QUOTE(wanesa @ 2008 05 19, 10:50)
Nugi gražu, ir ypač plokštės spalva man
O plytelės gal žalsvos geriau, nes jau rudumo bus per daug
man tai irgi labai spalvytė
, o plytelės idealu būtų iš abiejų spalvų komponuoti, nes ta ruda labai tinka prie baldų, o šviesesnės eitų kaip pagrindas, šiek tiek atmuštų tą rudumą.
Papildyta:
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 19, 09:54)
Del granito apdirbimo domejausi firmoje, gaminancioje stalvirsius:
www.marmurasgranitas.lt
tai, pasirodo, tas akmuo yra ne degintas (degintas naudojamas dazniausiai lauke), o apdirbtas vandens ar smelio srove ir jis yra toks svelnus, kainuoja tiek pat, kiek ir poliruotas tos rusies granitas. Ir valosi, sake, visai neblogai (poliruotas, zinoma geriau) bet ant nelygaus maziau matosi pirstu antspaudai ar kitos demeles, ir jo nereikia blizginti
Cia, matau ir pavyzdziai buvo ideti is tos firmos puslapio
Man elektroniniu pastu, pagal brezinuka, atsiunte stalvirsio paskaiciavimus su granito ploksciu nuotraukomis (labai labai graziu variantu yra
) tai nustebau, tikrai pigiau nei is dirbtinio marmuro gamintis.
Ironge, bet plyteles juk taipat saltos kaip ir akmuo, ir bus labai labai sunku isvalyti tuos tarpus tarp plyteliu
jblmami, aciu uz informacija apie granito stalvirsi
Gal galetumete ideti nuotraukyciu?
o jei ne paslaptis - kiek už bėginį ar kvadratinį metrą išėjo to apdirbto vandens ar smėlio srove akmens?
oj, na ir parkės man dėl to stalviršio... kažkaip spinteles ėmėm ir nusipirkom, o stalviršis tikras galvos skausmas... dėl šaltumo tai mūsų neblizgios grindų plytelės, todėl ir sienos tokias pačias reik dėt, ir stalviršio. jos natūralių žemės spalvų, todėl man ir taip tinka, o blizgesys man tiesiog nepatinka i psio. aš logika suprantu, kad materialiai šaltumas ir akmens masės plytelių, ir tikro akmens yra tas pats, bet širdžiai neįsakysi
jau du menesius parinuosi dėl tų stalviršių, jau į namą norim keltis, jau nebėr kada ir daugiau abejot ...
tiesa, tas plytelių stalviršis žiūriu ne taip jau brangiai ir išeina (vyras pats sudės), tai gal galvoju jei nepatiks, tai ir pakeisim....