Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 11:57)

Graži tavo virtuvėlė - spalvytės gerai suderintos.

QUOTE(Kaliteja @ 2008 05 22, 12:10)
kuomet jau užsakinėsime virtuvę tai ir tas plyteles keisiu,nes labai nepraktiškos,nervina kad matosi ruožai kai jas plauni  doh.gif

Kokias plyteles dėjot, kad taip prastai su jų priežiūra gaunasi? unsure.gif

QUOTE(Neili @ 2008 05 22, 22:07)
Noriu paklausti kokius gartraukius dedat ar 60 ar 90 cm. ir kas praktiškiau

Mes dėsim 90 cm
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 05 22, 22:33)
Mergos, padėkite apsispręsti dėl plautuvės ir maišytuvo virtuvei. Pridėjau paveiksliukų į dienoraštį  4u.gif

Man labai patinka "Oras", nors daug kas sako, kad jų dizainas atgyvenęs.
O dėl kriauklės - kažkodėl norėčiau didesnės "pagrindinės" dalies, t.y. ten į kur vanduo bėga. Bet gal čia labiau įpročių ir skonio reikalas. Tiesiog dabar naudojuosi paprasčiausia skardine apvalia gan gilia ir didele virtuvės kriaukle ir kai nuvažiuoju pas ką nors, tai tiesiog siutina tos mažos kriauklytės. Vakar irgi apžiūrinėjom čekiškas virtuves, tai tos lietos kriauklytės tokios "miniatiūrinės", kad bijau, jog aplink jas stalviršis nuolat "plauks". Bet gal čia tik man taip atrodo.
Lilijar, iš kokios firmos užsisakinėjai virtuvę? Mano paieškos kol kas bevaisės. Ir projekto niekaip nepasidarau, kažkaip su Alno "U" formos virtuvė nelabai gaunasi, o dar pas mus "šaudymo anga", taip pat norim dalį stalviršio paversti pusryčių stalu, t.y. po apačia nedaryti jokių spintelių, tai bendro vaizdo taip ir neišgaunu.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 05 22, 22:33)
Mergos, padėkite apsispręsti dėl plautuvės ir maišytuvo virtuvei. Pridėjau paveiksliukų į dienoraštį  4u.gif

Maisytuvas tai man Hansgrohe fainas ir dar Grohe
idomesnis (rankenele idomi). O is kriaukliu nezinau g.gif Gal antras variantas su apvalia mazyte kriauklyte... nors ir trecioj foto grazus variantas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 22, 14:05)
Ir aš norėjau stiklo, o po juo tapeto, bet dabar pasidariau projektą, tai matau, kad jei taip daryčiau, tai būtų labai tamsu.Ant sienos dėsime plokštę, kaip ir stalviršis, tokią pačią.

Oi, ir aš tokią pat idėją turiu bigsmile.gif tik nežinau, ar ji lengvai įgyvendinama ir ar praktiška g.gif
Gal kas gali pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(*only* @ 2008 05 23, 11:50)
Oi, ir aš tokią pat idėją turiu bigsmile.gif tik nežinau, ar ji lengvai įgyvendinama ir ar praktiška  g.gif
Gal kas gali pasidalinti patirtimi?

Kiek domėjausi, įgyvendinama tikrai lengvai, o dėl praktiškumo... Dar neteko pačiai išbandyt, bet kolegė turi ir yra labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 05 23, 12:20)
Kiek domėjausi, įgyvendinama tikrai lengvai, o dėl praktiškumo... Dar neteko pačiai išbandyt, bet kolegė turi ir yra labai patenkinta  4u.gif

Čia turbūt kalba eina apie stiklą tarp viršutinių ir apatinių spintelių g.gif Man irgi labai įdomu kaip su praktiškumu? Visgi stiklas ir priežiūros daugiau nei plytelės? Esu labai mėgėja blizginti kur reikia ir nereikia, tai vyras jau dabar atkalbinėja nes nujaučia, kad pykčiai bus dėl to stiklo ir jo nepavalymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 05 23, 12:20)
Kiek domėjausi, įgyvendinama tikrai lengvai, o dėl praktiškumo... Dar neteko pačiai išbandyt, bet kolegė turi ir yra labai patenkinta  4u.gif

nuraminote, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 23, 12:37)
Čia turbūt kalba eina apie stiklą tarp viršutinių ir apatinių spintelių g.gif  Man irgi labai įdomu kaip su praktiškumu? Visgi stiklas ir priežiūros daugiau nei plytelės? Esu labai mėgėja blizginti kur reikia ir nereikia, tai vyras jau dabar atkalbinėja nes nujaučia, kad pykčiai bus dėl to stiklo ir jo nepavalymo biggrin.gif

Kalbėjau apie plokštę ant sienos, kaip ir stalviršis, tokią pačią 4u.gif Stiklas manau ne taip praktiška, nors išties laaabai gražu wub.gif

QUOTE(*only* @ 2008 05 23, 12:42)
nuraminote, ačiū  4u.gif

Nėra už ką drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mes tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu desim tokias plyteles-piesini is Dvarcioniu. Gausis toks geliu piesinys. Cia tik foto jos vertikaliai sudetos, o pas mus bus horizontaliai. Nzn kaip gausis, bet kai sudes virtuve (kuria jau deda savaite blink.gif ), tai tada ir pamatysim vaizda.
http://www.keramika....m...ko=1&pid=68

Mums stiko neisejo deti, nes tarp spinteliu bus rozetes, tad sake stiklo neides, nes paprasciausiai negales rozeciu ispjauti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 23 gegužės 2008 - 12:13
QUOTE(oziarage @ 2008 05 23, 13:11)
O mes tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu desim tokias plyteles-piesini is Dvarcioniu. Gausis toks geliu piesinys. Cia tik foto jos vertikaliai sudetos, o pas mus bus horizontaliai. Nzn kaip gausis, bet kai sudes virtuve (kuria jau deda savaite blink.gif ), tai tada ir pamatysim vaizda.
http://www.keramika....m...ko=1&pid=68

Mums stiko neisejo deti, nes tarp spinteliu bus rozetes, tad sake stiklo neides, nes paprasciausiai negales rozeciu ispjauti schmoll.gif

O kažin kaip kaina, gal domėjotės, nes mes iki to etapo dar nepriėjom blush2.gif
Atsakyti
Del kainos stiklo tikrai nezinau. Reikia tu klausti kas jau turi..Na, mergaites, kas turit stiklus tarp spinteliu???? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedriene @ 2008 05 22, 12:33)
Laba,

Tai merginos ,kas dėjote ne plyteles,o stiklą.Ar jau yra tokių??
nes kiek sekiau šią temą,tai tik klausimai,o gal jau ir praktika yra ?????

Nes nebenorių kažkaip plytelių  doh.gif

Jau du metus kaip naudoju. Dejom satinuota-grudinta stikla. Pigiau nei plyteles, o ir vaizdas thumbup.gif (bent jau man). Valyti zymiai paprasciau, nes nera jokiu tu tarpeliu, neblizga(jei kas ir uztyksta, ne taip matosi).

Montavimas paprastas. Mano stiklas 3m ilgio. Todel reikejo rozeciu(mano patogumui). Dejom 2 po dvigubas. Meistrai ispjauna be problemu. Juk krastus tai jie taip pat pjauna. Tik skyliu ispjovimas truputi brangesnis. O jei meistras nenori pjauti, tai s... meistras.
Atsakyti