Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanda @ 2008 05 25, 12:31)
Įdomiai sakyčiau... pranešk kaip pavyks išsiaiškinti dėl tų stalviršių, nes aš irgi apie akmenį galvoju. O sumoket už tai, ko neperku nesiruošiu  4u.gif

Kad nelabai bus ką pranešt schmoll.gif Alantas kainą užsilenkė ne pagal mano piniginės storį, tai įtariu tuom mūsų bendradarbiavimas ir baigsis g.gif
Tik parašiau dėl tų stalviršių, kad ir kitos žinotų panašias baikas "kad stalviršis įskaičiuotas į spintelės kainą".
Nebūčiau net sužinojus to, kad teks mokėt už tai ko negaunu, jei nebūčiau konkrečiai užklausus, kokia kaina tos plokštės, kuri pagal spalvas tiktų prie mano akmens blush2.gif
Nebūtų net atėję į galvą klaust ar teks mokėt už stalviršį, komplektą realiai perkant be jo.
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 24, 10:02)
O kas nors zebrano virtuvėlę darėsi? Mačiau tik vieną virtuvę tokia ale žalia, su rudu, pilku. O daugiau niekas nesirenka tos zebrano? Nepopuliari ji šiais laikais? Mane labai traukia, bet neišsirenku spalvų, man jos visos gražios.  blush2.gif Būtų įdomu žvilgtelkti į daugiau zebrano virtuvių.  bigsmile.gif

Mano MB kadangi daro baldus, todėl ir man sumeistravo smile.gif Visai nesivaikau jokių naujovių, jokių madų, darau tai, kas man gražu ir patogu. Ir virtuvėj, ir vonioj pas mus Zebrano. Tik aišku skiriasi spalvos 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinot, kur kreiptis, kad imontuotu integruojama orkaite i jau esancius baldus vietoj vienos spinteles, kuri atitinka orkaites ismatavimus? Kas nors isvis tokiais darbais uzsiima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceresne @ 2008 05 25, 20:16)
Merginos, gal kuri zinot, kur kreiptis, kad imontuotu integruojama orkaite i jau esancius baldus vietoj vienos spinteles, kuri atitinka orkaites ismatavimus? Kas nors isvis tokiais darbais uzsiima?  blush2.gif

Kadangi nedaug cia mokslo reikia, tai mano diedas pats viska sumontavo: ir orkaite, ir kaitlente, ir kavos aparata. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceresne @ 2008 05 25, 21:16)
Merginos, gal kuri zinot, kur kreiptis, kad imontuotu integruojama orkaite i jau esancius baldus vietoj vienos spinteles, kuri atitinka orkaites ismatavimus? Kas nors isvis tokiais darbais uzsiima?  blush2.gif

Išimi dureles, užtaisai skyles, likusias plokštėj ir įstūmi orkaitę. Iš šonų paprastai yra du varžtai, juos prisuki ir vsio smile.gif Tiesa, na dar prijungti reikia:) prie elektros, bet čia irgi nėra kosmosas. Neabejoju, akd paskaičius instrukciją tikrai su kokio vyriškio pagalba, o gal ir be jos, viską pasidarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meita @ 2008 05 25, 01:48)
Ačiu visiems už patarimus ir atsiliepimus.
Kol kas ieškosių kitų plytelių, nes balta ne labai patinka.....

Aš irgi už tai, kad dėti vienos spalvos plytelės, o dekorą dėčiau ne visa eilę, o gal tik 3-5 priklausomai nuo virtuvės didžio. smile.gif
Pažiūrėk nuotraukose, daug kas taip jau darė, nes jeigu dėsi relingus, ir dar bus tokia juosta, tai bent kai gyvai mačiau- nepatiko, labai margai atrodė ir netgi virtuvinis komplektas kažkaip tai susiliejo tame margume su siena ir neatrodė taip gerai. bet čia aišku skonio reikalas:)
O gal pažiūrėk Ermitaže, mačiau tokios plytelės beveik baltos bet turi smulkus dryžiukus salotinius, gal tokie tiks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 05 26, 08:22)
Išimi dureles, užtaisai skyles, likusias plokštėj ir įstūmi orkaitę. Iš šonų paprastai yra du varžtai, juos prisuki ir vsio smile.gif Tiesa, na dar prijungti reikia:) prie elektros, bet čia irgi nėra kosmosas. Neabejoju, akd paskaičius instrukciją tikrai su kokio vyriškio pagalba, o gal ir be jos, viską pasidarysi smile.gif

Aciu labai smile.gif o uzpakalinej spinteles plokstej ventiliaciniu kokiu angu ir siaip visoms spinteles plokstems aplink orkaite izoliaciniu medziagu nuo karscio nereik?
Aisku instrukcijoj viska rasim, bet siaip jau dabar labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 19, 09:30)
rodau savo kuklia virtuvėlė, labai gręžtai dar nevertinkit, nes dar nebaigta apdaila, nuotraukoj netgi matysite dvi plitelės ant stalviršio padėtos, dar neapsisprendžiau dėl spalvos, bet vis labiau linkstu prie žalios, gal patarsit- kaip jums geriau atrodo? Nors spalvos nėra jau labai tokios tikslios, nes daryta su blykste. O be to pas mus maža virtuvė, nekaip neišėjo nufotkinti , kad matytųsi iškart visa blush2.gif

http://public.fotki....kuchnia051.html

http://public.fotki....kuchnia048.html

http://public.fotki....kuchnia055.html

http://public.fotki....kuchnia054.html

labai jauku ir grazu....kiek tokia virtuvele kainavo? blush2.gif nes pas mus panasaus dydzio ir mastom paie remonta, norim pries tai pasiskaiciuoti kiek ateis viskas g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau ir as prisijungti prie tokios saunios temos smile.gif
pradejom ir mes planuoti savo virtuve. doh.gif
gal kas turite nuotrauka kampines spinteles, kur buna su karusele ar dar kiti vadina bugnu, noriu parodyt vyrui.
Pamenu, kad esu macius temoje, bet jauciu pries gerus puse metu...neberandu 4u.gif
Atsakyti
Nepatariu dėti karuselės, lieka labai daugneišnaudotos vietos, visi kampai tušti, ten renkasi šiukšlės. Mes savo išlupome lauk. Dabar daug geriau.
Dėl stalviršio - žinau kur galima koreaną be pvm... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ire @ 2008 05 26, 12:12)
Nepatariu dėti karuselės, lieka labai daugneišnaudotos vietos, visi kampai tušti, ten renkasi šiukšlės. Mes savo išlupome lauk. Dabar daug geriau.
Dėl stalviršio - žinau kur galima koreaną be pvm... blink.gif

o ka tada daryt kampe? ar ji palikt uzkalta? ar kaip...nes realiai listi iki puses i spintele kazko pasiekti irgi berysio....
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 05 26, 11:18)
labai jauku ir grazu....kiek tokia virtuvele kainavo? blush2.gif nes pas mus panasaus dydzio ir mastom paie remonta, norim pries tai pasiskaiciuoti kiek ateis viskas g.gif

Ačiū ax.gif
baldai kainavo beveik 9 000 Lt, bet jau čia su visais mechanizmais (Blum) ir montavimu
visa remontą darėm mes, dar nesuklijavome plytelių, tai įtariu mums remontas pigiau išėjo, nes elektrikų ir santechnikų kainos nerealios
blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(estakada @ 2008 05 26, 12:16)
o ka tada daryt kampe? ar ji palikt uzkalta? ar kaip...nes realiai listi iki puses i spintele kazko pasiekti irgi berysio....

jeigu kampe nėra santechnikos, tai labai geras toks išvažiuojantis mechanizmas, nežinau kaip paaiškinti, tokie du blokai su kvadratiniais krepšiais, bet jis tikrai brangus malonumas, bet draugė turi, tai labai patenkinta...
pas mane , kadangi kampe kriauklė, tai prie vieno šono išvažiojanti šiukšliadėžė, o prie kito, tokios lentynėlės krepšiai chemijai, jos tvirtinasi prie šono ir irgi išsitraukia, tai patogu pasiekti viską ir malonų ir pigu ax.gif Brasoi pirkau (45lt)
Atsakyti