Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 15:38)
Na mums sake taip: kadangi kaitlente yra elektrine tai nesvarbu gartraukis kokiame aukstyje, ko efektyvumo tai nesumazina. o jei butu dujine - nebepamenu bet atrodo kad zemiau turetu buti.

Cia dar buvo prasymu ideti su atidarytom kaukuriom lebtynelem, tai prasau... tik atsiprasau foto kokybe nelabai kokia.

http://public.fotki....e/pict0002.html

Faina virtuvytė, tik ar patogu tie stalčiukai viršuje? Tarkime, ar matai, kas padėta tame viršutiniame stačiuke, kai jį atidarai, ar apgraibomis ten reikia paimti ką nors? ax.gif Ar išimi visą stalčiuką ir tada išsiimi ką reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 22 gegužės 2008 - 14:22
bfv403, tikrai grazi tavo virtuve. Klausiau del plyteliu anksciau, tikriausiai nepamatei? Man tokios simpatiskos jos wub.gif
Dar vienas pastebejimas del strypo ranksluostukams. Ten kaip supratau dureles atsidaro ir tada issitraukia tas strypas. Man atrodo, kad patogiausiai butu, jei ten tu dureliu is vis nebutu (ir ranksluostukai greiciau dziutu, ir siaip patogiau). O jei norisi, kad butu uzdara, tai man graziau ir patogiau toks stalcius, kaip kitoj pusej (isvaziuojamas) Beja, tas stalcius nerealus visokiem aliejam actam ir siaip visokiems butelaiciams susideti.
Nekritikuoju tikrai, tik noriu pasidalinti pastebejimais, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 22, 15:21)
Faina virtuvytė, tik ar patogu tie stalčiukai viršuje? Tarkime, ar matai, kas padėta tame viršutiniame stačiuke, kai jį atidarai, ar apgraibomis ten reikia paimti ką nors? ax.gif Ar išimi visą stalčiuką ir tada išsiimi ką reikia?

kad jos specialiai yra tam kad issitrauki ir pasiemi ka nori smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara77 @ 2008 05 22, 15:28)
bfv403, tikrai grazi tavo virtuve. Klausiau del plyteliu anksciau, tikriausiai nepamatei? Man tokios simpatiskos jos wub.gif
Dar vienas pastebejimas del strypo ranksluostukams. Ten kaip supratau dureles atsidaro ir tada issitraukia tas strypas. Man atrodo, kad patogiausiai butu, jei ten tu dureliu is vis nebutu (ir ranksluostukai greiciau dziutu, ir siaip patogiau). O jei norisi, kad butu uzdara, tai man graziau ir patogiau toks stalcius, kaip kitoj pusej (isvaziuojamas) Beja, tas stalcius nerealus visokiem aliejam actam ir siaip visokiems butelaiciams susideti.
  Nekritikuoju tikrai, tik noriu pasidalinti pastebejimais, gal kam pravers  4u.gif

kazkaip tikrai nepastebejau... blush2.gif stalvirsio foto neturiu, tiesiog kazkam rasiau jau pavadinima tai ivedus per google kazka panasaus ismeta paveiksleliuose. Stiklo nedejom, nes kazkaip su juo ejo brangiau.. ir siaip tokio vientisumo norejosi. Siaip plyteles tai tokios paprastos gelsvai kremines. o tie tokie spalvoti ornamenteliai atskirai dejosi.

o kas del stryo raksluosciui, tai pas tevus yra be dureliu, bet man kazkaip labai jau akis bado...ir siaip ir kazkaip tevai irgo sako kad be tu tureliu tai nei sis nei tas... kaip neuzbaikta. kadangi pasiule mums toki varianta, tai ji ir pasirinkom.
Atsakyti
Apie rankšluostines kalbat, tai man teko matyti pas baldininkus tokią "2 in 1". Tai yra vienam tam ištraukiamam karge padaryta ir rankšluostinė, ir aliejinė. Ta prasme yra tik viena apatinė eilė buteliams, o vietoj viršutinės tie strypeliai rankšluosčiams. Nežinau ar patogu ir ar praktiška, čia gal daugiau tinka kai mažai vietos, o norisi ir to ir ano g.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 05 22, 11:08)
O Macarenos virtuvyte tai isvis be zodziu...tiesiog i interjero zurnalus det wub.gif  wub.gif  wub.gif

O seimininke ant Cosmo virselio lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vasara77 @ 2008 05 22, 14:28)

Dar vienas pastebejimas del strypo ranksluostukams. Ten kaip supratau dureles atsidaro ir tada issitraukia tas strypas. Man atrodo, kad patogiausiai butu, jei ten tu dureliu is vis nebutu (ir ranksluostukai greiciau dziutu, ir siaip patogiau).

As irgi ta apti pastebejau. Mes kai daremes vrituve, irgi norejom uzdaro, bet ikalbejo, kad atseit uzdaram uzsistoves dregme nuo ranksluostuku, ir t.t. Bet vis tik cia skonio reikalas.
Man bfv403 virtuve - irgi patiko. wub.gif Tik virsutines spinteles man graziau ziuretusi stiklines, bet cia kaip sakiau jau, skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 22, 18:52)
O seimininke ant Cosmo virselio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As irgi ta apti pastebejau. Mes kai daremes vrituve, irgi norejom uzdaro, bet ikalbejo, kad atseit uzdaram uzsistoves dregme nuo ranksluostuku, ir t.t. Bet vis tik cia skonio reikalas.
Man bfv403 virtuve - irgi patiko.  wub.gif Tik virsutines spinteles man graziau ziuretusi stiklines, bet cia kaip sakiau jau,  skonio reikalas  mirksiukas.gif

Super virtuvėlė. Spalvos man labai patiko. O dėl viršutinių spintelių-skonio reikalas.Man asmeniškai taip gražiau. Man kaip tik stiklines nepatinka. Bet jau kaip ir ne viena sakė-kaip kam patinka thumbup.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kokius gartraukius dedat ar 60 ar 90 cm. ir kas praktiškiau
Atsakyti
Mergos, padėkite apsispręsti dėl plautuvės ir maišytuvo virtuvei. Pridėjau paveiksliukų į dienoraštį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 05 22, 22:33)
Mergos, padėkite apsispręsti dėl plautuvės ir maišytuvo virtuvei. Pridėjau paveiksliukų į dienoraštį  4u.gif

man atrodo kad pirmoji ir antroji plautuve labai panasios g.gif man labiausiai patinka antroji ax.gif user posted image
o maisytuvas sis
user posted image
bet tai tik mano kukli nuomone blush2.gif
Atsakyti
dute a
O kaip tavo virtuvele? gal jau stovi pilnai sumontuota? bigsmile.gif As labai laukiu tavo nuotraukeliu, nes isirinkau tokias pat spalvas ax.gif
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit ką nors Kaune blush2.gif Šeštadienį nusimato pats smagumas su savo šedevru per dizainerius pasivaiščiot, o aš net nežinau nuo ko pradėt doh.gif Galima ir AŽ. Ar bent jau perspėkit, pas ką geriau neužkliūt.
Būčiau labai dėkinga... ir su laiku pasirodyčiau ką turiu mirksiukas.gif
KAžkada buto virtuvės foto buvau sukėlus į vieną iš pirmųjų tokių "parodinių" temų blush2.gif Tai ir dabar nepasišiukšlinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2008 05 22, 23:26)
dute a
O kaip tavo virtuvele? gal jau stovi pilnai sumontuota? bigsmile.gif  As labai laukiu tavo nuotraukeliu, nes isirinkau tokias pat spalvas ax.gif

lotuliukas.gif stovi stovi( mane jau isteriskas juokas ima) sendien jau zadejo atvaziuoti lotuliukas.gif o zada nuo praeito ketvirtadienio lotuliukas.gif
Atsakyti