai 60 cm gal ir žemoka, bet elekrinei bent jau mūsų gartraukio instrukcijoj labai liuksinis aukštis, ir žemiau dar 5 cm gali būt, jei ką, tik tada pačiai tiesiog gali būt nepatogu taip žemai spintutės