QUOTE(čelsė @ 2008 05 19, 15:39)
Tikrai, spalva daili ir patys baldai gražiai žiūrisi
O mane domina stalviršis.
Goda 47, jis pilkas su taškeliais ar rusvas? Šioje nuotraukytėje lyg aiškiai šviesiai pilkas, o kitoje, kur iš arčiau pritraukta, man pasirodė, kad rusvas su taškeliais
Gal pameni kodą ir gamintoją?
Pastebėjau, kad daug kas deda pilką stalviršį. Šviesiai pilkas man labai gražu
, bet jei mano baldai bus
wenge su baltu gal geriau rusvas? Kaip manot, mergaitės?
Stalviršis pilkas su smulkiais taškeliais, kodą dabar nežinau tiksliai, bet gal Impeka F236? turėčiau paieškoti, kažkur tai rašiau forume kai užsakinėjau
tiesiog aš mačiau gyvai mano spalvos virtuvės ir su rusvu ir su pilku, tai pilkas daug gyviau atrodė, todėl taip ir pasirinkau
manau tavo spalvos irgi tiktu, pilkas ir baltas, nesipjauna su wenge, bet aišku geriau pamatyti gyvai
Papildyta:
QUOTE(donatada @ 2008 05 19, 15:42)
GODA 47 VIrtuve labai faina
, kaip tik tokias spalvas esu ir as numaciusi
. Tai norejau paprasyti, gal agaletum parasyti stalvirsio pavadinima, ir kriaukle kokios firmos ir koks kodas, aisku jei prisimeni. BUTU LABAI DIDELIS ACIU! Nes labai idomu ar as tikrai tokias spalvas suderinau.
apie stalviršį jau parašiau, o kriauklė Blanco 510440, maišytuvas irgi Blanko, esu labai patenkinta plautuve, prisiskaičiau čia forume, kaip žmonės vargsta, tai braižosi, tai nusidažo.Šita yra gylį, labai liuksiškai valosi, aišku truputi brangesnę, negu Franke, kuria mes nusižiūrėjome, bet džiaugiuosi, kad taip pasirinkome, juolab ir nuolaidos labai geros gavom.Dėl maišytuvo, tai jau vyras aiškinosi, nes jis "metalistas", tai labiau jį sužavėjo aiškinimai, kad ten žalvarinis, ar dar koksai.
Papildyta:
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 19, 16:43)
Goda 47 itariu kad mano virtuve is tos pacios plokstes kaip ir tavo
, gal gali parasyti kokia cia?
termopalo plokštė fino bronze
Papildyta:
QUOTE(Mijaa @ 2008 05 19, 16:50)
čia ne medis, čia laminuota plokštė.su visais blumais (2 aventus viršutiniai, du blokai po 3 stalčių, ir tilus durelių uždarymas) baldai kainavo apie 9000 lt
uffff, atrodo atsakiau į visus klausimus, dabar galiu ramiai dirbti