Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

pries savaite turejom stai ka
user posted image
o dabar turim stai ka
user posted image
greitai meistrai dirba, greitai, nieko negali sakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tikiuos kad pas mane taip greit nedirbs doh.gif
uzjauciu 4u.gif
Itariu kokie draugai ar gimines daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 26, 16:25)
Na tikiuos kad pas mane taip greit nedirbs doh.gif
uzjauciu 4u.gif
Itariu kokie draugai ar gimines daro g.gif

kaip pirstu i ..... ai tiek to ax.gif mane jau isteriskas juokas ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 16:26)
kaip pirstu i ..... ai tiek to ax.gif mane jau isteriskas juokas ima doh.gif

Ne viena tu taip lauki. Mums ir vezlio greiciu virtuve deda. Dabar jau antra diena buitine technika imontuoja. Ir gartraukio erdvinio asilai negali pakabinti. Aiskina, mes neturim tokio grazto, kad taip gyliai igrezti i lubas. O man atsiprasant pofik, tegu perkasi nauja ta grazta. Apsieme daryti, tai tegu dabar nedejuoja... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaitės nenusiminkit greitai bus ir pas jus grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
But geraikad eitu taip ramiai nusiraminti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 05 26, 16:38)
Ne viena tu taip lauki. Mums ir vezlio greiciu virtuve deda. Dabar jau antra diena buitine technika imontuoja. Ir gartraukio erdvinio asilai negali pakabinti. Aiskina, mes neturim tokio grazto, kad taip gyliai igrezti i lubas. O man atsiprasant pofik, tegu perkasi nauja ta grazta. Apsieme daryti, tai tegu dabar nedejuoja... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kokiam cia mieste?gal meistras taspats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 05 26, 14:42)
Tai gal kokia firma kita buvo- nes toks pats Blum firmos vokiskas 1200 kainuoja doh.gif

Oij tikrai ne Blum'o cia. Pas mus Blum'o tik pakabinamu spinteliu mechanizmai. O kainos klausiau vyro, tai sake, kad susimaisiau. Uz tuos pakabinamu spinteliu Blum'us mes mokejom po 300-400, o uz tuos kampinius po 750 blush2.gif blush2.gif LAbai atsiprasau uz dezinformacija, bet buciau galejusi duot ranka nukirsti, kad mokejom tiek. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 16:21)
o dabar turim stai ka
user posted image
greitai meistrai dirba, greitai, nieko negali sakyti lotuliukas.gif

O jums leido dujininkai uždengt plokšte katilo viršų g.gif Mums pasake kad negalima, turi būti nedegios medžiagos blink.gif Tai ir gamins tą spintą tokią kaip karkasas, be viršaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 05 26, 18:19)
O jums leido dujininkai uždengt plokšte katilo viršų g.gif  Mums pasake kad negalima, turi būti nedegios medžiagos blink.gif Tai ir gamins tą spintą tokią kaip karkasas, be viršaus g.gif

o kas ju klause lotuliukas.gif seip tai daug ko negalima, ir reikalavimu milijonai, bet visi daro ir nemirsta, jei jau degtu( pfu pfu pfu) tai nei ta plokste nepadetu schmoll.gif mano diedas santechnikas, melejona tu katilu pakabines, tai manau zino ka daro g.gif beto kodel butent virsui?juk ten tik kaminas, pas mus visi padavimai, viskas apacioje katilo, tik turi buti groteles oro padavimui ir psio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 26, 18:07)
Oij tikrai ne Blum'o cia. Pas mus Blum'o tik pakabinamu spinteliu mechanizmai. O kainos klausiau vyro, tai sake, kad susimaisiau. Uz tuos pakabinamu spinteliu Blum'us mes mokejom po 300-400, o uz tuos kampinius po 750  blush2.gif  blush2.gif LAbai atsiprasau uz dezinformacija, bet buciau galejusi duot ranka nukirsti, kad mokejom tiek.  blush2.gif  blush2.gif

Niu va paiškėjo wub.gif O tai aš jau buvau nusigandus, kad kokie tai lupikai kitur ima dvigubai daugiau biggrin.gif Nieko tokio svarbu, kad išaiškėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 26, 18:36)
o kas ju klause lotuliukas.gif seip tai daug ko negalima, ir reikalavimu milijonai, bet visi daro ir nemirsta, jei jau degtu( pfu pfu pfu) tai nei ta plokste nepadetu schmoll.gif mano diedas santechnikas, melejona tu katilu pakabines, tai manau zino ka daro g.gif beto kodel butent virsui?juk ten tik kaminas, pas mus visi padavimai, viskas apacioje katilo, tik turi buti groteles oro padavimui ir psio ax.gif

tai, kad įtariu, čia ne dėl gaisro, o dėl sprogimo mirksiukas.gif
Atsakyti