Ironge, montavimas kainuoja apie 10% stalvirsio sumos! Tai cia didesne kainos dalis?!
Jeigu nezinote tai kam cia rasyt neteisybe? Kam klaidinti zmones?
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 19, 16:52)
Ironge, montavimas kainuoja apie 10% stalvirsio sumos! Tai cia didesne kainos dalis?!
atsiprašau, blogai perskaičiau tavo postą - maniau kalbi apie akmens darbus. nugi pasitaiko, kam taip iš karto pyykti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 19, 15:39)
Pastebėjau, kad daug kas deda pilką stalviršį. Šviesiai pilkas man labai gražu , bet jei mano baldai bus wenge su baltu gal geriau rusvas? Kaip manot, mergaitės?
pas mus yra wenge su šviesiai pilku stalviršiu man nesinorėjo rusvo, kad nebūtų labai daug rudos (nes pas mus ir plytelės šviesiai rudos)
QUOTE(Macarena @ 2008 05 19, 11:36)
Mes, jau keli metai, kaip pasikelem taip orkaite, ir labai labai patogu, nereikia lankstytis
gaila kad pas mus nesigavo taip padaryti
o man atrodo kad as niekad neturesiu virtuves zadejo sendien 18val atvesti, bet diedas dar neskambino, jauciu kad neatveze
QUOTE(cheery @ 2008 05 19, 18:17)
pas mus yra wenge su šviesiai pilku stalviršiu man nesinorėjo rusvo, kad nebūtų labai daug rudos (nes pas mus ir plytelės šviesiai rudos)
Visas komplektas wenge? Gal nuotraukytę galima
Mano bus apačia wenge, o viršus baltas, tai galvoju, kad dar trečio atspalvo (pilko stalviršio) gal nereikėtų .
Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2008 05 19, 18:57)
gaila kad pas mus nesigavo taip padaryti
o man atrodo kad as niekad neturesiu virtuves zadejo sendien 18val atvesti, bet diedas dar neskambino, jauciu kad neatveze
Nenusimink, juk "finišas" jau greitai Planavimas, svarstymai, abejonės, paruošiamieji darbai - jau praeita, dabar tuoj (viena kita dienelė anksčiau ar vėliau) bus rezultatas . Ir visos "pradedančios" tau baltai pavydi Suprantam, kad nekantru laukti, bet stiprybės . Lauksim ir mes. Nuotraukyčių.
QUOTE(čelsė @ 2008 05 19, 19:07)
Visas komplektas wenge? Gal nuotraukytę galima
Mano bus apačia wenge, o viršus baltas, tai galvoju, kad dar trečio atspalvo (pilko stalviršio) gal nereikėtų .
ne vien wenge, yra ir matinio stiklo durelių viršuj
nuotraukas kažkada jau dėjau, jos čia
Mergaites, o kokio aukščio stovinčias spinteles darot? Kiek žinau standartas 85cm, bet man kažkaip žemokai atrodo...
Dute_a, nesinervuok, juk jau tuoj tuoj... Visai greitai
QUOTE(cheery @ 2008 05 19, 19:16)
gražu. O kaip tos wenge priežiūra, t. y. valymas? Tikriausiai nėra ji kuo nors "lepesnė" nei kitos spalvos?
QUOTE(čelsė @ 2008 05 19, 20:23)
gražu. O kaip tos wenge priežiūra, t. y. valymas? Tikriausiai nėra ji kuo nors "lepesnė" nei kitos spalvos?
dėkui
niu kadangi namie visi baldai tamsūs tai palygint nelabai su kuo turiu
pavalyt aišku reikia, bet tikrai ne kiekvieną dieną taip visas spinteles kruopščiai su baldų valikliu nuvalau kokį kartą per mėnesį o pirštų antspaudai labiau matos ant stiklinių spintelių nei ant wenges
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 19, 10:30)
rodau savo kuklia virtuvėlė
Labai labai graži
Tai kokia čia tiksliai plokštė? Bronza ar cinamonas
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 19, 10:13)
aciu aciu, mes tai darom stala- bara zodziu bus kaip baras tik emem trumpesnes kojas ir biski platesni darem tai prie jo paprastos kedes statysis bet tvirtinsis taip pat i siena. baldzius sake jei nepatiks, kojas bet kada galima pakeist ir aukstesnes prisukti
gerai sugalvojai, pas mane tai aukšta koja, kita dalis prie sienos prisukta. Jei išardyčiau liktų dvi skylės dvejose plytelėse ant sienos