vat dabar pasakykite, pagal šituos išmatavimus, tai kokio ilgio kampinio stačiaus viena sienelė?Nes bijau, kad gal ką ne taip misliju
Reikia eiti, kol bus užrašas "Rinkiniai kampinei spintelei"
http://www.furnitana...df/orgaline.pdf
QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 09, 18:16)
vat dabar pasakykite, pagal šituos išmatavimus, tai kokio ilgio kampinio stačiaus viena sienelė?Nes bijau, kad gal ką ne taip misliju
supratau, kad visai nieko nesuprantu.
O baldininkai nežino tokių dalykų?
Beje, rytoj darbo diena, gal pavyks prisiskambinti į Furnitaną.
QUOTE(Caca* @ 2008 05 09, 19:49)
supratau, kad visai nieko nesuprantu.
Aha, ir man dabar priminė, kad darbadienis ryt Bet žinok aš maždaug pasiskaičiavau, tai truputį ramesnė esu, galėsiu per naktį projektuotis, o ryt tik paskambinti ir truputuką patikslinti reiks
O, kad prie maniškių baldininkų niekas su kampiniais stalčiais dar nelindo čia matai man prireikė, kiti ramiau prasisuka. Pasistengsiu ant kokių nors kitų dalykų pataupyti
Manau, kad jie suprojektuotų, bet man sunkoka bendrauti su jais, jie Tauragėj, aš Kaune. Man per lėtas tas bendravimas. Pasidarysiu pati.
QUOTE(Kokere @ 2008 05 09, 16:30)
Gal nelys vaikas prie durelių...
Aišku jei durelės su rankenėlėm tai pirštų antspaudų sumažėja
Aišku jei durelės su rankenėlėm tai pirštų antspaudų sumažėja
dar ir dureles be rankeneliu
QUOTE(just mamukass @ 2008 05 09, 19:57)
dar ir dureles be rankeneliu
Išsivalysi- nieko tokio
Pagaliau ir mes išsirinkome virtuvę, kadangi reikia įsirengti visą butą, o finansai riboti- tai ėmėm lenkišką variantą ir labai gerai gavosi kainos atžvilgiu. Va tokia mes išsirinkom, tik aišku pagal save susikomplektavom:
Tik stiklai bus pas mus ne permatomi, o tie matiniai tokie.
Dabar laukiam kol atvež
Dabar laukiam kol atvež
QUOTE(kryyste @ 2008 05 11, 14:48)
Pagaliau ir mes išsirinkome virtuvę, kadangi reikia įsirengti visą butą, o finansai riboti- tai ėmėm lenkišką variantą ir labai gerai gavosi kainos atžvilgiu. Va tokia mes išsirinkom, tik aišku pagal save susikomplektavom:
Dabar laukiam kol atvež
Dabar laukiam kol atvež
o šaldytuvas kur stovės ?
Aš čia tik kaip pavyzdį įmečiaudurelių ir spalvos, nes pas mus virtuvės išdėstymas visai kitas, tik neturiu projekto. Pas mus kampinė spintelė bus ir paskui palei sieną dar bus spintelių, tai ten ir šaldytuvas bus. Ir orkaitė bus įmontuojama, o ne tokia kaip čia. Ir stalviršis kitoks.
QUOTE(kryyste @ 2008 05 11, 15:48)
Dabar laukiam kol atvež
Dabar laukiam kol atvež
tiesiog
Pas mus virtuvė bendrai su svetaine, bet prailginom vieną sieną, tai tokia šiek tiek uždaresnė gavosi. Tai jei virtuvė ir dar stalas valgomasisi bus 11,4 kvm.
Jau vakar ir buitinę techniką supirkom, tai jau laukiu nesulaukiu kol viską atveš ir bus galima surinkinėti
Dar susidūriau su problema- žiauriai noriu tokio stalo su kėdėm, stalas bet stilius prie virtuvės nedera, jau ir plyteles radom kurios prie stalo tiktų. Bet nežinau kaip bendras vaizdas atrodys, nes stalas ir virtuvė vienoje erdvėje būtų, bet virtuvės nesimatytų iš svetainės, tik stalas. Ką jūs manot?
Jau vakar ir buitinę techniką supirkom, tai jau laukiu nesulaukiu kol viską atveš ir bus galima surinkinėti
Dar susidūriau su problema- žiauriai noriu tokio stalo su kėdėm, stalas bet stilius prie virtuvės nedera, jau ir plyteles radom kurios prie stalo tiktų. Bet nežinau kaip bendras vaizdas atrodys, nes stalas ir virtuvė vienoje erdvėje būtų, bet virtuvės nesimatytų iš svetainės, tik stalas. Ką jūs manot?