Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 21, 11:29)
Niu reiks ieškoti, nes spalvytė mums idealiai tiktų wub.gif

Radau deze 4u.gif Gamintojas "Gres Catalan", saplvos pavadinimas "Quartz Crema" ax.gif
Atsakyti
Na dedu zadeta virtuvini 4u.gif

http://public.fotki....e/pict0009.html
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 10:57)

Labai grazi virtuvyte! bigsmile.gif Idomu, kokia cia plokste, kad atrodo kaip medzio masyvas? bigsmile.gif thumbup.gif Tiesa, o ta firma "Jaukus pasaulis" ar tik nera "Silo" pastate savo ekspozicija isstaciusi? Galvoju, ar maisau, ar ne, nes ten man ju viena ekspozicine virtuve labai patiko thumbup.gif

O Macarenos virtuvyte tai isvis be zodziu...tiesiog i interjero zurnalus det wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elva: 22 gegužės 2008 - 11:11
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 11:57)

Man labai patiko thumbup.gif
O parketas be plytelių ar bus praktiška g.gif nes aš tai vistiek dėjau kelias eiles plytelių,bet dabar jau noriu jas keisti doh.gif tai vyrą jau perkalbėjau,kuomet jau užsakinėsime virtuvę tai ir tas plyteles keisiu,nes labai nepraktiškos,nervina kad matosi ruožai kai jas plauni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 05 22, 12:08)
Labai grazi virtuvyte! bigsmile.gif Idomu, kokia cia plokste, kad atrodo kaip medzio masyvas? bigsmile.gif  thumbup.gif Tiesa, o ta firma "Jaukus pasaulis" ar tik nera "Silo" pastate savo ekspozicija isstaciusi? Galvoju, ar maisau, ar ne, nes ten man ju viena ekspozicine virtuve labai patiko thumbup.gif

O Macarenos virtuvyte tai isvis be zodziu...tiesiog i interjero zurnalus det wub.gif  wub.gif  wub.gif

dekui dekui smile.gif o jie tikrai sile isikure smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2008 05 22, 12:10)
Man labai patiko  thumbup.gif
O parketas be plytelių ar bus praktiška  g.gif  nes aš tai vistiek dėjau kelias eiles plytelių,bet dabar jau noriu jas keisti  doh.gif  tai vyrą jau perkalbėjau,kuomet jau užsakinėsime virtuvę tai ir tas plyteles keisiu,nes labai nepraktiškos,nervina kad matosi ruožai kai jas plauni  doh.gif

kad kazkaip nusprendem be plyteliu... kazkaip man graziau blush2.gif o del praktiskumo tai ka as zinau, pas drauge yra be plyteliu tai viskas jai puikiai, nera jokio skirtumo. tiesiog rinkomes geresnes lenteles ir viskas.
Atsakyti

Labai grazu wub.gif Man patiko spalva spinteliu. Labai skoningai ir spalviskai graziai suzaista. Labai knieti i stalvirsi is arciau zvilgtelt (gal turi kokia foto?) Gal tik as buciau darius matinio stiklo spinteles virs kriaukles, bet cia skonio reikalas 4u.gif Ir del grindu... pas mus irgi bus ne plyteles, o azuolo masyvo grindys. As taip pripratus ir grazu, ir nepasakyciau, kad nepraktiska 4u.gif Tikriausiai kiekvienam pagal skoni ir isitikinimus smile.gif

Ir dar... sienos plyteles, bent jau is toli labai grazios. Gal jos visai be jokio rasto ir fakturos? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara77: 22 gegužės 2008 - 11:27

Labai grazi 4u.gif
O ten gartraukiui is desines stalciukai?Ir apacioj istrizos lentynos-as buteliams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 22, 10:29)
Radau deze  4u.gif  Gamintojas "Gres Catalan", saplvos pavadinimas "Quartz Crema"  ax.gif

AČIŪ AČIŪ wub.gif

QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 12:21)
dekui dekui smile.gif  o jie tikrai sile isikure  smile.gif

Papildyta:
kad kazkaip nusprendem be plyteliu... kazkaip man graziau blush2.gif o del praktiskumo tai ka as zinau, pas drauge yra be plyteliu tai viskas jai puikiai, nera jokio skirtumo. tiesiog rinkomes geresnes lenteles ir viskas.

Pas mus namuose irgi parketas virtuvėje ir per visą svetainę, bet visgi kituose namučiuose dėsim virtuvės zonoje plyteles, nes per eilę metų iš šono kai žiūri pradėjo matytis tos labiausiai išvaikščiotos vietos prie spintelių. O meteliai tai 6 gavosi ir visur kitur dar čiki tik virtuvėje jau reikėtų nušlifuoti ir atnaujinti aišku visa tai darys jau naujieji gyventojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2008 05 22, 12:25)
Labai grazi 4u.gif
O ten gartraukiui is desines stalciukai?Ir apacioj istrizos lentynos-as buteliams? ax.gif

taip is desines stalciukai (ai taip visai praktiska prieskoniams cesnakams ir pan smile.gif ) O istrizas tai buteliams. siaip jei dar kam kilu klausymas tai ten kur yra kaitlente is vienos puses dureles ranksluostukui pakabinti, o is kitos puses konteineris.
Atsakyti

Gražu wub.gif Norėčiau ir aš kad nors didelę virtuvę turėti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 12:30)
taip is desines stalciukai (ai taip visai praktiska prieskoniams cesnakams ir pan smile.gif ) O istrizas tai buteliams. siaip jei dar kam kilu klausymas tai ten kur yra kaitlente is vienos puses dureles ranksluostukui pakabinti, o is kitos puses konteineris.

Labai gražu thumbup.gif Spalva plokštės man labai patinka. Ir stalviršis tikrai gražiai atrodo, jei gali, parašyk koks, nes man tai daugiausiai abejonių kelia stalviršio spalva, dėl pačių baldų jau lyg ir nusprendėm.
Ir gal galėtum, atidariusi tą spintelę, kur ranšluostukas, nufotografuoti - norėtųsi tą sprendimo būdą vizualiai matyti ax.gif Aš irgi noriu kažko panašaus, turiu išsisaugojusi vieną nuotraukėlę, kad baldininkams parodyčiau ko noriu, bet ten iš užsieninio saito, bijau, kad pasakys "na ir įsisvajojai, mergyte" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 22, 12:57)

Labai labai wub.gif spalvos man irgi thumbup.gif o plyteles kokios spalvos? g.gif nuotraukoje man jos neatrodo baltos? Kokia reali spalva?
Atsakyti