Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(čelsė @ 2008 05 22, 12:52)
Labai gražu  thumbup.gif Spalva plokštės man labai patinka. Ir stalviršis tikrai gražiai atrodo, jei gali, parašyk koks, nes man tai daugiausiai abejonių kelia stalviršio spalva, dėl pačių baldų jau lyg ir nusprendėm.
Ir gal galėtum, atidariusi tą spintelę, kur ranšluostukas, nufotografuoti - norėtųsi tą sprendimo būdą vizualiai matyti  ax.gif Aš irgi noriu kažko panašaus, turiu išsisaugojusi vieną nuotraukėlę, kad baldininkams parodyčiau ko noriu, bet ten iš užsieninio saito, bijau, kad pasakys "na ir įsisvajojai, mergyte"  blush2.gif

dekui smile.gif
Na ka as galiu parasyri tai tik ta ka turiu sutartyje blush2.gif nes tiesiog rinkausi kas man grazu ir labai ten nesigilinau.

LMDP fasadas H3362 ST9 eggeris (rastas vetikalus)
LMDP karkasas R 3080 (pleider's)
STALVIRSIS 37910 Tiburas R3 (sks)

siaip kiek vaiksciuojau po baldus tai visi rode tuos pacius medziagu pavyzdius, tai nemanau kad butu sunku rasti zinat koda rusi spalva smile.gif

Foto dar vakare idesiu su atidartom spintelem.
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 22, 12:57)
Labai labai  wub.gif  spalvos man irgi  thumbup.gif o plyteles kokios spalvos?  g.gif nuotraukoje man jos neatrodo baltos? Kokia reali spalva?

plyteliu spalva tai biski tokia i kremine/gelva. Su tom plytelem ir rozetem tai irgi vargo buvo doh.gif klyjuota ten kelis kartus. nes kai nusipirkom buta tai meistrai jau buvo isllijeve. o kai pasikvieciau meistrus baldu sako sako saldytuvo rozete per aukstai, turi buti apie 10 cm nuo grindu. gardtaukio rozete taip pat per zemai turi buti 40 cm nuo plyteliu i virsu, mikrobangei ir orkaitei vei auksciau ir kairiau reikejo. tai kai pradejom ten griauti, ir vel dulkes doh.gif tai gerai kad plyteliu lokuti paliko - isitekom. siaip patarimas visada pirma issikvieskite baldininku ir tik pasitare veskit rozetes ir plyteles klyjuokit.
Atsakyti
Negazdink g.gif mes jau irgi pasidarem visas rozetes pajungimu, o baldininkas dar nebuvo atvykes, vis dar ieskau to auksarankio blush2.gif

O stalvirsis irgi nera baltas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 22 gegužės 2008 - 12:18
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 22, 13:15)
Negazdink g.gif mes jau irgi pasidarem visas rozetes pajungimu, o baldininkas dar nebuvo atvykes, vis dar ieskau to auksarankio blush2.gif

Tikrai negazdinu, gerai jei jau daug maz darete taip ko noretum, bet jei pradesi sakyti savo pageidavimus meistrui, o jam kas nors pagal isklijavima ir isvedziojima netiks, tai gali tekti kazka keisti. doh.gif , arba taikytis grynai prie to ka jis siulis. Bet ir vel - ne jis Jusu virtuveje seimininkau, tad vistiek reik darytis kad sau patogu butu.
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 14:18)
Tikrai negazdinu, gerai jei jau daug maz darete taip ko noretum, bet jei pradesi sakyti savo pageidavimus meistrui, o jam kas nors pagal isklijavima ir isvedziojima netiks, tai gali tekti kazka keisti. doh.gif , arba taikytis grynai prie to ka jis siulis. Bet ir vel - ne jis Jusu virtuveje seimininkau, tad vistiek reik darytis kad sau patogu butu.

Tai jauciu teks bent jau plyteliu neklijuot kol meistas neissimatuos ir nepasakys kur kas bus g.gif nors as jau nelabai noriu keist savo projekta, bet gerai kad perspejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 14:13)
siaip patarimas visada pirma issikvieskite baldininku ir tik pasitare veskit rozetes ir plyteles klyjuokit.

Mes dar statybų metu baldininką kvietėme, ir tai tip top viskas nesigauna biggrin.gif , o prieš elektrą vedžiojantis, tai jau pageidautina, kad baldininkas pažymėtų kas ir kur turi būti, ir santechniką vedžiojantis, žodžiu, mes kiekviename etape jį kvietėm. Tik kad dabar ne jis o kitas darys, bet čia jau kita istorija. biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Tai merginos ,kas dėjote ne plyteles,o stiklą.Ar jau yra tokių??
nes kiek sekiau šią temą,tai tik klausimai,o gal jau ir praktika yra ?????

Nes nebenorių kažkaip plytelių doh.gif
Atsakyti
Pas vienus draugus virtuvej tarp spinteliu yra kamstis tai drauge labai dziaugiasi, sake nieko nesimato, jokiu apsitaskymu, nei riebalu , nu jau labai labai praktiska. Bet man kazkaip nera viazdo, tokia tamsi virtuve pas juos. schmoll.gif
As irgi norejau stiklo ir dar tamsaus, bet MB mane apramino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 22, 14:44)
Pas vienus draugus virtuvej tarp spinteliu yra kamstis tai drauge labai dziaugiasi, sake nieko nesimato, jokiu apsitaskymu, nei riebalu , nu jau labai labai praktiska. Bet man kazkaip nera viazdo, tokia tamsi virtuve pas juos.  schmoll.gif
As irgi norejau stiklo ir dar tamsaus, bet MB mane apramino blush2.gif

Ir aš norėjau stiklo, o po juo tapeto, bet dabar pasidariau projektą, tai matau, kad jei taip daryčiau, tai būtų labai tamsu.Ant sienos dėsime plokštę, kaip ir stalviršis, tokią pačią.
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 11:57)

labai graži virtuvė thumbup.gif , man labiausiai patinka, kad labai proporcingas išdėstymas, spalvos tokios natūralios thumbup.gif thumbup.gif lengvas viršus...
tik įdomu , kokiam aukštyje gartraukis, nes man atrodo, kad labai aukštai, ar ne sumažina tai jo efektyvumą?
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 22, 14:34)
labai graži virtuvė thumbup.gif , man labiausiai patinka, kad labai proporcingas išdėstymas, spalvos tokios natūralios  thumbup.gif  thumbup.gif lengvas viršus...
tik įdomu , kokiam aukštyje gartraukis, nes man atrodo, kad labai aukštai, ar ne sumažina tai jo efektyvumą?

Na mums sake taip: kadangi kaitlente yra elektrine tai nesvarbu gartraukis kokiame aukstyje, ko efektyvumo tai nesumazina. o jei butu dujine - nebepamenu bet atrodo kad zemiau turetu buti.

Cia dar buvo prasymu ideti su atidarytom kaukuriom lebtynelem, tai prasau... tik atsiprasau foto kokybe nelabai kokia.

http://public.fotki....e/pict0002.html
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 14:38)

Cia dar buvo prasymu ideti su atidarytom kaukuriom lebtynelem, tai prasau... tik atsiprasau foto kokybe nelabai kokia.

Ačiū 4u.gif
O tą strypą rankšluostukams, kai atsidarai spintelės duris, atsislenki, kad jis išlystų iš spintelės? blush2.gif Blondiniškas klausimas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 22, 14:58)
Ačiū  4u.gif
O tą strypą rankšluostukams, kai atsidarai spintelės duris, atsislenki, kad jis išlystų iš spintelės?  blush2.gif Blondiniškas klausimas... blush2.gif

smile.gif Ji istraukti reikia, jis ant tokiu begeliu yra.
Atsakyti