QUOTE(čelsė @ 2008 05 22, 12:52)
Labai gražu Spalva plokštės man labai patinka. Ir stalviršis tikrai gražiai atrodo, jei gali, parašyk koks, nes man tai daugiausiai abejonių kelia stalviršio spalva, dėl pačių baldų jau lyg ir nusprendėm.
Ir gal galėtum, atidariusi tą spintelę, kur ranšluostukas, nufotografuoti - norėtųsi tą sprendimo būdą vizualiai matyti Aš irgi noriu kažko panašaus, turiu išsisaugojusi vieną nuotraukėlę, kad baldininkams parodyčiau ko noriu, bet ten iš užsieninio saito, bijau, kad pasakys "na ir įsisvajojai, mergyte"
Ir gal galėtum, atidariusi tą spintelę, kur ranšluostukas, nufotografuoti - norėtųsi tą sprendimo būdą vizualiai matyti Aš irgi noriu kažko panašaus, turiu išsisaugojusi vieną nuotraukėlę, kad baldininkams parodyčiau ko noriu, bet ten iš užsieninio saito, bijau, kad pasakys "na ir įsisvajojai, mergyte"
dekui
Na ka as galiu parasyri tai tik ta ka turiu sutartyje nes tiesiog rinkausi kas man grazu ir labai ten nesigilinau.
LMDP fasadas H3362 ST9 eggeris (rastas vetikalus)
LMDP karkasas R 3080 (pleider's)
STALVIRSIS 37910 Tiburas R3 (sks)
siaip kiek vaiksciuojau po baldus tai visi rode tuos pacius medziagu pavyzdius, tai nemanau kad butu sunku rasti zinat koda rusi spalva
Foto dar vakare idesiu su atidartom spintelem.
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 22, 12:57)
Labai labai spalvos man irgi o plyteles kokios spalvos? nuotraukoje man jos neatrodo baltos? Kokia reali spalva?
plyteliu spalva tai biski tokia i kremine/gelva. Su tom plytelem ir rozetem tai irgi vargo buvo klyjuota ten kelis kartus. nes kai nusipirkom buta tai meistrai jau buvo isllijeve. o kai pasikvieciau meistrus baldu sako sako saldytuvo rozete per aukstai, turi buti apie 10 cm nuo grindu. gardtaukio rozete taip pat per zemai turi buti 40 cm nuo plyteliu i virsu, mikrobangei ir orkaitei vei auksciau ir kairiau reikejo. tai kai pradejom ten griauti, ir vel dulkes tai gerai kad plyteliu lokuti paliko - isitekom. siaip patarimas visada pirma issikvieskite baldininku ir tik pasitare veskit rozetes ir plyteles klyjuokit.