[quote=astiti,2008 05 28, 08:29]
o su kokia programa planuoji?
[/quote]
Su ALNO.
[quote=Nanda,2008 05 28, 08:56]
Man šitas variantas geriausias turbūt iš tavo įdėtų - bent jau patogiausia būtų virtuvėje darbuotis ir prie buitinės tech. prieiti
[/quote]
Galbūt, kitaip niekaip nesigauna, bet šiuo atveju gaunasi dvi kampinės spintelės, aišku dėsiu ten kažką iš Blum'o, bet jų ir kaina nemaža, automatiškai kyla virtuvės galutinė suma, plius tose kampinėse spintelėse lieka nemažai neišnauduoto ploto.
[quote=Irongė,2008 05 28, 08:56]
[quote=Neffertite_,2008 05 27, 23:45]
variantas su kriaukle priue lango atrodo geriausiai.
o siaip tavo virtuves erdve tikrai netradicine bus, gerai apmascius spalvas ir medziagas, manau ises laaabai idomi ir smagi virtuvyte.
[/quote]
Na, reikia laaabai gerai viską apmastyti. Todėl aš ir negaliu nepamačius bent jau 3D vaizde užsakynėti virtuvės.
[quote=Goda_47,2008 05 28, 09:02]
man atrodo kad šitas paskutinis variantas daug geresnis:) prie kaitlentės jokių būdų neverta daryti arčiau negu už 20 cm aukštų spintelių (galima toki kargo įdėti, ar ką nors, kad tik tas atstumas atsirastu), viso pirma jeigu turėsi puodus su ilgą rankeną arba keptuvė, tai net nepasuksi norimu kampu, o antra tai pastoviai turėsi valyti tos spintelės šoną. Aš palikau pas save 30 cm, tai manau kad pats tas
dar dėl kriauklės kampe, arba tada daryk spintelės nupjautu kampu, arba traukt iš kampo, nes bus nepatogu,
ir dėl kriauklės, man daug patogiau, kada prie jos yra padėkliukas , kad galima būtų padėti ką nors, kad nuvarvėtu...nes kitaip, turėsi dėti vis tiek kokį padėkliuką plastmasinį
[/quote]
Sutinku, irgi manau, kad nuo kaitlentės iki aukštos spintelės mažokai vietos, bet toliau kaitlentės nėra kur traukti.Dėl kriauklės kampe - manau, kad retai ją nauduosiuos, turėsiu indaplovę, o kriauklėje duok dieve kokias daržoves apiplauti. Nupjautu kampu dėti nesigauna, spintelė tada turėtų būti net metras ant metro, tuomet indaplovė netelpa.
O dėl padėkliuko - man irgi būtų patogu, jei jis būtų, BET vėl gi, jei kampe kriauklė - dar įmanomas tas padėkliukas, jei va taip, kaip paskutiniame variante, t.y. per vidury, prie lango - tuomet neina jo ten niekur įkišti.
[quote=.NAJ.A,2008 05 28, 09:09]
Neffertite...>Oi variantas su kraiukle prie lango geriausias
tik pasiskaiciuokit kad paskui ciaupas netrukdytu langu atidarineti.
[/quote]
Vėl rproblema, gerai, kad pasakei. Tiksliai - lango neatidarysiu.
Vat ir virtuvė, nei šis, nei tas...
[quote=Macarena,2008 05 28, 09:21]
Neffertite, paskutinis variantas - geriausias
[/quote]
Dėkui...