Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Irongė @ 2008 05 27, 22:05)
o kitos sienos dar gabaliukas yra? pas jus L formos virtuve, ar kaip ten, nebelabai iskertu?

Pas mus virtuve 2x280. O virtuve U formos. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(wanesa @ 2008 05 27, 22:17)
O aš turiu mintį, tik noriu paklausti čia pas tave pirmoj nuotraukoj dešinėj kas g.gif Jei šaldytuvas prie lango, tai gaunasi ūkinė spinta?

Iš dešinės tipo šaldytuvas, o iš kairės tipo spintele, o vidury jos turėtų būti orkaitė. Tik neradau iš pradžių tokios spintelės programoje. Dabar jau radau, bet neoakeičiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 22:21)
Iš dešinės tipo šaldytuvas, o iš kairės tipo spintele, o vidury jos turėtų būti orkaitė. Tik neradau iš pradžių tokios spintelės programoje. Dabar jau radau, bet neoakeičiau.  blush2.gif

Tada ne taip paklausiau blush2.gif Mano nuomone visai gerai atrodytų, jei įėjus į virtuvę iš karto dešinėj kampe pastatytumėt šaldytuvą, tada tas kampas prie lango neužsigriozdintų 4u.gif Gautųsi šaldytuvas - kriauklė - viryklė, ir stalviršį su spintelėm per visą langą galėtum padaryti rolleyes.gif
Tik nežinau ar suprantamai paaiškinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 21:10)
Merginos, jūsų manymu durnai taip? Nepatogu bus naudotis kaitlente?

user posted image

Tikrai durnai.. verysad.gif Nepatogu bus... schmoll.gif verysad.gif Jau geriau pirmasis variantas, nors irgi, nedėčiau iš dešinės nuo kaitlentės tos aukštos spintos. g.gif
Sudetinga pas tave, tikrai. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 16:35)
Dėkui, bandysiu. O čia Kaune yra jų atstovybė?

Mes ėjome Vilniuje, "Baldų rojaus" 3 aukšte.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 05 27, 17:37)
Pagaliau sumontavo musu virtuve. Foto butinai bus, kai savo darbus elektrikai ir santechnikas padarys!!!! Valio!!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Na, o dabar?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man atrodo kad kriaukle nepatogioj vietoj g.gif
Atsakyti
Na, sapnuosiu vien virtuves... bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 23:40)
Na, sapnuosiu vien virtuves...  bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

o su kokia programa planuoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 28, 00:40)

user posted image

Man šitas variantas geriausias turbūt iš tavo įdėtų - bent jau patogiausia būtų virtuvėje darbuotis ir prie buitinės tech. prieiti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Neffertite_,2008 05 27, 23:45]

variantas su kriaukle priue lango atrodo geriausiai.
o siaip tavo virtuves erdve tikrai netradicine bus, gerai apmascius spalvas ir medziagas, manau ises laaabai idomi ir smagi virtuvyte.
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 28, 00:40)

man atrodo kad šitas paskutinis variantas daug geresnis:) prie kaitlentės jokių būdų neverta daryti arčiau negu už 20 cm aukštų spintelių (galima toki kargo įdėti, ar ką nors, kad tik tas atstumas atsirastu), viso pirma jeigu turėsi puodus su ilgą rankeną arba keptuvė, tai net nepasuksi norimu kampu, o antra tai pastoviai turėsi valyti tos spintelės šoną. Aš palikau pas save 30 cm, tai manau kad pats tas
dar dėl kriauklės kampe, arba tada daryk spintelės nupjautu kampu, arba traukt iš kampo, nes bus nepatogu,
ir dėl kriauklės, man daug patogiau, kada prie jos yra padėkliukas , kad galima būtų padėti ką nors, kad nuvarvėtu...nes kitaip, turėsi dėti vis tiek kokį padėkliuką plastmasinį
Atsakyti
Neffertite...>Oi variantas su kraiukle prie lango geriausias thumbup.gif tik pasiskaiciuokit kad paskui ciaupas netrukdytu langu atidarineti.
Atsakyti