Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Ironge, montavimas kainuoja apie 10% stalvirsio sumos! Tai cia didesne kainos dalis?! g.gif biggrin.gif
Jeigu nezinote tai kam cia rasyt neteisybe? g.gif Kam klaidinti zmones? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimtaute: 19 gegužės 2008 - 15:53
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 19, 16:52)
Ironge, montavimas kainuoja apie 10% stalvirsio sumos! Tai cia didesne kainos dalis?! g.gif  biggrin.gif
Jeigu nezinote tai kam cia rasyt neteisybe?  g.gif  Kam klaidinti zmones? g.gif

atsiprašau, blogai perskaičiau tavo postą - maniau kalbi apie akmens darbus. nugi pasitaiko, kam taip iš karto pyykti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 19, 15:39)
Pastebėjau, kad daug kas deda pilką stalviršį. Šviesiai pilkas man labai gražu  wub.gif , bet jei mano baldai bus wenge su baltu gal geriau rusvas? Kaip manot, mergaitės? g.gif

pas mus yra wenge su šviesiai pilku stalviršiu smile.gif man nesinorėjo rusvo, kad nebūtų labai daug rudos (nes pas mus ir plytelės šviesiai rudos) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 19 gegužės 2008 - 17:18
QUOTE(Macarena @ 2008 05 19, 11:36)
Mes, jau keli metai, kaip pasikelem taip orkaite, ir labai labai patogu, nereikia lankstytis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif gaila kad pas mus nesigavo taip padaryti unsure.gif
o man atrodo kad as niekad neturesiu virtuves doh.gif zadejo sendien 18val atvesti, bet diedas dar neskambino, jauciu kad neatveze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 05 19, 18:17)
pas mus yra wenge su šviesiai pilku stalviršiu smile.gif man nesinorėjo rusvo, kad nebūtų labai daug rudos (nes pas mus ir plytelės šviesiai rudos) ax.gif

Visas komplektas wenge? Gal nuotraukytę galima ax.gif
Mano bus apačia wenge, o viršus baltas, tai galvoju, kad dar trečio atspalvo (pilko stalviršio) gal nereikėtų g.gif .
Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2008 05 19, 18:57)
drinks_cheers.gif  gaila kad pas mus nesigavo taip padaryti unsure.gif
o man atrodo kad as niekad neturesiu virtuves doh.gif zadejo sendien 18val atvesti, bet diedas dar neskambino, jauciu kad neatveze doh.gif

Nenusimink, juk "finišas" jau greitai mirksiukas.gif Planavimas, svarstymai, abejonės, paruošiamieji darbai - jau praeita, dabar tuoj (viena kita dienelė anksčiau ar vėliau) bus rezultatas assa.gif. Ir visos "pradedančios" tau baltai pavydi ax.gif Suprantam, kad nekantru laukti, bet stiprybės ok.gif. Lauksim ir mes. Nuotraukyčių.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 19, 19:07)
Visas komplektas wenge? Gal nuotraukytę galima  ax.gif
Mano bus apačia wenge, o viršus baltas, tai galvoju, kad dar trečio atspalvo (pilko stalviršio) gal nereikėtų  g.gif .

ne vien wenge, yra ir matinio stiklo durelių viršuj smile.gif

nuotraukas kažkada jau dėjau, jos čia smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o kokio aukščio stovinčias spinteles darot? Kiek žinau standartas 85cm, bet man kažkaip žemokai atrodo... g.gif
Atsakyti
Dute_a, nesinervuok, juk jau tuoj tuoj... Visai greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 05 19, 19:16)
ne vien wenge, yra ir matinio stiklo durelių viršuj smile.gif

nuotraukas kažkada jau dėjau, jos čia  smile.gif

thumbup.gif gražu. O kaip tos wenge priežiūra, t. y. valymas? Tikriausiai nėra ji kuo nors "lepesnė" nei kitos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 19, 20:23)
thumbup.gif gražu. O kaip tos wenge priežiūra, t. y. valymas? Tikriausiai nėra ji kuo nors "lepesnė" nei kitos spalvos?

dėkui rolleyes.gif
niu kadangi namie visi baldai tamsūs biggrin.gif tai palygint nelabai su kuo turiu ax.gif
pavalyt aišku reikia, bet tikrai ne kiekvieną dieną smile.gif taip visas spinteles kruopščiai su baldų valikliu nuvalau kokį kartą per mėnesį smile.gif o pirštų antspaudai labiau matos ant stiklinių spintelių nei ant wenges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 19, 10:30)
rodau savo kuklia virtuvėlė

Labai labai graži thumbup.gif
Tai kokia čia tiksliai plokštė? Bronza ar cinamonas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 19, 10:13)
aciu aciu,  smile.gif mes tai darom stala- bara zodziu bus kaip baras tik emem trumpesnes kojas ir biski platesni darem tai prie jo paprastos kedes statysis bet tvirtinsis taip pat i siena. baldzius sake jei nepatiks, kojas bet kada galima pakeist ir aukstesnes prisukti

gerai sugalvojai, pas mane tai aukšta koja, kita dalis prie sienos prisukta. Jei išardyčiau liktų dvi skylės dvejose plytelėse ant sienos verysad.gif
Atsakyti