Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

vat dabar pasakykite, pagal šituos išmatavimus, tai kokio ilgio kampinio stačiaus viena sienelė?Nes bijau, kad gal ką ne taip misliju blush2.gif
Reikia eiti, kol bus užrašas "Rinkiniai kampinei spintelei"
http://www.furnitana...df/orgaline.pdf
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 09, 18:16)
vat dabar pasakykite, pagal šituos išmatavimus, tai kokio ilgio kampinio stačiaus viena sienelė?Nes bijau, kad gal ką ne taip misliju blush2.gif
Reikia eiti, kol bus užrašas "Rinkiniai kampinei spintelei"
http://www.furnitana...df/orgaline.pdf

doh.gif supratau, kad visai nieko nesuprantu.
O baldininkai nežino tokių dalykų? g.gif
Beje, rytoj darbo diena, gal pavyks prisiskambinti į Furnitaną. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 09 gegužės 2008 - 17:53
QUOTE(Caca* @ 2008 05 09, 19:49)
doh.gif supratau, kad visai nieko nesuprantu.
O baldininkai nežino tokių dalykų? g.gif
Beje, rytoj darbo diena, gal pavyks prisiskambinti į Furnitaną. mirksiukas.gif

Aha, ir man dabar priminė, kad darbadienis ryt smile.gif Bet žinok aš maždaug pasiskaičiavau, tai truputį ramesnė esu, galėsiu per naktį projektuotis, o ryt tik paskambinti ir truputuką patikslinti reiks tongue.gif
O, kad prie maniškių baldininkų niekas su kampiniais stalčiais dar nelindo biggrin.gif čia matai man prireikė, kiti ramiau prasisuka. Pasistengsiu ant kokių nors kitų dalykų pataupyti mirksiukas.gif
Manau, kad jie suprojektuotų, bet man sunkoka bendrauti su jais, jie Tauragėj, aš Kaune. Man per lėtas tas bendravimas. Pasidarysiu pati.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 05 09, 16:30)
Gal nelys vaikas prie durelių...
Aišku jei durelės su rankenėlėm tai pirštų antspaudų sumažėja

dar ir dureles be rankeneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(just mamukass @ 2008 05 09, 19:57)
dar ir dureles be rankeneliu mirksiukas.gif

Išsivalysi- nieko tokio ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes išsirinkome virtuvę, kadangi reikia įsirengti visą butą, o finansai riboti- tai ėmėm lenkišką variantą ir labai gerai gavosi kainos atžvilgiu. Va tokia mes išsirinkom, tik aišku pagal save susikomplektavom:
user posted image

Tik stiklai bus pas mus ne permatomi, o tie matiniai tokie. smile.gif

Dabar laukiam kol atvež biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 05 11, 14:48)
Pagaliau ir mes išsirinkome virtuvę, kadangi reikia įsirengti visą butą, o finansai riboti- tai ėmėm lenkišką variantą ir labai gerai gavosi kainos atžvilgiu. Va tokia mes išsirinkom, tik aišku pagal save susikomplektavom:
user posted image

Tik stiklai bus pas mus ne permatomi, o tie matiniai tokie.  smile.gif

Dabar laukiam kol atvež  biggrin.gif

o šaldytuvas kur stovės ? blush2.gif
Atsakyti
Aš čia tik kaip pavyzdį įmečiaudurelių ir spalvos, nes pas mus virtuvės išdėstymas visai kitas, tik neturiu projekto. Pas mus kampinė spintelė bus ir paskui palei sieną dar bus spintelių, tai ten ir šaldytuvas bus. Ir orkaitė bus įmontuojama, o ne tokia kaip čia. Ir stalviršis kitoks.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 05 11, 15:48)
user posted image

Tik stiklai bus pas mus ne permatomi, o tie matiniai tokie.  smile.gif

Dabar laukiam kol atvež  biggrin.gif

tiesiog supermama.gif
Atsakyti
supratau smile.gif o sakykite kiek kvadratų Jūsų virtuvė? ax.gif
Atsakyti
Pas mus virtuvė bendrai su svetaine, bet prailginom vieną sieną, tai tokia šiek tiek uždaresnė gavosi. Tai jei virtuvė ir dar stalas valgomasisi bus 11,4 kvm.

Jau vakar ir buitinę techniką supirkom, tai jau laukiu nesulaukiu kol viską atveš ir bus galima surinkinėti bigsmile.gif

Dar susidūriau su problema- žiauriai noriu tokio stalo su kėdėm, stalas bet stilius prie virtuvės nedera, jau ir plyteles radom kurios prie stalo tiktų. Bet nežinau kaip bendras vaizdas atrodys, nes stalas ir virtuvė vienoje erdvėje būtų, bet virtuvės nesimatytų iš svetainės, tik stalas. Ką jūs manot?
Atsakyti
aš tai kolkas neturiu dar virtuvinio iš vis smile.gif nes tik du metai kai nusipirkau butuką o už ką įsigyti dar nelabai turėjau už ką smile.gif na vienai truputėlį sunkiau smile.gif bet vis pasvajoju smile.gif ir niekaip nesugalvoju kur įkišti šaldytuva manovirtuvė tai 9 kv . smile.gif
Atsakyti