Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(meita @ 2008 05 24, 11:21)
Manote teip būtų geriau?
user posted image

Man labai patinka salotinė plytelė, bet bijau, kad ne būtų per daug tokios spalvos (tapetai taip pat salotinės, tik truputi skyriasi atspalvis)

Man taip geriau atrodo. Man asmeniškai marga labai būtu. 4u.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklausti, kaip susideda virtuves sienos plyteles, tai jau ant virsutines plyteliu eilės - paskutines, dedasi kokia juostele ar niekas, ar taip ir baigiasi . jei supratot ka norejau paklausti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 05 24, 12:03)
Merginos noriu paklausti, kaip susideda virtuves sienos plyteles, tai jau ant virsutines plyteliu eilės - paskutines, dedasi kokia juostele ar niekas, ar taip ir baigiasi . jei supratot ka norejau paklausti blush2.gif  blush2.gif

pas mus nieko, nes lubos nuleistos ant plytelių, spintutės irgi ant jų užleistos
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 24, 09:50)
Sveikos. Iškylo mums dilema - reikia gartraukio 80 cm pločio. Iš kai kurių žmonių girdėjau, kad tokių būna, bet mažas pasirinkimas. Gal žinote kur jų ieškoti? Gal kas kur netyčia matėte?  4u.gif

Elica Collection va toks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 05 24, 14:04)
pas mus nieko, nes lubos nuleistos ant plytelių, spintutės irgi ant jų užleistos

AŠA supranti ta mano virtuve durnoj vietoj doh.gif va imetu foto siena viena eina palepes, tai viena kur tiesi tai desis spinteles tai viskas gerai, o kitoj paprastai 60 cm ir baigsis plyteles tai nezinom kaip uzbaigti. gal reikejo deti kazka. susinervinau gal vertejo deti visa siena plytelem. nezinau jau ka daryti doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 05 24, 13:03)
Merginos noriu paklausti, kaip susideda virtuves sienos plyteles, tai jau ant virsutines plyteliu eilės - paskutines, dedasi kokia juostele ar niekas, ar taip ir baigiasi . jei supratot ka norejau paklausti blush2.gif  blush2.gif

Supratau, ką norėjai paklausti biggrin.gif Pas mus taip padaryta, kur baigiasi plytelės, kraštelis uždėtas tokiomis specialiomis juostelėmis, kaip kanteliais. Tikrai esi mačiusi parduotuvėse prie plytelių, glaistų - tokios ilgos įvairių spalvų juostelės, jos dedasi jau klijuojant plyteles, vienas kraštelis kišasi po plytele, o kitas apgaubia plytelės kraštelį, jei supratai, ką norėjau pasakyti biggrin.gif tongue.gif
Tik mano virtuvei jau 11 metukų, tai net nežinau, ar dar dabar taip daro, ar populiaru... bet jei pardės prekiauja, reiškia kažkas deda... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 24 gegužės 2008 - 14:44
kokie atsiliepimai apie Hanak virtuves?
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2008 05 24, 16:10)
kokie atsiliepimai apie Hanak virtuves?

Prieš pora menesiu buvo atskira tema apie šias virtuves. Paieškok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,
šiandien "ant durniaus" visai užėjom į Alanto baldus, kad papaišytų projektėlį ir "geriausias" bajeris buvo apie stalviršius.
Priešistorė tokia: mūsų virtuvė susisiekia su svetaine, tad norėdami kad šiek tiek "susišauktų" abi patalpos, sumislijau, kad stalviršį reik daryt akmens masės. Tokios pat kaip ir židinio atbraila yra. Čia viskas atrodo Ok, projektuką mums žadėjo paišyt be stalviršio, t.y. kainą skaičiuot be jo. Paskui apsižiūrėjau, kad yra ir stalviršinė plokštė tip top, kaip ir mūsų akmeninė atbraila prie židinio, tai, sakau, palyginsiu kainas ir tada nuspręsiu ką geraiu dėt.
Projektukas papaišytas, klasuiu dizainerės, kiek kainuoja tokia ir tokia stalviršinė plokštė (taigi kainas lygint sumislijau doh.gif ), atsakymas - stalviršio plokštė įskaičiuota į spintelių kainą. Tai sakau, jei mes akmens masės dėsim kaip tada? Būrė būrė, bet finale gaunasi, kad dėdami akmens masę (Alantas, tipo, nelabai nori patys ją dėt), sumokam už "plokštinį"stalviršį, tačiau jo neimam.
Dar bandžiau ginčytis, kaip čia gaunasi, tai pradėjo burt apie kažkokias plokšteles ant kurių tipo galėsim tą savo akmenį dėt, varžtukus ir pan.
Išėjau, taip ir nesupratus : ar čia aš durna, ar čia Alantas iš Š... vašką spaudžia doh.gif
Tai tiek iš pirmos susidūrimo su virtuvės baldais mirksiukas.gif

Dabar kitas klausimas, jau ūkiškas biggrin.gif KAip priežiūra tamsios virtuvės, ne blizgančios kokios, bet paprastos matinės? Sudėtingesnė, nei šviesios ar tas pats?
Šviesią virtuvę jau turėjau, su tamsia dar neteko susidurt g.gif Nesiruošiu savo šeštadienių aukot virtuvės komplektui ir pan, tad noriu pačio praktiškiausio varianto.
Ačiū už nuomones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 05 24, 12:47)
Man taip geriau atrodo. Man asmeniškai marga labai būtu. 4u.gif

Ačiu visiems už patarimus ir atsiliepimus.
Kol kas ieškosių kitų plytelių, nes balta ne labai patinka.....
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 05 25, 00:03)
Labas,
šiandien "ant durniaus" visai užėjom į Alanto baldus, kad papaišytų projektėlį ir "geriausias" bajeris buvo apie stalviršius.

Išėjau, taip ir nesupratus  : ar čia aš durna, ar čia Alantas iš Š... vašką spaudžia  doh.gif
Tai tiek iš pirmos susidūrimo su virtuvės baldais  mirksiukas.gif

Įdomiai sakyčiau... pranešk kaip pavyks išsiaiškinti dėl tų stalviršių, nes aš irgi apie akmenį galvoju. O sumoket už tai, ko neperku nesiruošiu 4u.gif
Atsakyti
[OTE(meita @ 2008 05 24, 06:32)
Patarkit prašom.
Kaip manote, ar tiks vyrtuvei tokia plytelių kompozicija?
user posted image

Sienų spalva tokia - user posted image
Baldai - kriaušė+vanilė.

Ką manote? Ar tinka toks spalvų sujungimas,ar geriau padaryt ir virš ornamento ir apaičioj vienos spalvos plytelę?
*
Aš tai dėčiau vienspalves (kaip sienų salotines)nemarginčiaui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėdrynė: 25 gegužės 2008 - 12:49