Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 05 19, 17:57)
o man atrodo kad as niekad neturesiu virtuves doh.gif zadejo sendien 18val atvesti, bet diedas dar neskambino, jauciu kad neatveze doh.gif

Nesinarvuok, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 19, 22:47)
Nesinarvuok, viskas bus gerai  mirksiukas.gif

nu kaip cia nasinervuoti doh.gif atveze sendien vakare tris spinteles doh.gif be dureliu tik karkasa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 19, 23:17)
nu kaip cia nasinervuoti doh.gif atveze sendien vakare tris spinteles doh.gif be dureliu tik karkasa doh.gif

Na tai ir susirinksi visa virtuvini po tris console.gif Geriau nei nieko 4u.gif
Ir cia pazistamas taip daro? bash.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 19, 15:39)
Tikrai, spalva daili ir patys baldai gražiai žiūrisi thumbup.gif
    O mane domina stalviršis. Goda 47, jis pilkas su taškeliais ar rusvas? Šioje nuotraukytėje lyg aiškiai šviesiai pilkas, o kitoje, kur iš arčiau pritraukta, man pasirodė, kad rusvas su taškeliais  bigsmile.gif  Gal pameni kodą ir gamintoją? ax.gif 
  Pastebėjau, kad daug kas deda pilką stalviršį. Šviesiai pilkas man labai gražu  wub.gif , bet jei mano baldai bus wenge su baltu gal geriau rusvas? Kaip manot, mergaitės? g.gif

Stalviršis pilkas su smulkiais taškeliais, kodą dabar nežinau tiksliai, bet gal Impeka F236? turėčiau paieškoti, kažkur tai rašiau forume kai užsakinėjau
tiesiog aš mačiau gyvai mano spalvos virtuvės ir su rusvu ir su pilku, tai pilkas daug gyviau atrodė, todėl taip ir pasirinkau
manau tavo spalvos irgi tiktu, pilkas ir baltas, nesipjauna su wenge, bet aišku geriau pamatyti gyvai

Papildyta:
QUOTE(donatada @ 2008 05 19, 15:42)
GODA 47 VIrtuve labai faina thumbup.gif , kaip tik tokias spalvas esu ir as numaciusi ax.gif . Tai norejau paprasyti, gal agaletum parasyti stalvirsio pavadinima, ir kriaukle kokios firmos ir koks kodas, aisku jei prisimeni. BUTU LABAI DIDELIS ACIU! Nes labai idomu ar as tikrai tokias spalvas suderinau.

apie stalviršį jau parašiau, o kriauklė Blanco 510440, maišytuvas irgi Blanko, esu labai patenkinta plautuve, prisiskaičiau čia forume, kaip žmonės vargsta, tai braižosi, tai nusidažo.Šita yra gylį, labai liuksiškai valosi, aišku truputi brangesnę, negu Franke, kuria mes nusižiūrėjome, bet džiaugiuosi, kad taip pasirinkome, juolab ir nuolaidos labai geros gavom.Dėl maišytuvo, tai jau vyras aiškinosi, nes jis "metalistas", tai labiau jį sužavėjo aiškinimai, kad ten žalvarinis, ar dar koksai.
Papildyta:
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 05 19, 16:43)
Goda 47  itariu kad mano virtuve is tos pacios plokstes kaip ir tavo  biggrin.gif , gal gali parasyti kokia cia?

termopalo plokštė fino bronze
Papildyta:
QUOTE(Mijaa @ 2008 05 19, 16:50)
Goda 47, labai grazi virtuve smile.gif liux smile.gif o cia medis ar faniera? nelabai skiriu tongue.gif kiek kainavo virtuve, jei ne paslaptis smile.gif aciu smile.gif

čia ne medis, čia laminuota plokštė.su visais blumais (2 aventus viršutiniai, du blokai po 3 stalčių, ir tilus durelių uždarymas) baldai kainavo apie 9000 lt
uffff, atrodo atsakiau į visus klausimus, dabar galiu ramiai dirbti
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 05 19, 19:29)
Mergaites, o kokio aukščio stovinčias spinteles darot? Kiek žinau standartas 85cm, bet man kažkaip žemokai atrodo...  g.gif

Pas mus 93 cm, nors esu tik 162cm ugio, taciau labai patogu aukstesnes spinteles, ypac, kai as megstu gamint smile.gif
Atsakyti
Per kiek mazdaug laiko jums pagamino virtuves baldus? nes mus cia gazdina kad tris menesius gali tekti laukt doh.gif kadangi virtuves konturai jau yra ir sienos paruostos dazymui ir plyteliu klijavimui, tai manau pats laikas ieskot baldu gamintoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lomena @ 2008 05 20, 09:19)
Pas mus 93 cm, nors esu tik 162cm ugio, taciau labai patogu aukstesnes spinteles, ypac, kai as megstu gamint  smile.gif

O aš 175cm ūgio, tai man tikrai aukštesnių reiktų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 05 19, 18:29)
Mergaites, o kokio aukščio stovinčias spinteles darot? Kiek žinau standartas 85cm, bet man kažkaip žemokai atrodo...  g.gif

Optimalus darbastalio aukstis pasimatuojamas taip. Atsistoti, sulenkti ranka 90° kampu ir pasimatuoti atstuma nuo grindu iki jusu alkunes. Is sio skaiciaus atimti 15cm. Tai jusu optimalus darbastalio aukstis.
http://www.flippo.in...mann/index.html
Idejau virtuviu maza katalogeli tai ten 4-am puslapy(paspaudus su pele ant puslapio jis atsivercia) apacioje yra nubraizyti tie pamatavimai. Paspaudus ant ju pasididna tie paveiksleliai. Ten raso, kad virykles optimalus aukstis yra darbastalio aukstis minus 14,4cm, o plautuves optimalus aukstis- darbastalio aukstis plius 14,4cm doh.gif Turiu ir knyga apie tai, tik negalejau ikelti. Bet tokie peraukstejimai man tai ne... Ne virtuve, o kazkoks chaosas bus(bent jau man)
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 05 19, 19:29)

nežinau dėl standartų, bet pas mus standartinės gamybos baldai, tai jų aukštis 90 cm, tačiau kojytės reguliuojamos plius minus dar keli cm, tai įmanoma pasikelt ar nuleist.
Atsakyti
mes darysim 86, bent jau meistras sakė, kad tokios bus smile.gif , o už tai pakabinamas kabinsim 50 cm aukštyje nuo darbastalio (arba 55, nebeatsimenu), aš kadangi 160 cm, o vyras mano ne virėjas, tai pagal mane virtuvę darom lotuliukas.gif nes dabar prie tokių baldų gyvenam, tai aš įpratusi, o Mb nemaišo tokie "išmatavimai" smile.gif

krisste.by, manau, jau seniai laikas ieškoti, jei firmoje darysitės, kitur žmonės ir po pusę metų laukia virtuvės unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 20, 08:42)
Per kiek mazdaug laiko jums pagamino virtuves baldus? nes mus cia gazdina kad tris menesius gali tekti laukt doh.gif kadangi virtuves konturai jau yra ir sienos paruostos dazymui ir plyteliu klijavimui, tai manau pats laikas ieskot baldu gamintoju g.gif

na mums zadejo per 2 men, bet teko laukti 3,5 men
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2008 05 20, 10:18)
mes darysim 86, bent jau meistras sakė, kad tokios bus  smile.gif , o už tai pakabinamas kabinsim 50 cm aukštyje nuo darbastalio (arba 55, nebeatsimenu), aš kadangi 160 cm, o vyras mano ne virėjas, tai pagal mane virtuvę darom  lotuliukas.gif nes dabar prie tokių baldų gyvenam, tai aš įpratusi, o Mb nemaišo tokie "išmatavimai" smile.gif

Aš irgi puikiausiai jaučiuosi šeimininkaudama prie 86cm aukščio darbastalio, todėl ir naujoje virtuvėje didesnio aukščio neplanuoju. Nors pačiai ūgio netrūksta (virš 175cm smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 20 gegužės 2008 - 09:28