Gaila ožiarage, kad taip nepasisekė su meistrais, nors pažįstamas pas juos darėsi (kaip supratau tu Plokštumoj gaminaisi), tai labai gyrė, kad gerai padarė, bet su montavimu kiek pamenu ten irgi kažkodėl užtruko, aišku tai buvo prieš gerus metus, gal dabar kažkas ir pasikeitė. O aš negaliu atsidžiaugti pas kaimyną darėmės (jis turi individualią įmonę) tai per dvi savaites padarė, t.y. dar greičiau nei buvo žadėjęs, per pusdienį sumontavo ir kaina nedidelė, nors baldų bendras ilgis apie 6 metrus. Laukiu nesulaukiu kada galėsiu ją išbandyti. Sėkmės ožiarage kovojant su meistrais... viskas bus gerai
QUOTE(freewind @ 2008 05 20, 19:22)
man tai idomu dabar labai reklamuoja kampinius stalcius kazin ar patogu gal kas daretes?
Aš norėjau kampinių, bet sako, kad toje vietoje, kur plokštės jungiasi, jie tarsi netvirta konstrukcija gaunasi. atsisakiau tada minties tokios , pagalvojau, kad jei dar plokčių susijungimo vieta bus negražiai padaryta, tada jau išvis bėda, o virtuvinis tai jau bus pagal šituos matmenis suprojektuotas ir padarytas Vat mane pagasdino ir aš kaip kiškis moviau į krūmus, bet dabar susiprojektavau paprasčiau ir rezultatu patenkinta
QUOTE(Macarena @ 2008 05 21, 09:48)
Pas mus tos plyteles yra visam 1a, ne tik virtuvej. Pavadinimo nepamenu, atsimenu tik tiek, kad iejus i parduotuve , paeejet reikia i kaire puse, prie lango stendas, arciau ekspoziciju
Niu reiks ieškoti, nes spalvytė mums idealiai tiktų
QUOTE(laisve76 @ 2008 05 21, 11:23)
Gaila ožiarage, kad taip nepasisekė su meistrais, nors pažįstamas pas juos darėsi (kaip supratau tu Plokštumoj gaminaisi), tai labai gyrė, kad gerai padarė, bet su montavimu kiek pamenu ten irgi kažkodėl užtruko, aišku tai buvo prieš gerus metus, gal dabar kažkas ir pasikeitė. O aš negaliu atsidžiaugti pas kaimyną darėmės (jis turi individualią įmonę) tai per dvi savaites padarė, t.y. dar greičiau nei buvo žadėjęs, per pusdienį sumontavo ir kaina nedidelė, nors baldų bendras ilgis apie 6 metrus. Laukiu nesulaukiu kada galėsiu ją išbandyti. Sėkmės ožiarage kovojant su meistrais... viskas bus gerai
Aha Plokstumoj. Tai Laisve parodyk savo virtuvyte... Mums virtuve jie labai greitai pagamino, bet, kad motuotojai tokie nekokie.. Jus jau gal ir gyvenat namuciuose savuose?
vis dar negyvenam liko tik svetainės laminatą nusipirkt ir susidėt dar vis dairausi, gal ką esi užmačiusi? ir dar krūva visokių smulkmenų, galo krašto nesimato , o kaip jūs mačiau labai gražiai fasadą nudažėt. Dėl įkėlimo tai neišeis, nes foto nugesęs, tai... gal kada vėliau. Sėkmės ir kantrybės darbuose.
Papildyta:
Aš vis laukiau tavos virtuvytės vaizdelio, bet va sakai dar nesusimontavot... Kažkokių įmantrybių nedarėm, pas mus klasikinio stiliaus, dėl meistro kontaktų tai net nežinau, reikės paklausti ar jis sutiktų......
Papildyta:
Aš vis laukiau tavos virtuvytės vaizdelio, bet va sakai dar nesusimontavot... Kažkokių įmantrybių nedarėm, pas mus klasikinio stiliaus, dėl meistro kontaktų tai net nežinau, reikės paklausti ar jis sutiktų......
QUOTE(Jolyte @ 2008 05 21, 10:33)
Mačiau labai daug buitinės technikos instrukcijų ir išvada-negalima pasitikėti jomis. Instrukcijos nuo realybės dažnai (nesakau, kad visada) skiriasi. net ir 2 mm paklaida-tai paskui prasideda burtai... Jei jau aš daryčiausi , primygtinai reikalaučiau, kad išsimatuotų realią indaplovę ar ten garintuvą, o ne brėžinukus.
man kai projektavo, dėl orkaitės nežinojom ar 39 ar 45 aukščio dėsim, tai padarė platesnė juostelę, kurią įdėtume, jei 39 cm aukščio pirksim, o jau plotis tai visų kaip suprantu standartinis.
bet jei turėčiau laiko, tai būčiau susiprojektavusi virtuvinį, nusipirkusi buitinę, ir tik tada pagal patikslintą techniką gaminusi, tai sakyčiau garantija didžiausia, kad nebus jokių 'burtų'.
bet jei turėčiau laiko, tai būčiau susiprojektavusi virtuvinį, nusipirkusi buitinę, ir tik tada pagal patikslintą techniką gaminusi, tai sakyčiau garantija didžiausia, kad nebus jokių 'burtų'.
AUKSINIAI ŽODŽIAI PRITARIU
QUOTE(Irongė @ 2008 05 21, 17:07)
man kai projektavo, dėl orkaitės nežinojom ar 39 ar 45 aukščio dėsim, tai padarė platesnė juostelę, kurią įdėtume, jei 39 cm aukščio pirksim, o jau plotis tai visų kaip suprantu standartinis.
Mes ir taip padarėm, nusibraižėm pirminį planelį, tada buitinę susipirkom, patikslinom ir užsakinėjom. O baldininkams matmenis daviau iš interneto aprašymo ištraukusi, nenorėjau pakuočių plėšyti nes dulkės visur, remontas vis tik... Tai gerai kad jiems ten kažkokių neaiškumų atsirado, praplėšiau aš tas pakuotes, ir ką nesutampa su internetiniu aprašymu Dar ir taip būna
QUOTE(wanesa @ 2008 05 21, 21:29)
Mes ir taip padarėm, nusibraižėm pirminį planelį, tada buitinę susipirkom, patikslinom ir užsakinėjom. O baldininkams matmenis daviau iš interneto aprašymo ištraukusi, nenorėjau pakuočių plėšyti nes dulkės visur, remontas vis tik... Tai gerai kad jiems ten kažkokių neaiškumų atsirado, praplėšiau aš tas pakuotes, ir ką nesutampa su internetiniu aprašymu Dar ir taip būna
na, mes irgi taip darėm, tik kitais sumetimais surenkam kiek pinigų - nusiperkam indaplovę, dar - orkaitę, dar - plautuvę... taip ir susipirkom "neskausmingai"
QUOTE(AŠA @ 2008 05 21, 22:35)
na, mes irgi taip darėm, tik kitais sumetimais surenkam kiek pinigų - nusiperkam indaplovę, dar - orkaitę, dar - plautuvę... taip ir susipirkom "neskausmingai"
Na mums neskausmingai nesigauna, kai remontas kapitalinis nuo vamzdžių iki baldų Va ir virtuvė už poros savaičių jau turėtų būti Tikiuosi nebus kaip daugumai čia dabar, kad vėluoja
QUOTE(wanesa @ 2008 05 21, 22:50)
Na mums neskausmingai nesigauna, kai remontas kapitalinis nuo vamzdžių iki baldų Va ir virtuvė už poros savaičių jau turėtų būti Tikiuosi nebus kaip daugumai čia dabar, kad vėluoja
labai tikiuosi kad tau nebus taip....o as vis dar laukiu, pirmadieni atveze tris spintutes-dezutes ir psio, sendien turejo atvaziuoti, vel sako rytoj va kaip buna su tais pazystamais nusauti tokius maza daro tai tikrai gerai, nu bet jau veluoja
beje jei kaunietems reiks galiu rekomenduoti kita baldininka( nes sito tai niekad gyvenime niekam nerekomenduosiu ) jis "garazinis" todel kainos nera kosmines, mano tevams gamina dabar miegamo baldus, mano draugei gamino, tevu draugams gamino, mamos bendradrbei-zodziu daug pazystamu pas ji daresi ir visi labai patenkinti jei kam reiks sakykit