Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Symphony @ 2008 05 11, 22:46)
sveikutes  4u.gif

na mano butuke, dar reiktu grindis sudet ir sienas nudazyt, bet neatsilaikiau ir ilindau i sita temute...ir iskart pamaciau kokios virtuves as noriu...na esme man yra kriaukle kampe
user posted image
ax.gif kaip supratau, cia kazkurios is jusu virtuvyte, gal galetumet ismatavimus parasyti? ir siaip kaip ta kriaukle kampe...nesidauzo galva i spintele  g.gif o po apacia kriaukles ten stalcius ar spintele?
Cia gal Alanto gamyba?

labai dekoju uz info  4u.gif

o mane domintu kazkie ten matosi svetaines sienos krastelis, idomu kokia ten sienos danga. g.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Na prasom pakritikuokit mano virtuvike, nelabai kokia as projektuotoja, nesugebejau gero kampo pagaut ir kriauklres ileist blush2.gif
Papildyta:
user posted image
na cia dar viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 12, 13:41)
user posted image

Na prasom pakritikuokit mano virtuvike, nelabai kokia as projektuotoja, nesugebejau gero kampo pagaut ir kriauklres ileist blush2.gif

Jei dar šaldytuvo nenusipirkot, tai daryčiau į baldus įmontuojamą, man vientisumas gražiau.
Atsakyti
Ne saldytuvo dar nenusipirkom ir kaip tu ir sakai jis bus imontuojamas, ir dar darysim tokia sienele prie tos aukstos spintos tokia kad biski uzstotu ir prie jos desim stala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 12, 13:41)

Kriauklė kampe?
O jūs jau galutinai nusprendėt, kad virtuvės norit U formos ir kaitlentės su gartraukiu prie lango?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 12 gegužės 2008 - 13:42
QUOTE(Betule @ 2008 05 12, 15:38)
Kriauklė kampe?
O jūs jau galutinainusprendėt, kad virtuvės norit U formos ir kaitlentė su gartraukiu prie lango?

kaitlentes vietos jau nebepakeisim padaryti pajungimai gartraukiui o kriaukle nera kampe, tas kampas tarp kriaukles ir kaitlentes visai nemazas isvis galvoju gal kriaukle det apvalia g.gif
o del U formos tai kaip ir apsisprende g.gif o turi ideju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 12 gegužės 2008 - 13:43
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 12, 14:40)
o del U formos tai kaip ir apsisprende g.gif  o turi ideju?

Kas yra priešais virtuvę, ar ji sujungta su svetaine? Jei nėra didelis spintelių poreikis, tai aš to užlenkimo nebedaryčiau, o prie lango statyčiau stalą.
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 05 12, 15:57)
Kas yra priešais virtuvę, ar ji sujungta su svetaine? Jei nėra didelis spintelių poreikis, tai aš to užlenkimo nebedaryčiau, o prie lango statyčiau stalą.

Na matai pas mus viena erdve su svetaine ir vietos ne perdaugiausia, ir jokio kito pasidejimo neturesiu tai visa savo geri turesiu sutalpint virtuvej as jau milijona kartu galvojau kur decaiu viska jei nebutu tu kairej pusej spinteliu, nu ir truksta man ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 12, 10:50)
nežinau, ar realu, bet būtų visai patogu manau dėti iki pat sienos plokštės juostą, kuri dar ir atsidarinėtų ir kokią šluotą galėtum paslėpti wub.gif

variantas vertas dėmesio rolleyes.gif bet pas mus kitoj pusėj tokioj nišoj šaldytuvas savo namely turi, o iš šonų šluots sukabintos, šuns maisto maišai... o visa tai užstoja durys smile.gif

QUOTE(juokutis @ 2008 05 12, 11:12)
Jetus,o mes ja uzsisakem verysad.gif  "gyvai"jos ne nemaciau.Bet raso ji 60cm plocio ir 272mm skersmens lekste(cia tos 17litru).
Tarp kitko,ASA,labai luxiska jusu virtuve,tokia kitokia nei pas kitas(cia gal daugiau spalvu atzvilgiu).Kas del kampuko prie lango,tai pas mus irgi lygiai taip paciai trugdo palage ir radijat,bet mes darysim,kaip kazkuri rase,dengsim ta plokste.Bet norim siek tiek orkaite paslinkt zemyn ir tada ant jos mirkrob,kaip manai ar patogu bus orkaites dureles darinet?(palange tada darysim su lyg siena zodziu ji nebus atsikisus)
Ir dar....jei ne paslaptis  ax.gif kiek mokejot uz okaite?

na, gal jūs įpratę prie mažesnių mikrobanginių tai viskas bus liuks, o mums po mūsų didžiosios tai ji pasirodė labai maža sad.gif
nežinau dėl patogumo, man atrodytų žemoka, bet jei esi neaukšta, tai gal ir nieko, nes savo atveju tai aš irgi išgyvenau, kad mikrobanginė bus per aukštai, bet man ji labai tinkamam aukšty drinks_cheers.gif
orkaitę kartu su kaitlente per akciją pirkom, tai nebepamenu dabar iš atminties... 2299 ar 2399 Lt g.gif

QUOTE(X-iuke @ 2008 05 12, 11:35)
senokai skaitineju shita tema ir skaichiau kaip pergyvenai del spalvu, nors nemano spalvos, bet tikrai grazhiai zhiurisi - viskas tai dera  thumbup.gif

turiu klausimeli  4u.gif

kiek yra pas jus tarp spinteliu? man dabar labai aktualus klausimas, nes noriu daryt gartrauki imontuojama lygiai su spintelemis, bet baldu meistras nepataria taip zhemai.. nzn ka daryt ar spinteles kelt ar..  g.gif

tarp spintelių 60 cm
mūsų baldininkas iš pradžių irgi nustebęs buvo, bet paskui parodžiau instrukciją ir dar pasiūliau prisimint kaip parduotuvėj pas juos padaryta lotuliukas.gif o kokiam aukšty darai? ir kokia kaitlentė? jei dujinė, tai 60 cm gal ir žemoka, bet elekrinei bent jau mūsų gartraukio instrukcijoj labai liuksinis aukštis, ir žemiau dar 5 cm gali būt, jei ką, tik tada pačiai tiesiog gali būt nepatogu taip žemai spintutės
Atsakyti
turiu klausimėlį, kiek vokėj kainuoja bėginis metras apytiksliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 05 12, 15:29)
tarp spintelių 60 cm
mūsų baldininkas iš pradžių irgi nustebęs buvo, bet paskui parodžiau instrukciją ir dar pasiūliau prisimint kaip parduotuvėj pas juos padaryta lotuliukas.gif o kokiam aukšty darai? ir kokia kaitlentė? jei dujinė, tai 60 cm gal ir žemoka, bet elekrinei bent jau mūsų gartraukio instrukcijoj labai liuksinis aukštis, ir žemiau dar 5 cm gali būt, jei ką, tik tada pačiai tiesiog gali būt nepatogu taip žemai spintutės

pas mus kaitlente bus elektrine, tai pakaktu 60cm cool.gif turbut taip ir reiks daryt, ir neklausyt ka baldininkas shneka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2008 05 12, 17:44)
pas mus kaitlente bus elektrine, tai pakaktu 60cm  cool.gif  turbut taip ir reiks daryt, ir neklausyt ka baldininkas shneka smile.gif

tada tikrai pakaks 4u.gif o kad butum visiskai tikra, ir jei dar neturi nusipirkusi gartraukio, susirask jo instrukcija www ir suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti