Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 13:58)
notworthy.gif  aciuks.gif dekavoju uz pagyras, kaip gera pasidare ax.gif
Iriska..> nesupratau ko klausi blush2.gif

tikrai labai jauku, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 27, 15:05)
wub.gif  thumbup.gif  wub.gif Gražu. Kas darė ir kiek kainavo? blush2.gif Stalvirsis superinis.  thumbup.gif

MB brolis dare - kadaisse dirbo narbute, tai apsieme meistravotis, uzsakem plokstes, jis susukiojo. Kainavo 3500 bigsmile.gif - su visom medziagom , furnitura ir darbu.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 15:12)
MB brolis dare - kadaisse dirbo narbute, tai apsieme meistravotis, uzsakem plokstes, jis susukiojo. Kainavo 3500  bigsmile.gif - su visom medziagom , furnitura ir darbu.

bigsmile.gif
Tikrai labai gražu thumbup.gif Tokia jauki, natūralių spalvų virtuvė. Sienų ir grindų plytelės suderintos gražiai. Ir kaip nebrangiai išėjo jums tas grožis, net pavydas ima blush2.gif Ech, kad aš kokį giminaitį auksarankį turėčiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 15:12)
MB brolis dare - kadaisse dirbo narbute, tai apsieme meistravotis, uzsakem plokstes, jis susukiojo. Kainavo 3500  bigsmile.gif - su visom medziagom , furnitura ir darbu.

Man irgi labai jauki virtuvyte, tik nebuciau dariusi tu apacioje uzapvalintu lentyneliu. Tik nesupyk, cia mano nuomone. Ir stalvirsis man tas parketinis schmoll.gif schmoll.gif . Bet siaip labai grazus sprendimas ir visuma. Saunuole. 4u.gif Klausimelis: is kur sviestuvas????
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 05 27, 15:17)
Man irgi labai jauki virtuvyte, tik nebuciau dariusi tu apacioje uzapvalintu lentyneliu. Tik nesupyk, cia mano nuomone. Ir stalvirsis man tas parketinis  schmoll.gif  schmoll.gif . Bet siaip labai grazus sprendimas ir visuma. Saunuole. 4u.gif  Klausimelis: is kur sviestuvas????

Nepykstu tikrai, stalvirsio galas prie lentyneliu turejo buti uzapvalintas , bet pjovejai padare klaida, niu bet tiek tos, tirkai nepykstu - kiekvienam savo.

Sviestuvas is "Pasidaryk pats" antrame aukste esancio sviestuvu salono.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 14:50)
Na va turiu ir as galimybe parodyti savo virtuvele: truksta lentyneles su apsvietimu , uzuolaidu ir siek tiek pasisveisti . ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man ypač plytelių sprendimas patinka.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 14:50)
Na va turiu ir as galimybe parodyti savo virtuvele

labai jaukiai atrodo, baldų spalva man labai graži, tokia natūrali biggrin.gif
ir išdėliota patogiai, man tik užkliuvo labai tas, kad spalvos visur vienodos,
tiesiog gal čia skonio reikalas, bet man trūksta kokios šviesesnės spalvos, ar tai sienų, ar tai grindų, tada baldai daug gražiau eksponuotųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 27, 15:38)
labai jaukiai atrodo, baldų spalva man labai graži, tokia natūrali biggrin.gif
ir išdėliota patogiai, man tik užkliuvo labai tas, kad spalvos visur vienodos,
tiesiog gal čia skonio reikalas, bet man trūksta kokios šviesesnės spalvos, ar tai sienų, ar tai grindų, tada baldai daug gražiau eksponuotųsi blush2.gif

Kadangi as pati dizaineriavau biggrin.gif tai bijojau nusisneketi su daugiau spalvu, o tamsesnes daugiau dejau nes svetaine isvis sviesi , virtuves ir svetaines erdve sujungta, tai va taip ir sumasciau. Isvis pas mane visam name gavosi viskas jau laaabai laaaabai tam paciame spalvyne ir stiliuje lotuliukas.gif bet jauku kaip miegamajame lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Įdedu savo virtuvės projektą ir labai noriu atsiliepimų. ax.gif Na man trūksta kažkaip kažko.
Šalia šaldytuvo bus vyno šaldytuvas. Virš jo po durelėmis- mikrobangė (tai man netinka, durelių nebus schmoll.gif ).
Neapsisprendžiu ar patogu taip plautuvė kampe. Į kairę nuo jos bus indaplovė.
Stalviršis po langu- žemesnis- kas man irgi nepatinka iki tokio lygio- kad net langą keisit SB siūlau. schmoll.gif
Spalva bus tamsesnė. Vidury virtuvės planuojamas apvalus stalas.
neslėpsiu- virtuvę planuodama fengšui truputį vadovavausi. blush2.gif (taigi mikrobangė ant šaldytuvo- nėra tinkamas variantas)
Dėkui už komentarus ir kritiką. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Niu man tai labai patinka, tik po langu tas stalvirsis vargu ar patogu, bet visai graziai atrodo, as jauciu ten ant jo amziais ir sedeciau pro langa ziureciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 27, 15:49)
Laba diena,

Įdedu savo virtuvės projektą ir labai noriu atsiliepimų.  ax.gif  Na man trūksta kažkaip kažko.
Šalia šaldytuvo bus vyno šaldytuvas. Virš jo po durelėmis- mikrobangė (tai man netinka, durelių nebus  schmoll.gif ).
Neapsisprendžiu ar patogu taip plautuvė kampe.  Į kairę nuo jos bus indaplovė.
Stalviršis po langu- žemesnis- kas man irgi nepatinka iki tokio lygio- kad net langą keisit SB siūlau.  schmoll.gif
Spalva bus tamsesnė. Vidury virtuvės planuojamas apvalus stalas.
neslėpsiu- virtuvę planuodama fengšui truputį vadovavausi.  blush2.gif (taigi mikrobangė ant šaldytuvo- nėra tinkamas variantas)
Dėkui už komentarus ir kritiką.  mirksiukas.gif

user posted image

man tai tavo projektas labai gražus, ir net spalvos patinka, išskyrus grindų (nors dažniausiai planavimo programoj tos spalvos nelabai). darbinio aukštesnio stalviršio man atrodo pakankamai, tai tas žemesnis net įdomiau, aš tai kaip tik norėčiau tokio pažeminimo. bet čia aišku, jau tau pačiai kaip labiau norisi. tik sakyčiau jei iš tikro norėtum aukštesnio ten, tai reiktų ką nors įdomesnio su spintelėm pagalvot, kad nebūtų taip nuobodžiai vienoda....
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 13:50)
Na va turiu ir as galimybe parodyti savo virtuvele: truksta lentyneles su apsvietimu , uzuolaidu ir siek tiek pasisveisti . ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Labai šauni virtuvytė thumbup.gif
Atsakyti