QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 22, 15:21)
Faina virtuvytė, tik ar patogu tie stalčiukai viršuje? Tarkime, ar matai, kas padėta tame viršutiniame stačiuke, kai jį atidarai, ar apgraibomis ten reikia paimti ką nors?
Ar išimi visą stalčiuką ir tada išsiimi ką reikia?
kad jos specialiai yra tam kad issitrauki ir pasiemi ka nori
Papildyta:
QUOTE(vasara77 @ 2008 05 22, 15:28)
bfv403, tikrai grazi tavo virtuve. Klausiau del plyteliu anksciau, tikriausiai nepamatei? Man tokios simpatiskos jos
Dar vienas pastebejimas del strypo ranksluostukams. Ten kaip supratau dureles atsidaro ir tada issitraukia tas strypas. Man atrodo, kad patogiausiai butu, jei ten tu dureliu is vis nebutu (ir ranksluostukai greiciau dziutu, ir siaip patogiau). O jei norisi, kad butu uzdara, tai man graziau ir patogiau toks stalcius, kaip kitoj pusej (isvaziuojamas) Beja, tas stalcius nerealus visokiem aliejam actam ir siaip visokiems butelaiciams susideti.
Nekritikuoju tikrai, tik noriu pasidalinti pastebejimais, gal kam pravers
kazkaip tikrai nepastebejau...
stalvirsio foto neturiu, tiesiog kazkam rasiau jau pavadinima tai ivedus per google kazka panasaus ismeta paveiksleliuose. Stiklo nedejom, nes kazkaip su juo ejo brangiau.. ir siaip tokio vientisumo norejosi. Siaip plyteles tai tokios paprastos gelsvai kremines. o tie tokie spalvoti ornamenteliai atskirai dejosi.
o kas del stryo raksluosciui, tai pas tevus yra be dureliu, bet man kazkaip labai jau akis bado...ir siaip ir kazkaip tevai irgo sako kad be tu tureliu tai nei sis nei tas... kaip neuzbaikta. kadangi pasiule mums toki varianta, tai ji ir pasirinkom.