Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 28, 09:09)
Neffertite...>Oi variantas su kraiukle prie lango geriausias  thumbup.gif  tik pasiskaiciuokit kad paskui ciaupas netrukdytu langu atidarineti.

Seniai bematyta, prapuolus biggrin.gif
Kur tavo virtuvytė??? Gal aš kažką pražiopsojau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 05 28, 09:13)
Seniai bematyta, prapuolus  biggrin.gif
Kur tavo virtuvytė??? Gal aš kažką pražiopsojau?  4u.gif

Tu cia man? biggrin.gif Jei taip - mano virtuve pora psl atgal :mirksiukas:41psl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .NAJ.A: 28 gegužės 2008 - 08:20
Neffertite, paskutinis variantas - geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 28, 09:19)
Tu cia man? biggrin.gif  Jei taip - mano virtuve pora psl atgal :mirksiukas:41psl

Tau tau, lekiu žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Macarena, imesk fotke kaip groteles virs saldytuvo atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 14:50)
Na va turiu ir as galimybe parodyti savo virtuvele: truksta lentyneles su apsvietimu , uzuolaidu ir siek tiek pasisveisti . ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Niu kaip gražu wub.gif ,
Bet aš vėpla kaip čia taip pražiopsojau g.gif Turbūt todėl kad man dar iki tokių grožių laaabai toli, tai šitoj temoj dar retas svetys blush2.gif
Aš kažkaip įsivaizdavau kad jūsų namuke lubos su perdanga, o čia žiūriu stogas, kaip ir pas mus, nu super kaip man tai patinka thumbup.gif
Tai gal ir svetainės foto jau kur sukėliai?
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 13:49)
Laba diena,

Stalviršis po langu- žemesnis- kas man irgi nepatinka iki tokio lygio- kad net langą keisit SB siūlau.  schmoll.gif

o man kaip tik tas stalvirsis toks neiprastas ir fainas, kadangi kaip matau bus didele virtuve ir vietos pakankamai susideti daiktams, tai ten bus galima kokias gelytes pasideti ar siaip menkniekius smile.gif
kaip kazkas sake ir pasedeti ten linksma butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 05 28, 09:43)
Niu kaip gražu  wub.gif ,
Bet aš vėpla kaip čia taip pražiopsojau  g.gif  Turbūt todėl kad man dar iki tokių grožių laaabai toli, tai šitoj temoj dar retas svetys  blush2.gif
Aš kažkaip įsivaizdavau kad jūsų namuke lubos su perdanga, o čia žiūriu stogas, kaip ir pas mus, nu super kaip man tai patinka  thumbup.gif
Tai gal ir svetainės foto jau kur sukėliai?

aciukas, siaip nulekiau dar ir i finiso tema sudejau, ten gi musiskiu pilna dar , kurios nesilanko cia. Svetaines dar niekur nerodziau, ten dar tik minksti baldai , bet nepergyvenk sukelsiu iskarto kai tik staliukai atkeliaus,jau nedaug liko , greit ir gyvai galesi atlekt paziuret.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 28, 09:46)
aciukas, siaip nulekiau dar ir i finiso tema sudejau, ten gi musiskiu pilna dar , kurios nesilanko cia. Svetaines dar niekur nerodziau, ten dar tik minksti baldai , bet nepergyvenk sukelsiu iskarto kai tik staliukai atkeliaus,jau nedaug liko , greit ir  gyvai galesi atlekt paziuret.

Tai po to į finišo tiesiąją ir svetainę sukelk, ten tai pastoviai pažiūrau bigsmile.gif
Mačiau kažkada pravažiuojant kad žolytę atrodo pjoviai prie namų, o ir šiltnamį spėju jau agurkiukai auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 05 28, 09:58)
Tai po to  į finišo tiesiąją ir svetainę sukelk, ten tai pastoviai pažiūrau  bigsmile.gif
Mačiau kažkada pravažiuojant kad žolytę atrodo pjoviai prie namų, o ir šiltnamį spėju jau agurkiukai auga  biggrin.gif

Aha pjoviau , o tavo MB netycia nepamojavo? Nes maciau kazkas suletintai pravaziavo ir pamojavo , bet vyriskis , tai suabejojau ar jus ten buvot ar ne.

O agurkai jau auga, reikejo ant ridiku kviestis , tuos jau valgom lotuliukas.gif

Jo o i finiso tema dazniau reiks uzsukt, kazkaip primirsus buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .NAJ.A: 28 gegužės 2008 - 09:01
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 28, 10:01)
Aha pjoviau , o tavo MB netycia nepamojavo? Nes maciau kazkas suletintai pravaziavo ir pamojavo , bet vyriskis , tai suabejojau ar jus ten buvot ar ne.

O agurkai jau auga, reikejo ant ridiku kviestis , tuos jau valgom lotuliukas.gif

Jo o i finiso tema dazniau reiks uzsukt, kazkaip primirsus buvau.

Nea, nemojavom biggrin.gif
Atsakyti
[quote=astiti,2008 05 28, 08:29]
o su kokia programa planuoji? blush2.gif
[/quote]

Su ALNO. 4u.gif

[quote=Nanda,2008 05 28, 08:56]
Man šitas variantas geriausias turbūt iš tavo įdėtų - bent jau patogiausia būtų virtuvėje darbuotis ir prie buitinės tech. prieiti 4u.gif
[/quote]

Galbūt, kitaip niekaip nesigauna, bet šiuo atveju gaunasi dvi kampinės spintelės, aišku dėsiu ten kažką iš Blum'o, bet jų ir kaina nemaža, automatiškai kyla virtuvės galutinė suma, plius tose kampinėse spintelėse lieka nemažai neišnauduoto ploto. doh.gif

[quote=Irongė,2008 05 28, 08:56]
[quote=Neffertite_,2008 05 27, 23:45]
variantas su kriaukle priue lango atrodo geriausiai.
o siaip tavo virtuves erdve tikrai netradicine bus, gerai apmascius spalvas ir medziagas, manau ises laaabai idomi ir smagi virtuvyte.
[/quote]

Na, reikia laaabai gerai viską apmastyti. Todėl aš ir negaliu nepamačius bent jau 3D vaizde užsakynėti virtuvės.

[quote=Goda_47,2008 05 28, 09:02]
man atrodo kad šitas paskutinis variantas daug geresnis:) prie kaitlentės jokių būdų neverta daryti arčiau negu už 20 cm aukštų spintelių (galima toki kargo įdėti, ar ką nors, kad tik tas atstumas atsirastu), viso pirma jeigu turėsi puodus su ilgą rankeną arba keptuvė, tai net nepasuksi norimu kampu, o antra tai pastoviai turėsi valyti tos spintelės šoną. Aš palikau pas save 30 cm, tai manau kad pats tas
dar dėl kriauklės kampe, arba tada daryk spintelės nupjautu kampu, arba traukt iš kampo, nes bus nepatogu,
ir dėl kriauklės, man daug patogiau, kada prie jos yra padėkliukas , kad galima būtų padėti ką nors, kad nuvarvėtu...nes kitaip, turėsi dėti vis tiek kokį padėkliuką plastmasinį
[/quote]

Sutinku, irgi manau, kad nuo kaitlentės iki aukštos spintelės mažokai vietos, bet toliau kaitlentės nėra kur traukti.Dėl kriauklės kampe - manau, kad retai ją nauduosiuos, turėsiu indaplovę, o kriauklėje duok dieve kokias daržoves apiplauti. Nupjautu kampu dėti nesigauna, spintelė tada turėtų būti net metras ant metro, tuomet indaplovė netelpa. doh.gif O dėl padėkliuko - man irgi būtų patogu, jei jis būtų, BET vėl gi, jei kampe kriauklė - dar įmanomas tas padėkliukas, jei va taip, kaip paskutiniame variante, t.y. per vidury, prie lango - tuomet neina jo ten niekur įkišti. doh.gif

[quote=.NAJ.A,2008 05 28, 09:09]
Neffertite...>Oi variantas su kraiukle prie lango geriausias thumbup.gif tik pasiskaiciuokit kad paskui ciaupas netrukdytu langu atidarineti.
[/quote]

Vėl rproblema, gerai, kad pasakei. Tiksliai - lango neatidarysiu. doh.gif Vat ir virtuvė, nei šis, nei tas... gun_bandana.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

[quote=Macarena,2008 05 28, 09:21]
Neffertite, paskutinis variantas - geriausias thumbup.gif
[/quote]

Dėkui... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neffertite_: 28 gegužės 2008 - 09:45