Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 21:51)
o kas ten tam reguliavimui?ten gal tos dvi rozetes palei grindis g.gif nelabai matosi, nes kolektorius gi uzsidengs g.gif

Tai kad išlindę iš sienos 10cm doh.gif O man prie tos sienos reikėjo beveik visą virtuvę sukišti į 2,5m doh.gif Tai ir viryklės negalėjom patraukti taip kaip norėjom, ir spintelės trumpesnės bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 05 26, 22:05)
Tai kad išlindę iš sienos 10cm doh.gif O man prie tos sienos reikėjo beveik visą virtuvę sukišti į 2,5m doh.gif Tai ir viryklės negalėjom patraukti taip kaip norėjom, ir spintelės trumpesnės bus verysad.gif

oi nekas tada schmoll.gif pas mus tai neislinde, viskas sienose, nu bet diedas dare sau ax.gif
o man zadejo sendien virtuve pabaigti, spekit ar atvaziavo kasnors doh.gif mad.gif gun_bandana.gif bash.gif box.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 21:01)
o is kur zinai koks pas mane katilas kad taip drasiai teigi jog tavo geresnis g.gif (  ir isvis juokingai skamba tavo pasakymas, cia taspats kad as pasakyciau " o mano virtuve brangesne vat biggrin.gif ) tai vat as ir sakau kad karsciui atspari plokste nuo sprogimo neapsaugo

taigi matau, viessmann tavo katilas. O šiaip tai aš čia tik paerzinau, nekreipk dėmesio mirksiukas.gif . Paprasčiausiai pykstu ant žmonių, kurie taisyklių nesilaiko (tai daugiau taikoma daugiabučių gyventojams)
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 05 26, 22:45)
taigi matau, viessmann tavo katilas. O šiaip tai aš čia tik paerzinau, nekreipk dėmesio mirksiukas.gif . Paprasčiausiai pykstu ant žmonių, kurie taisyklių nesilaiko (tai daugiau taikoma daugiabučių gyventojams)

nu o gal pas mane viessmann pats sustriausias lotuliukas.gif tongue.gif nu kas gi sake kad nepaisom taisykliu doh.gif juk sakiau kad pas mus viskas pagal reikalavimus, ventiliacija yra viskas thumbup.gif kitaip juk nebutume gave garantinio, ir nebutu dujininkai pajunge mums jo schmoll.gif o pas mus ne daugiabutis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 26 gegužės 2008 - 21:51
QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 19:23)
na taip, karsciui atspari plokste tikrai apsaugos nuo sprogimo bigsmile.gif katilo virsus juk nekaista schmoll.gif
o kur cia jusu manymu nesamone? svarbiausia kad i katila butu oro padavimas, kad jis nebutu aklinai uzdengtas, beje jus zinote koks ten katilas? koks jo veikimo principas kad sakote jok daro nesamones?katilu yra daugybe rusiu ir visu reikalavimai skirtingi. tad pries rasydama tokius komentarus pagalvokit
beje wanesa koks pas jus katilas? turbininis?

Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 19:23)
na taip, karsciui atspari plokste tikrai apsaugos nuo sprogimo bigsmile.gif katilo virsus juk nekaista schmoll.gif
o kur cia jusu manymu nesamone? svarbiausia kad i katila butu oro padavimas, kad jis nebutu aklinai uzdengtas, beje jus zinote koks ten katilas? koks jo veikimo principas kad sakote jok daro nesamones?katilu yra daugybe rusiu ir visu reikalavimai skirtingi. tad pries rasydama tokius komentarus pagalvokit
beje wanesa koks pas jus katilas? turbininis?

pas jus gal ir viskas tvarkoj, sakau, kad nenusimanau as dujose. 4u.gif
as tiesiog bendrai norejau pasakyti, kad kartais buna, kad zmones net dirbdami butent toje spec srityje, vis tiek del kazkokiu savo samprotavimu nesilaiko reikalavimu kuriuos zino kaip du kart du, paskui patys ir nukencia... todel jei dirba toje srity, tai dar nereiskia, kad darto pagal reikalavimus...
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 22:51)
nu o gal pas mane viessmann pats sustriausias lotuliukas.gif  tongue.gif  nu kas gi sake kad nepaisom taisykliu doh.gif juk sakiau kad pas mus viskas pagal reikalavimus, ventiliacija yra viskas thumbup.gif kitaip juk nebutume gave garantinio, ir nebutu dujininkai pajunge mums jo schmoll.gif o pas mus ne daugiabutis schmoll.gif

tai kad aš žinau, kokie būna viessmanno katilai geriausi . Tai aš matau, kad nuosavas, nes jei gerai matosi, tai prie virtuviuko yra toletas, tai bute tikrai taip nieks nedarytų, todėl ir sakau, kad nepatinka žmonės, kurie nesilaiko bendrų taisyklių, kaip pavyzdžiui pasijungia grindinį šildymą nuo bendros sistemos ir t.t., bet čia tema ne apie tai
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 05 26, 18:54)
O kokios pas jus perdangos ir lubos, kad negali erdvinio gartraukio pakabinti? g.gif

Lubos pas mus gipso pakabintos ant profiliu. Virs to gipso ertme 18 cm, o tada eina perdengimo plokste. Tai tipo jie tokiu varztu neras ir t.t.

Jeigu galima ir as del tu taisykliu: ka darot su durimis is katiliniu? Dedat priesgaisrines? Nepykit, kad klausiu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2008 05 26, 20:06)
sveikos mergytes smile.gif
jungiuosi prie jusu,nes kaip tik ruosiames irenginet virtuvele, nedidele ji musu,apie 10 kvadratu, atskirta nuo valgomojo.

as labai noreciau ryskios ir linksmos, kiek cia maciau pavyzdeliu, tai dauguma tamsios, medzio imitacijos spalvas renkates...grazu mirksiukas.gif  bet man norisi geltonos, raudonos, ryskaus baklazano ar kazkas panasaus.... g.gif

gal kas panasiai isirenginejat?? g.gif butu labai idomu pasiziureti, nes neissivaizduoju kaip atrodytu, kad neprasauciau paskui su savo ryskumu rolleyes.gif  ar gal kuri uzmatete siaip internete paveiksliuku, kur butu panasias virtuvikes galima apziureki ax.gif

buciau labai dekinga uz pagalba wub.gif

Mano bus raudona. Iklesiu foto. O siaip pirmame psl yra albumo nuoroda, ten yra ir ryskiu. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 18:02)
o kokiam cia mieste?gal meistras taspats lotuliukas.gif

As Panevezyje. Ne tas pats. Man firma deda. schmoll.gif

IR VISKAS!!!!!!! BAIKIT CIA MANO TAS GERIAU, TAVO TAS!!!!!! KAIP TURGAUS BOBOS!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 27 gegužės 2008 - 07:45
QUOTE(oziarage @ 2008 05 27, 08:43)

Jeigu galima ir as del tu taisykliu: ka darot su durimis is katiliniu?

mes dejom priesgaisrines ir i lauka, ir i vidu is katilines. man rodos tokios taisykles.
bet mums ir del grozio nebuvo svarbu, pas mus katiline is garazo, tai dzin, kokios tos durys, gal kazka galima ir kitaip...
Atsakyti
dar turi būti langas iš katilinės
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 05 27, 08:43)
Lubos pas mus gipso pakabintos ant profiliu. Virs to gipso ertme 18 cm, o tada eina perdengimo plokste. Tai tipo jie tokiu varztu neras ir t.t.

Nu brangioji.... doh.gif jei jau mąstot dėti pakabinamus dalykus, tai reikia iš anksto galvoti, kaip toje vietoje padaryti pastiprinimą... g.gif 18 cm - jau daug blink.gif Pas mus irgi bus tokių kabančių konstrukcijų - meistrai iš anksto darė specialias pastiprintas, tik tada gipsą uždėjo. Ir dar + vyras tiksliai pasižymėjo, kur gręžti, kad pro šoną nebūtų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 27, 10:09)
Nu brangioji....  doh.gif jei jau mąstot dėti pakabinamus dalykus, tai reikia iš anksto galvoti, kaip toje vietoje padaryti pastiprinimą...  g.gif 18 cm - jau daug  blink.gif Pas mus irgi bus tokių kabančių konstrukcijų - meistrai iš anksto darė specialias pastiprintas, tik tada gipsą uždėjo. Ir dar + vyras tiksliai pasižymėjo, kur gręžti, kad pro šoną nebūtų...  doh.gif

Tai, kad mums niekas nieko nesake apie jokius pastiprinimus!!!! Drasko mums akis tas baldu dizaineris, kad sake, bet mes gal nedurni. Butu pasakes, butume padare. Taigi sau darom, o ne kazkam. Is kur cia mums patiems susimastyti. Ir nereikia cia tu nu brangioji.....Lyg jus patys viska taip iskart gerai ir padarot!!! blink.gif
Atsakyti
Nesinervuok, viskas yra pataisoma, mes tai buvome "pamiršę", kai lubas virtuvėje kabino, gartraukiui skylę padaryti ir sujungimą su ventiliacija, bet nieko sutvarkė meistras tą reikaliuką, teko truputį pavargti (meistrelio rankelės visos kruvinos subraižytos buvo) ir padrebėti, kad lubų baisiai nepažeistų, bet dabar nė žymės, kad ten taisyta.
Atsakyti