QUOTE(wanesa @ 2008 05 11, 21:32)
Na ir nera taip blogai kaip is pradziu tau atrode, ar ne
Spalvytes tai ne mano, as siltesnes megstu, bet bendras vaizdas visai neblogas
O dar noriu paklausti del plyteliu kur tarpe, tu sviesesniu. Pas mus tokios gelsvos, nu ir ka skiriasi atspalviai paprastu plyteliu ir kur su dekoru
Gal ir nelabai ryskiai, bet matosi
O pirkau pacioj DK.
na taip, apsipratom jau ir visai gerai
o ir rankenėlės labai vaizdą pakeitė
skiriais skiriais atspalviai, žinant tai ir labai
mes irgi pačioj DK pirkom, tai iš karto pasakė, kad šviesių 4 vnt. bus kito atspalvio (čia be dekoro, paprastų beige spalvos)
kadangi visos kitos ėjo bendrai, o čia 4 vnt. kaip tik tarp spintelių atskirai, tai labai neišgyvenom ir džiaugėmės, kad kaip tik tiek, kiek reikia vienodo atspalvio turėjo
apie tas beige su dekoru mums nesakė ir mes neklausėm, bet grįžus namo tai mane lengvas šokas ištiko: A klasė, pakankamai nepigios, o čia še tau boba devintinės - netinka nei prie tų, nei prie anų
paskui kai pritrūkom 1 dekorinės ir nuvaživom pirkt, paklausėm, tai paaiškino, kad jas gamina atskirom partijom (su dekorais ir be), todėl idealiai to paties atspalvio nebus. O kai susiklijavo, tai atrodo, kad taip ir turi būt
dar užklausiau apie kokybę, nes kai kurių kampukai nevienodi ir pačios ne idealiai vienodo dydžio, tai man atsakė, kad tokiu atveju pirkit itališkas kur 100 Lt/m2