Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanda @ 2008 05 24, 09:24)
Aš daryčiau vienos spalvos virš dekoriuko ir po juo. Nes pirmoje foto derinys labiau tiktų voniai. Čia mano įsivaizdavimu  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
Sveikos supermamos,

atsiprasau, jei jau kartojuos, bet gal kas galetu pasiulyti, kur butu galima Vilniuje pasigaminti virtuvini? noretusi, kad nereiktu 3 menesiu laukti blush2.gif g.gif smile.gif

Buciau labai dekinga, jei ka pasiulytumet 4u.gif , nes dabar visai pasimetus sad.gif
Atsakyti
O kas nors zebrano virtuvėlę darėsi? Mačiau tik vieną virtuvę tokia ale žalia, su rudu, pilku. O daugiau niekas nesirenka tos zebrano? Nepopuliari ji šiais laikais? Mane labai traukia, bet neišsirenku spalvų, man jos visos gražios. blush2.gif Būtų įdomu žvilgtelkti į daugiau zebrano virtuvių. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 24, 09:24)
Aš daryčiau vienos spalvos virš dekoriuko ir po juo. Nes pirmoje foto derinys labiau tiktų voniai. Čia mano įsivaizdavimu  4u.gif

Manote teip būtų geriau?
user posted image

Man labai patinka salotinė plytelė, bet bijau, kad ne būtų per daug tokios spalvos (tapetai taip pat salotinės, tik truputi skyriasi atspalvis)
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 05 23, 12:11)
O mes tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu desim tokias plyteles-piesini is Dvarcioniu. Gausis toks geliu piesinys. Cia tik foto jos vertikaliai sudetos, o pas mus bus horizontaliai. Nzn kaip gausis, bet kai sudes virtuve (kuria jau deda savaite blink.gif ), tai tada ir pamatysim vaizda.
http://www.keramika....m...ko=1&pid=68

pirma mintis ir mano tokia buvo smile.gif arba tarpe, arba ant didziosios sienos smile.gif bet spalvos nelabai mums tiko sad.gif

QUOTE(meita @ 2008 05 24, 06:32)
Patarkit prašom.
Kaip manote, ar tiks vyrtuvei tokia plytelių kompozicija?
user posted image

Sienų spalva tokia - user posted image
Baldai - kriaušė+vanilė.

Ką manote? Ar tinka toks spalvų sujungimas,ar geriau padaryt ir virš ornamento ir apaičioj vienos spalvos plytelę?

nematydama spalvu virtuvinio nelabai ką galiu pasakyt, bet jei virtuvinio fasadas su kokia nors tekstūra, ne grynos spalvos, tai pasirinkčiau vienos spalvos, o jei fasadas "liūdnas, negyvas", na, nežinau kaip pasakyt, monotoniškas, vienspalvis, tada ta tarpa daryčiau dviejų spalvų, bet... taip kaip savo padariau biggrin.gif ne šviesu- dekoras- tamsu, o šviesu-tamsu-šviesu arba tamsu-sviesu-tamsu, o tame viduriniame kokį ornamentą įpaišyčiau dėl gyvumo blush2.gif arba, jei tarpas platesnis, galim aspalvas dekoriuku atskirti... variantų daug mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meita @ 2008 05 24, 10:21)
Manote teip būtų geriau?
user posted image

asmeniškai man - negražu (piešiny, kaip realybėj - nežinau, nes reik virtuvinį matyt), aš bandyčiau kažkaip žaist... bent jau tuos dekoriukus ne į vieną eilę statyt g.gif bet čia tik aš turbūt tokia biggrin.gif
Atsakyti
Zvonkes virtuve smile.gif
user posted image
Atsakyti
grazi zvonkes virtuve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 05 24, 11:51)
Zvonkes virtuve smile.gif
user posted image

Pas musu draugus tokia, tai atrodo prabangiai, bet prieziuros reikalauja doh.gif Teko 10 dienu pagyventi(saugojom vaikus), tai galvojau nuprotesiu nuo tu spinteliu valymo kiekvienas prisilietimas matosi ir neuztenka tik nuvalyti kaip koki veidrodi reikia blizginti pastoviai doh.gif
Atsakyti
cia turbut rausvas MDF...
Papildyta:
O TAI KAS BUS KAIP PAS MANE DRAMBLIO KAULO MDF BUS.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(just mamukass @ 2008 05 24, 12:01)
cia turbut rausvas MDF...
Papildyta:
O TAI KAS BUS KAIP PAS MANE DRAMBLIO KAULO MDF BUS.... doh.gif

Tai va tas ir yra ant sviesaus ne taip matosi (pas draugus derintos abi spalvos, tai kaip diena ir naktis skiriasi), ant tos raudonos tiek pirstai visi, tiek vandens lasai, tiek dulkes... Atrodo ryte apsitvarkai ir po poros valandu visa dulkem nusesta lyg pora dienu niekas nebutu naudojasis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meita @ 2008 05 24, 07:32)
Patarkit prašom.
Kaip manote, ar tiks vyrtuvei tokia plytelių kompozicija?
user posted image

Sienų spalva tokia - user posted image
Baldai - kriaušė+vanilė.

Ką manote? Ar tinka toks spalvų sujungimas,ar geriau padaryt ir virš ornamento ir apaičioj vienos spalvos plytelę?

Pas mus vonia tom virsutinem sviesiom isklijuota,tai nelebai isivaizduoju ju virtuveje.
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 24, 11:02)
O kas nors zebrano virtuvėlę darėsi? Mačiau tik vieną virtuvę tokia ale žalia, su rudu, pilku. O daugiau niekas nesirenka tos zebrano? Nepopuliari ji šiais laikais? Mane labai traukia, bet neišsirenku spalvų, man jos visos gražios.  blush2.gif Būtų įdomu žvilgtelkti į daugiau zebrano virtuvių.  bigsmile.gif

Pas mane Zebrano wub.gif , nuotrauku neturiu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 24 gegužės 2008 - 11:22