Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Iriska @ 2008 05 27, 16:46)
jeigu manes klausi, tai ALNO

del stalo, tai neziurejau, bet ant smugio ziuek ka radau:

user posted image

kedes sitos tai nelabai, bet stalas thumbup.gif mums tip top valgomajam turetu but.
nu bet tu cia Iriska ir pavarei - suradai parduotuve tiesiai priesais mano ofisa, pro langus matau, reik begt apsidairyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 27, 16:54)
kedes sitos tai nelabai, bet stalas  thumbup.gif mums tip top valgomajam turetu but.
nu bet tu cia Iriska ir pavarei - suradai parduotuve tiesiai priesais mano ofisa, pro langus matau, reik begt apsidairyt  thumbup.gif

lotuliukas.gif nerealu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 16:52)
Mums projektavo  UAB "Genmak ir Ko". Projektas dar nebaigtas, dar pakoregavimų bus. Mokėti manau reikės,mokėsime.  bet mes tik projekto ir norime.  rolleyes.gif

Ir mes tik projekto norime. Bet visi nori pinigų už atiduotą į rankas projektą, todėl ir klausiu. Vokei net neleido vyrui nunešti atspausdintą projektą parodyti. Prašė 100 lt, būčiau sumokėjus, jei tik būtų patikęs jų projektas. doh.gif Tokia durna pas mus virtuvėle 2 metrai ant 2,80 metro. Kažkoks košmaras, daug "kampų", dėčiau ten visokius kargus ir t.t. Jų pilna, bet tuomet tai indaplovė netelpa, tai dar kas nors, žodžiu dėlioju, dėlioju mozaiką paišydama sąsiuvinyje, ir vis tiek vis tas ar anas nepatinka. doh.gif O su programa lengviau, ale lengviau tiems, kas gerai išmano programą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 27, 15:46)
jeigu manes klausi, tai ALNO

del stalo, tai neziurejau, bet ant smugio ziuek ka radau:

user posted image

Pas mus dabartinėje virtuvėje kėdės su medžiagine sėdima dalimi. Tai doh.gif doh.gif doh.gif . Tokios nepraktiškos ir teplios- kad praradau kantrybę jas su vanišais visokiais šveisti. Naujojoje virtuvėje tokių klaidų nebedarysime.

Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 16:06)
Ir mes tik projekto norime. Bet visi nori pinigų už atiduotą į rankas projektą, todėl ir klausiu. Vokei net neleido vyrui nunešti atspausdintą projektą parodyti. Prašė 100 lt, būčiau sumokėjus, jei tik būtų patikęs jų projektas.  doh.gif Tokia durna pas mus virtuvėle 2 metrai ant 2,80 metro. Kažkoks košmaras, daug "kampų", dėčiau ten visokius kargus ir t.t. Jų pilna, bet tuomet tai indaplovė netelpa, tai dar kas nors, žodžiu dėlioju, dėlioju mozaiką paišydama sąsiuvinyje, ir vis tiek vis tas ar anas nepatinka.  doh.gif O su programa lengviau, ale lengviau tiems, kas gerai išmano programą.  blush2.gif

Gal pabandykite į tą kur nurodžiau. ax.gif Gal pataikys su projektėliu. mirksiukas.gif Mes irgi tiesiog "ant babutės" ten nuėjome, vien dėl labai geranoriško bendravimo su klientu. Nes kreipėmės keliose firmose- sėdi nosis užrietę, vos ne "ko čia atėjote, trukdote man su kompu žaisti". bash.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 17:22)
Pas mus dabartinėje virtuvėje kėdės su medžiagine sėdima dalimi. Tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Tokios nepraktiškos ir teplios- kad praradau kantrybę jas su vanišais visokiais šveisti.  Naujojoje virtuvėje tokių klaidų nebedarysime.

Papildyta:
Gal pabandykite į tą kur nurodžiau. ax.gif  Gal pataikys su projektėliu.  mirksiukas.gif Mes irgi tiesiog "ant babutės" ten nuėjome, vien dėl labai geranoriško bendravimo su klientu.  Nes kreipėmės keliose firmose- sėdi nosis užrietę, vos ne "ko čia atėjote, trukdote man su kompu žaisti". bash.gif

Dėkui, bandysiu. O čia Kaune yra jų atstovybė?
Papildyta:
Vis gi "knisuosi" su ALNO, keli klausimai išmanančioms šią programą. Kur rasti ilgą iki lubų (tarkim) spintą, kurios viduryje būtų įmontuota orkaitė? blush2.gif Ir atskirai kur gartraukiai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau sumontavo musu virtuve. Foto butinai bus, kai savo darbus elektrikai ir santechnikas padarys!!!! Valio!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 05 27, 17:37)
Pagaliau sumontavo musu virtuve. Foto butinai bus, kai savo darbus elektrikai ir santechnikas padarys!!!! Valio!!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Nu tikrai,kad valio drinks_cheers.gif ir kaip supratau nenusivylus savo kuriniu bigsmile.gif
Nu su nekantrumu,atvepe zandikaulius,laukiam foto.
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2008 05 27, 18:05)
Nu tikrai,kad valio drinks_cheers.gif ir kaip supratau nenusivylus savo kuriniu bigsmile.gif
Nu su nekantrumu,atvepe zandikaulius,laukiam foto.

niu tikrai kad laukiam su nekantrumu.
Atsakyti
Bandau parodyti savo sukonstruotą virtuvę, projektą sugalvojo mano draugė architektė, o aš pati su ALNO bandžiau "braižyti", tad į neatitikimu spalvų, į sienų ir grindų dangą nekreipkite dėmesio, rodau tiesiog išplanavimą, baldus. blush2.gif

user posted image
user posted image

Spalva turėtų būti Zebrano, labiau panaši į pirmoje foto esančią spalvą. Ir dar, ten, šalia kaitlentės iš kairės vidury spintelės turėtų būti orkaitė, neradau tiesiog alno programoje to. blush2.gif
Beje, prie lango reikia įsivaizduoti, kad ten šaldytuvas. O šalia kriauklės, iš kairės indaplovė. blush2.gif
Virtuvė mūsų labai mažytė, 2 metrai ant 2,80. doh.gif Ir langas net 1,80. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neffertite_: 27 gegužės 2008 - 18:12
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 12:30)
1. Žinau šį, buvau užsidegusi tokį turėti, bet pati firma, kuri jais prekiauja atkalbėjo, sakė ūžia žiauriai, o nifiga netraukia.  doh.gif
2. O aš gyvai buvau apžiūrėjusi, man nepatiko, nes kai šitą pirmą ištrauki, antrą pasiekti sunku, ką nors ten įdėti sunkoka, mažai vietos.  blush2.gif Bet gal čia tik man...  mirksiukas.gif

1. Tikrai garsiai uzia, bet man tas netrukdo. O traukia visai normaliai blush2.gif
2. Man tai visai patogu, zinok. Vienam kampe ten sudeti puodai ir keptuves, kitam- buitine chemija ir siuksliadeze. 4u.gif

.NAJA, grazi jauki virtuvyte. Man viskas, kas su medziu, tokiu jaukumu dvelkia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 27, 19:12)
1. Tikrai garsiai uzia, bet man tas netrukdo. O traukia visai normaliai  blush2.gif
2. Man tai visai patogu, zinok. Vienam kampe ten sudeti puodai ir keptuves, kitam- buitine chemija ir siuksliadeze.  4u.gif

.NAJA, grazi jauki virtuvyte. Man viskas, kas su medziu, tokiu jaukumu dvelkia  wub.gif

Tai pas tave du kampai virtuvėje? O gal foto galima? Nes aš nuo pat pradžių norėjau daryti vientisą, tai yra U formos. Bet draugė dizainerė-architektė pasiūlė variantą tą, kurį įdėjus esu viršuje. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 18:14)
Tai pas tave du kampai virtuvėje? O gal foto galima? Nes aš nuo pat pradžių norėjau daryti vientisą, tai yra U formos. Bet draugė dizainerė-architektė pasiūlė variantą tą, kurį įdėjus esu viršuje.  blush2.gif

Aha, U formos. As tuoj paieskosiu nuorodos, kuriam puslapy yra fotkes, nes buvau kazkada imetusi cia 4u.gif

Va cia http://www.supermama...;#entry17141956 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 27 gegužės 2008 - 18:17