Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Irongė @ 2008 05 27, 14:59)
man tai tavo projektas labai gražus, ir net spalvos patinka, išskyrus grindų (nors dažniausiai planavimo programoj tos spalvos nelabai). darbinio aukštesnio stalviršio man atrodo pakankamai, tai tas žemesnis net įdomiau, aš tai kaip tik norėčiau tokio pažeminimo. bet čia aišku, jau tau pačiai kaip labiau norisi. tik sakyčiau jei iš tikro norėtum aukštesnio ten, tai reiktų ką nors įdomesnio su spintelėm pagalvot, kad nebūtų taip nuobodžiai vienoda....

Tai va ir pati neapsisprendžiu- šiaip tas pažemininmas kaip ir gražu, įdomiau kažkaip, bet vėlgi-ar jis bus funkcionalus ir praktiškas. Man irgi pirma mintis buvo- "sėdėti ant jo bus labai patogu" doh.gif Šiaip, labai norėjau ties langu plautuvės, bet dėl jo aukščio šios minties teko atsisakyti.
Tiesa, MB man liepė išmesti mintį iš galvos dėl lango keitimo. blush2.gif Taigi- toks aukšis ir lieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 27 gegužės 2008 - 15:09
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 15:49)
Laba diena,

user posted image

O man kaip tik gražu tos pažemintos spintelės. blush2.gif

O su kokia čia programa paišyta? Man ta alno sunkiai sekasi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 14:49)
Laba diena,

Įdedu savo virtuvės projektą ir labai noriu atsiliepimų.  ax.gif  Na man trūksta kažkaip kažko.
Šalia šaldytuvo bus vyno šaldytuvas. Virš jo po durelėmis- mikrobangė (tai man netinka, durelių nebus  schmoll.gif ).
Neapsisprendžiu ar patogu taip plautuvė kampe.  Į kairę nuo jos bus indaplovė.
Stalviršis po langu- žemesnis- kas man irgi nepatinka iki tokio lygio- kad net langą keisit SB siūlau.  schmoll.gif
Spalva bus tamsesnė. Vidury virtuvės planuojamas apvalus stalas.
neslėpsiu- virtuvę planuodama fengšui truputį vadovavausi.  blush2.gif (taigi mikrobangė ant šaldytuvo- nėra tinkamas variantas)
Dėkui už komentarus ir kritiką.  mirksiukas.gif

user posted image

Bendras vaizdas labai gražus wub.gif , bet man asmeniškai norėtųsi plautuvės arčiau prie šaldytuvo. Ir dar nedaryčiau apačioj tiek tų spintelių (nebent ten tos karusėlės ar kargai, neprisimenu kaip ten jos vadinasi, nu bet su geležiukais kur visas stalčius išvažiuoja), nes šiaip tai jeigu paprastos spintelės, tai prie jų visda keturiom reikės sukinėtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 15:49)
Laba diena,

Įdedu savo virtuvės projektą ir labai noriu atsiliepimų.  ax.gif  Na man trūksta kažkaip kažko.
Šalia šaldytuvo bus vyno šaldytuvas. Virš jo po durelėmis- mikrobangė (tai man netinka, durelių nebus  schmoll.gif ).
Neapsisprendžiu ar patogu taip plautuvė kampe.  Į kairę nuo jos bus indaplovė.
Stalviršis po langu- žemesnis- kas man irgi nepatinka iki tokio lygio- kad net langą keisit SB siūlau.  schmoll.gif
Spalva bus tamsesnė. Vidury virtuvės planuojamas apvalus stalas.
neslėpsiu- virtuvę planuodama fengšui truputį vadovavausi.  blush2.gif (taigi mikrobangė ant šaldytuvo- nėra tinkamas variantas)
Dėkui už komentarus ir kritiką.  mirksiukas.gif

user posted image

Musu labai panasi. Bent jau isplanavimu, tai man jusu tas pazemintas stalvirsis thumbup.gif

user posted image

As tai jau susigyvenau su tokiu isplanavimu. Gal tiesa kokie pastebejimai butu?

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 27, 16:14)
Musu labai panasi. Bent jau isplanavimu, tai man jusu tas pazemintas stalvirsis  thumbup.gif

user posted image

jusu irgi grazus projektukas, o jei nori to pazeminimo, kuris tikrai grazus, tai gali daryti prie lango tas dvi spinteles su stalciai, per irsutinio siauro stalciuko auksti nuleist. man rodos idomiai atrodytu.

ir beje, man jusu virtuve grazesne atrodytu be plyteliu,gal kazkokia plokste kaip sienos ar stalvirsio spalvos det, ar stikla, nes labai jau ta balta dureliu spalva graziai dera su tamsesniu lygiu pavirsium, nesinori blyskiu plyteliu ir jokios naujos fakturos.

PS. paveikslely kedes ir stalas tip top, kokiu mes ieskome, gal esat kur numate panasius pkur yra pirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 27 gegužės 2008 - 15:22
QUOTE(SoJa @ 2008 05 27, 15:10)
Bendras vaizdas labai gražus  wub.gif , bet man asmeniškai norėtųsi plautuvės arčiau prie šaldytuvo. Ir dar nedaryčiau apačioj tiek tų spintelių (nebent ten tos karusėlės ar kargai, neprisimenu kaip ten jos vadinasi, nu bet su geležiukais kur visas stalčius išvažiuoja), nes šiaip tai jeigu paprastos spintelės, tai prie jų visda keturiom reikės sukinėtis  doh.gif

Po langu norėta suprojektuoti 2 stalčius, 2 spinteles varsomas- tai bus tik stalčiai, nes kaip sakai, tikrai prie tų spintelių keturiom reikės tupėt.
Plautuvė arčiau šaldytuvo- nelabai, nes kur tada kaitlentę talpint. g.gif Ten kur gartraukis-ventiliacijos anga, tai kažkaip nesugalvojom kitos vietos. ax.gif

QUOTE(Iriska @ 2008 05 27, 15:14)
Musu labai panasi. Bent jau isplanavimu, tai man jusu tas pazemintas stalvirsis  thumbup.gif

Tikrai panaši, ir dar plautuvė ties langu- thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia čia programa???? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 13:50)
Na va turiu ir as galimybe parodyti savo virtuvele: truksta lentyneles su apsvietimu , uzuolaidu ir siek tiek pasisveisti . ax.gif

user posted image

grindų ir sienų dermė thumbup.gif išsilydžiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 15:32)
Kokia čia programa????  mirksiukas.gif

Aš ne pati dariau. Tai nežinau kokia programa dyta.
Pati bandžiau su alno- tai sunkiai, oi sunkiai man ten. doh.gif Kantrybės trūksta. Mano 6metis su ja dabar pamėgo žaisti- "kosmines" virtuves "projektuoja' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 16:42)
Aš ne pati dariau. Tai nežinau kokia programa dyta.
Pati bandžiau su alno- tai sunkiai, oi sunkiai man ten.  doh.gif  Kantrybės trūksta. Mano 6metis  su ja dabar pamėgo žaisti- "kosmines" virtuves "projektuoja'  thumbup.gif

Aišku. O kas tau tada projektavo? Kokioje firmoje? Reikėjo mokėti 100 lt už projektą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 16:32)
Kokia čia programa????  mirksiukas.gif

jeigu manes klausi, tai ALNO

del stalo, tai neziurejau, bet ant smugio ziuek ka radau:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 15:44)
Aišku. O kas tau tada projektavo? Kokioje firmoje? Reikėjo mokėti 100 lt už projektą?  blush2.gif

Mums projektavo UAB "Genmak ir Ko". Projektas dar nebaigtas, dar pakoregavimų bus. Mokėti manau reikės,mokėsime. bet mes tik projekto ir norime. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 27 gegužės 2008 - 15:54