Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(čelsė @ 2008 05 20, 20:18)
Manau, kad ne taip supratai - 7,5 tūkst. tik baldai, kuriuose technika įmontuojama (kaitlentė, orkaitė, gal ir šaldytuvas, mikrobangų krosnelė). Šeimininkė parašys tiksliai, bet aš galvoju, kad jei su technika "įtelpam" į 10 tūkst., tai šiais laikais yra labai gerai ir nebrangu ar netgi pigu.
Papildyta:Na va, kol rašiau (ir su savo mažaja dar kai kuriuos reikalus atlikau  smile.gif ), šeiminkė pati atrašė ir išsklaidė mūsų abejones  smile.gif

O aš turiu klausimėlį- kai pasikviečiu baldžius, kad atvažiuotų išsimatuoti ir noriu užsakyti baldus, jau turiu turėti buitinę techniką? Juk jie išmatavimus turi žinoti, kad galėtų daryti projektą?

pas mus tai saldytuva ismatavo ir pasieme mikrobange. o daugiau viskas aisku.
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 20, 18:39)
Aciu  4u.gif
Plyteles pirkom "1000 plyteliu" prie Hipermaximos  blush2.gif

Oi kaip fainai drinks_cheers.gif O koks pavadinimas, nes mes ten nusižiūrėjom plyteles voniai, tai prie to pačio ir virtuvei prigriebtume wub.gif Na jei aišku neprieštaraujat blush2.gif Labai jau graži spalvytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 21 gegužės 2008 - 08:03
QUOTE(Ramista @ 2008 05 20, 14:53)
Papildyta:
atsiprašau, ne ten parašiau. Goda 47 , galbūtų galima sužinoti kokia spintelių šonų plokštės spalva?  unsure.gif

tikrai nepasakysiu dabar, tik žinau , kad pigesne lenkiška plokštė, tokios pat faktūros, kaip termopalo fino bronze, o spalva truputi šviesesne, tokia kaip termopalo cinamono
dar kažkas klausė dėl technikos, tai baldininkams reikėjo tik pasakyti kokia indaplovę pirksim, 45 ar 60, lygiai taip pat su gartraukiu 60 ar 90, mes kai užsakinėjome baldus, dar nieko neturėjome ...
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 20, 21:15)
ne, ne, 7500 lt cia tik baldu kaina. technikai isleidos: orkaitei ir kaitlentei (AEG) po 999lt, mikrobange(Ardo) 550, uz saldytuvas(Bosh) 1000 gartaukus (zienger) 600 na dar kriaukle su ciaupu 700. siaip labai pasiseke su saldytuvu ir gartraukiu, nes klp radom firma kuri is vokietijos veza buitine technika tai dar pasiderejus labai gera kaina isejo. Tai viska sudejus viruve kainavo 12 348 lt su visim nuolaidom  smile.gif

Tada aisku, atsiprasau, kad ne taip supratau ax.gif , tada kaina normali, tik noretusi virtuves nuotraukyte pamatyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 21 gegužės 2008 - 08:10
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 21, 06:33)
pas mus tai saldytuva ismatavo ir pasieme mikrobange. o daugiau viskas aisku.

mes jau susipirkę buvom, tai išmatavo, bet būtų pakakę ir išsamios montvimo instrukcijos, tik vat su jom šiokia tokia bėda ax.gif pvz., indaplovės vienam psl. vieni išmatavimai, kitam - kiti, aišku, gamintojo puslapy turbūt tiksliausi, bet... ką gali žinot...
ai, gartraukio tai prašė ne išmatavimų, o pačio, nes pas mus įmontuojamas, su braiunele, tai jiems reikėjo turėti jį ax.gif
Atsakyti
Na pasiguosiu as. Atvaziavo mums virtuve montuoti ketvirtadieni, siandien jau beveik savaite, o virtuves tik puse sumontuota. Nors verk. Nera meistru jau antra diena. blink.gif verysad.gif Skambinau i ta firma, sako: mes issipjovem stalvirsius, klijavom, laukiam kol isdzius blink.gif Siaubas kazkoks. Ir dar, kai vienas is montuotoju pasake, kad nemokes pakabinti mano erdvinio gartraukio su filtru, tai galvojau, kad ji pakasiu bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif Bet po to jam pasakiau, kad man tas pats, kaip zadejot pakabinti taip ir pakabinsit!!! Tai vat ir nezinau kada ta mano virtuve jau stoves visame grazume unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 21, 08:02)
Oi kaip fainai  drinks_cheers.gif O koks pavadinimas, nes mes ten nusižiūrėjom plyteles voniai, tai prie to pačio ir virtuvei prigriebtume  wub.gif Na jei aišku neprieštaraujat blush2.gif Labai jau graži spalvytė wub.gif

Pas mus tos plyteles yra visam 1a, ne tik virtuvej. Pavadinimo nepamenu, atsimenu tik tiek, kad iejus i parduotuve , paeejet reikia i kaire puse, prie lango stendas, arciau ekspoziciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 21 gegužės 2008 - 08:57
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 21, 09:05)
tikrai nepasakysiu dabar, tik žinau , kad pigesne lenkiška plokštė, tokios pat faktūros, kaip termopalo fino bronze, o spalva truputi šviesesne, tokia kaip termopalo cinamono

Jei neklystu, tai čia šviesi limba mirksiukas.gif Dėl karkaso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 05 20, 18:20)
Firma "jaukus pasaulis". kaina tai, na mums buvo priimtina. atvaziavusi ju dizainere apziurejo, ismatavo ir padare 4 brezinius su paskaiciavimais. issirinkom mums priimtina (7500lt) virtuvinis toks is vidutiniu virs 3m su imontuojama technika ir kitais navarotais smile.gif . siaip kokube labai gera, spinteles uzsidaryneja labai tyliai(jie iskart daro su kazkokiom 'pagalvem', na atskirai neima uztai) viskas labai gerai, net nesitikejau kad taip gali buti.. sumontavo taip pat bepriekaistu, viska issivale, nuvale visa virtuvini. Na tiesdiog super thumbup.gif  o miestas klaipeda.

Tai jums pasiseke, gal galima kontaktus i AZ, ir nuotraukytes 4u.gif as taip pat is klaipedos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Norėjau pasiteirauti apie vieną firmelę, gal kam teko virtuvinį ten užsisakinėt? g.gif Eurotrans Group

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 19, 15:10)
Nanda, pagamina tai per 3-4sav., ir atveza, ir sumontuoja, tik aisku uz papildoma kaina biggrin.gif
Mergaites, Jus parasykit jiems i elektronini pasta ( info@marmurasgranitas.lt ) , ir jie labai greitai atraso ir viska man paaiskino. 4u.gif

Ačiukas 4u.gif Labai jau aš jo noooriu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 05 21, 09:17)
mes jau susipirkę buvom, tai išmatavo, bet būtų pakakę ir išsamios montvimo instrukcijos, tik vat su jom šiokia tokia bėda ax.gif pvz., indaplovės vienam psl. vieni išmatavimai, kitam - kiti, aišku, gamintojo puslapy turbūt tiksliausi, bet... ką gali žinot...
ai, gartraukio tai prašė ne išmatavimų, o pačio, nes pas mus įmontuojamas, su braiunele, tai jiems reikėjo turėti jį ax.gif

Mačiau labai daug buitinės technikos instrukcijų ir išvada-negalima pasitikėti jomis. Instrukcijos nuo realybės dažnai (nesakau, kad visada) skiriasi. net ir 2 mm paklaida-tai paskui prasideda burtai... Jei jau aš daryčiausi , primygtinai reikalaučiau, kad išsimatuotų realią indaplovę ar ten garintuvą, o ne brėžinukus.
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2008 05 21, 09:32)
Na pasiguosiu as. Atvaziavo mums virtuve montuoti ketvirtadieni, siandien jau beveik savaite, o virtuves tik puse sumontuota. Nors verk. Nera meistru jau antra diena. blink.gif  verysad.gif  Skambinau i ta firma, sako: mes issipjovem stalvirsius, klijavom, laukiam kol isdzius blink.gif  Siaubas kazkoks. Ir dar, kai vienas is montuotoju pasake, kad nemokes pakabinti mano erdvinio gartraukio su filtru, tai galvojau, kad ji pakasiu bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif Bet po to jam pasakiau, kad man tas pats, kaip zadejot pakabinti taip ir pakabinsit!!! Tai vat ir nezinau kada ta mano virtuve jau stoves visame grazume unsure.gif

o sutartį rašeisi? Jei terminų nesilaiko-sakyk, kad nemokėsi visų pinigų-atlėks kaip bitutės smile.gif
Atsakyti