Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Macarena @ 2008 05 27, 19:15)
Aha, U formos. As tuoj paieskosiu nuorodos, kuriam puslapy yra fotkes, nes buvau kazkada imetusi cia  4u.gif

Va cia http://www.supermama...;#entry17141956  4u.gif

Aha, dabar atsiminiau. 4u.gif Bet pas tave vis tiek daugiau vietos, nei pas mane. Kiek palei langą metrų? mirksiukas.gif Ir kas čia per stalviršis? Čia akmens masė? Nepanašu... mirksiukas.gif
Atsakyti
.NAJ.A grazi tavo virtuve, tik man pakabinamu spinteliu keliu truksta, bet cia skonio reikalas zinoma 4u.gif O siaip labai idomiai tas margas stalvirsis atrodo smile.gif Gal pas save ir nenoreciau, bet bendram tavo derinyje, tai labai gerai isipaiso thumbup.gif Be viso to itariu, kad stalvirsis bus labai praktiskas, teplumo ir pasibraizymo atzvilgiu 4u.gif
Atsakyti
Mergos, o į kampą niekas nededa kaitlentės? Virš jos gartraukis... Ar taip niekas nedaro? Man tada būtų patogu labai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 17:22)
Pas mus dabartinėje virtuvėje kėdės su medžiagine sėdima dalimi. Tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Tokios nepraktiškos ir teplios- kad praradau kantrybę jas su vanišais visokiais šveisti.  Naujojoje virtuvėje tokių klaidų nebedarysime.

cia ne su medziaga, o su oda, grieciausiai... uzsukau i parduotuvyte, tai baldai tiesiai is italijos, kainos karsta.gif panasus i Iriskos ideta staliukas - 4 t dar su kapeikom... taigi, ieskome toliau.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 19:39)
Mergos, o į kampą niekas nededa kaitlentės? Virš jos gartraukis... Ar taip niekas nedaro? Man tada būtų patogu labai.  lotuliukas.gif

uzsienio puslapiuose skaciau kampiniai gartraukiai buna, tik va nezinau, kaip Lietuvoj - gal jus pirma pasidomekit, ar tokius veza i Lietuva ir ar kainos neuzsilauzia kosmines...

nesu maciusi, bet man rodos kampe kaitlente istrizai (ne staciu kampu, niu neiznau kaip passikinti...) tikrai turetu labai super atrodyti, ir atrodo visa patogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 27 gegužės 2008 - 18:50
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 18:39)
Mergos, o į kampą niekas nededa kaitlentės? Virš jos gartraukis... Ar taip niekas nedaro? Man tada būtų patogu labai.  lotuliukas.gif

Man rodos kad tikrai esu mačiusi, bet va kaip su kampiniu gartraukiu??? Ar rastume ji LT? Man irgi buvo tokia idėja kilusi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 27, 19:49)
cia ne su medziaga, o su oda, grieciausiai... uzsukau i parduotuvyte, tai baldai tiesiai is italijos, kainos  karsta.gif  panasus i Iriskos ideta staliukas - 4 t dar su kapeikom...  taigi, ieskome toliau....  blink.gif
Papildyta:
uzsienio puslapiuose skaciau kampiniai gartraukiai buna, tik va nezinau, kaip Lietuvoj - gal jus pirma pasidomekit, ar tokius veza i Lietuva ir ar kainos neuzsilauzia kosmines...

nesu maciusi, bet man rodos kampe kaitlente istrizai (ne staciu kampu, niu neiznau kaip passikinti...) tikrai turetu labai super atrodyti, ir atrodo visa patogu.

Labai dekui, bet kampinio gartraukio nenoriu, turėjau omeny stačiu kampu, nes gartraukis dar dar, bet va kaitlentė tai blogai, nes tuomet susimažina virtuvė, o jos mes ir tai turime vos kelis metrus. doh.gif Gal mes viena kitos nesuprantame, as noreciau, kad kampe spintele ir eitu L formos, niu pabandysiu paieškoti internete pavyzdžių, kad parodyčiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 27, 18:49)

As irgi svaigau daryti kampe kaitlente, bet kai pamaciau, koks skurdus kampiniu gartraukiu pasirinkimas, idejos atsisakiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 27 gegužės 2008 - 20:48
QUOTE(Macarena @ 2008 05 27, 21:47)
As irgi svaigau daryti kampe kaitlente, bet kai pamaciau, koks skurdus kampiniu gartraukiu pasirinkimas, idejos atsisakiau  ax.gif

Nenoriu gartraukio kampinio.

Įsivaizduokite sieną 2 metrai, iš krašto šaldytuvas 60 cm, toliua indaplovė 60 cm ir lieka iki kampo 80 cm, galvoju ten sukišti kaitlentę, o po ją kampinę blumo spintelę su išvažiuojamais stalčiukais.
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 21:51)
Nenoriu gartraukio kampinio.
Įsivaizduokite sieną 2 metrai, iš krašto šaldytuvas 60 cm, toliua indaplovė 60 cm ir lieka iki kampo 80 cm, galvoju ten sukišti kaitlentę, o po ją kampinę blumo spintelę su išvažiuojamais stalčiukais.

o kitos sienos dar gabaliukas yra? pas jus L formos virtuve, ar kaip ten, nebelabai iskertu?

Atsakyti
Merginos, jūsų manymu durnai taip? Nepatogu bus naudotis kaitlente?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 19:11)
Bandau parodyti savo sukonstruotą virtuvę, projektą sugalvojo mano draugė architektė, o aš pati su ALNO bandžiau "braižyti", tad į neatitikimu spalvų, į sienų ir grindų dangą nekreipkite dėmesio, rodau tiesiog išplanavimą, baldus.  blush2.gif

user posted image
user posted image

Spalva turėtų būti Zebrano, labiau panaši į pirmoje foto esančią spalvą. Ir dar, ten, šalia kaitlentės iš kairės vidury spintelės turėtų būti orkaitė, neradau tiesiog alno programoje to.  blush2.gif
Beje, prie lango reikia įsivaizduoti, kad ten šaldytuvas. O šalia kriauklės, iš kairės indaplovė.  blush2.gif
Virtuvė mūsų labai mažytė, 2 metrai ant 2,80.  doh.gif Ir langas net 1,80.  doh.gif

O aš turiu mintį, tik noriu paklausti čia pas tave pirmoj nuotraukoj dešinėj kas g.gif Jei šaldytuvas prie lango, tai gaunasi ūkinė spinta?
Atsakyti
x
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 22:10)
Merginos, jūsų manymu durnai taip? Nepatogu bus naudotis kaitlente?

user posted image

durnai 4u.gif jei nebutu tos aukstos spintos salia, tai dar galima butu diskutuot, net sito tai tikrai nesvarstyciau varianto. blush2.gif
Atsakyti