Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Dėl kieto kuro tai tiksliai nepasakysiu, dabar jau neaktualu, o dujinio jau prieš 11 metų be lango neprisiduodavo cool.gif Mes tada statėmės pirmą namą, supratimo nulis, padarė katilinę rūsyje, o kai reikėjo prisiduot - negalima ir viskas, reikia lango schmoll.gif Kraustytis reikia, už lango -25 šalčio, o vyras su meistrais pamatus daužė... doh.gif įstatė langą - tik tada pridavė, kitaip dujų nepaleidžia, šildytis nėra kaip... doh.gif Ir lango reikia nemažo, jie tiksliai pagal katilą ir katilinės plotą pasako, kokio dydžio. Taip kad gerai pasikonsultuokit su dujininkais, o ne su meistrais - jiems kas - pinigus paims ir išeis, o tu vark... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 27, 12:56)
Patalpa didelė katilinei, bet dėl lango...  g.gif  Tai namo nepriduosiu, jei lango nebus?  blush2.gif
Tai granuliniams gal nebūtina...  g.gif

pas mus kietojo kuro katilas, bet langas yra pagal projekta. net nebepametu, kur tie reikalavimai surasyti, gal STRe?...

cia tik va radau patarimus irenginejantiem kietojo kuro katilines:

http://www.vilterma....dex.php?cid=699
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 27, 13:19)
Taip kad gerai pasikonsultuokit su dujininkais, o ne su meistrais - jiems kas - pinigus paims ir išeis, o tu vark...  g.gif

Dujų pas mus name nebus... tai šiaip ar taip šildysimės bet kokiu atveju patys, bet reikalavimai dabar labai sudomino, net susimąsčiau. Reikės susižinot.. g.gif
Labai jau čia ne į temą šnekam.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 05 24, 12:21)
Pas mane Zebrano wub.gif , nuotrauku neturiu ax.gif .

Kaip gaila, kad fotkių neturi. verysad.gif O gal gali spalvas maždaug nupasakoti? O kur darėtės? Kiek jums visa virtuvė kainavo?

QUOTE(Macarena @ 2008 05 24, 13:13)
Elica Collection va toks4u.gif

Žinau šį, buvau užsidegusi tokį turėti, bet pati firma, kuri jais prekiauja atkalbėjo, sakė ūžia žiauriai, o nifiga netraukia. doh.gif

QUOTE(bzzz... @ 2008 05 25, 16:37)
Mano MB kadangi daro baldus, todėl ir man sumeistravo  smile.gif Visai nesivaikau jokių naujovių, jokių madų, darau tai, kas man gražu ir patogu. Ir virtuvėj, ir vonioj pas mus Zebrano. Tik aišku skiriasi spalvos 4u.gif

O foto negalima? Labai labai prašau. Jau turiu projektėlį virtuvės, jau paskaičiavo jos kainą, turi spalvą išrinkti, neišisrenku. doh.gif

QUOTE(ire @ 2008 05 26, 12:12)
Nepatariu dėti karuselės, lieka labai daugneišnaudotos vietos, visi kampai tušti, ten renkasi šiukšlės. Mes savo išlupome lauk. Dabar daug geriau.
Dėl stalviršio - žinau kur galima koreaną be pvm... blink.gif

O kiek tas koreanas be pvm? Maždaug? Nes Vokė III koreano metras 2000 lt, o vienoje firmelėje kurioje žadami gamintis virtuvę - apie 900 lt.

QUOTE(Macarena @ 2008 05 26, 13:59)
Tikriausiai apie ta pati kalbam, nes pas mane virtuvej tokie 2 yra. KAinavo apie 300, bet as LABAI jai patenkinta  ax.gif
VA toks.
user posted image

O aš gyvai buvau apžiūrėjusi, man nepatiko, nes kai šitą pirmą ištrauki, antrą pasiekti sunku, ką nors ten įdėti sunkoka, mažai vietos. blush2.gif Bet gal čia tik man... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 05 26, 21:06)
sveikos mergytes smile.gif
jungiuosi prie jusu,nes kaip tik ruosiames irenginet virtuvele, nedidele ji musu,apie 10 kvadratu, atskirta nuo valgomojo.

as labai noreciau ryskios ir linksmos, kiek cia maciau pavyzdeliu, tai dauguma tamsios, medzio imitacijos spalvas renkates...grazu mirksiukas.gif  bet man norisi geltonos, raudonos, ryskaus baklazano ar kazkas panasaus.... g.gif

gal kas panasiai isirenginejat?? g.gif butu labai idomu pasiziureti, nes neissivaizduoju kaip atrodytu, kad neprasauciau paskui su savo ryskumu rolleyes.gif  ar gal kuri uzmatete siaip internete paveiksliuku, kur butu panasias virtuvikes galima apziureki ax.gif

buciau labai dekinga uz pagalba wub.gif

maciau labai ryskia, nzn ar pavadinti baklazanu, ar tamsiai slyvine naujame baldu salone Vilniuje, zirmunu ir kareiviu sankirtoje, kitoje g. puseje nei dalios baldai - ziurisi tikrai labai linksmai, bet as tokios bijociau 4u.gif
mes dar tik popierius namo statybai baigeme tvarkytis, tuoj tuoj duobe kasim pamatams, bet man tie dalykai neidomus, tad per SM temas skaitineju apie vidaus irengima, deliojuosi mintyse ko noreciau ir vis pagaunu save, kad labai i klasika, zemes spalvas linkstu, nes reikalas nepigus, nesinori, kad po metu ar keliu atsibostu smile.gif
Atsakyti

Na va turiu ir as galimybe parodyti savo virtuvele: truksta lentyneles su apsvietimu , uzuolaidu ir siek tiek pasisveisti . ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
.NAJ.A, labai labai gražu thumbup.gif Labai šiltos ir gyvos spalvos, o vietos darbui kiek doh.gif biggrin.gif Neapsakomai gražus stalviršis wub.gif
Atsakyti
good.gif Labai silta ir pasakiskai jauku. thumbup.gif

Na pamaciau realu pvz be spinteliu pakabinamu. Ir nebesijaudinu ,kad bus negrazu bigsmile.gif

O kiek pas jus tarp spinteliu. Pagal pliteles sprendziu ,kad 33cm*4vnt =~2m

Gal mums toki varianta padaryti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 27 gegužės 2008 - 13:58
QUOTE(Saaule @ 2008 05 27, 14:55)
.NAJ.A, labai labai gražu  thumbup.gif Labai šiltos ir gyvos spalvos, o vietos darbui kiek  doh.gif  biggrin.gif Neapsakomai gražus stalviršis  wub.gif

QUOTE(Iriska @ 2008 05 27, 14:56)
good.gif Labai silta ir pasakiskai jauku.  thumbup.gif

notworthy.gif aciuks.gif dekavoju uz pagyras, kaip gera pasidare ax.gif

Iriska..> nesupratau ko klausi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .NAJ.A: 27 gegužės 2008 - 14:00
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 14:58)
notworthy.gif  aciuks.gif dekavoju uz pagyras, kaip gera pasidare ax.gif
Iriska..> nesupratau ko klausi blush2.gif

as galvoju daryti pusiasali ir ziuriu kiek reikia erdves-vietos tarp spinteliu eiliu (na nezinau kaip ta tarpa pavadinti blush2.gif ) Tiesiog ,kad 2 zmones galetu sukiottis virtuveje ir nesistumdyti. Gal kiek aiskiau dabar ? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 27, 15:03)
as galvoju daryti pusiasali ir ziuriu kiek reikia  erdves-vietos tarp spinteliu eiliu (na nezinau kaip ta tarpa pavadinti  blush2.gif ) Tiesiog ,kad 2 zmones galetu sukiottis virtuveje ir nesistumdyti. Gal kiek aiskiau dabar ?  blush2.gif  biggrin.gif

Supratau tongue.gif plyteles po 40 cm bet dvi krastines siek tiek uzdengtos tai atstumas tarp spinteliu 150cm.
Tikrai vietos uztenka ir dviem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .NAJ.A: 27 gegužės 2008 - 14:06
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 27, 14:50)
Na va turiu ir as galimybe parodyti savo virtuvele: truksta lentyneles su apsvietimu , uzuolaidu ir siek tiek pasisveisti . ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif thumbup.gif wub.gif Gražu. Kas darė ir kiek kainavo? blush2.gif Stalvirsis superinis. thumbup.gif
Atsakyti