QUOTE(Irongė @ 2008 05 17, 23:19)
radau sąjugininkę
mano MB irgi gerai žiūri į šitą reikalą, bet va dar labai mažai info turima apie juos, kaip pagaminti, kokia plyteles geriau pasirinkti ir kuo padengti... ech, reikia vėl internetą vartyt, ieškot
Nesupratau kam tie padekliukai. Tai ar indai dus? Ar plyteles?
Darbastaliai is plyteliu buvo gal pries koki 13metu Vokietijoj madoj. Bet nelabai pasitvirtino. Kiek prisimenu imdavo grindu plyteles(tos klases kurios pritaikytos smarkesniems mechaniniams poveikiams). Bet kas prasciausia, kad tarpeliai tarp plyteliu sugeria viska. Ypac lieka skysciu demes. Todel ir nepasitvirtino. Dabar kiek girdejau, kad kazko galima imaisyti i ta tarpeliu mase ir ne taip jinai gers skyscius. Bet kai meistras mums klojo grindis plytelem, as jam apie tai uzsiminiau. Tai tas nezinojo tokio reikalo
(matyt s... meistras buvo)
As turiu granito darbastali(nustebau
, kad mano granito ir baltos virtuves kombinacija pamaciau cia kazkieno pateiktuose pavyzdziuose. Plius pas mus ir visos virtuves grindis juo isklotos). I joki kita nekeisciau
Ir visai jis nesaltas, nors kaip perlamutras atrodo. Ir prieziura
. Paprasciau ir buti negalima.
Tas matinis naturalus akmuo(kur pateiktas pavyz. buvo) greiciausia taip pat granitas, o ne marmuras(marmuro niekam nelinkeciau, nes labai jau "geria" spalvotus skyscius ir lieka zymes). Tik jis su liepsna apdirbtas. Nezinau kaip tiksliai isversti. Todel del to apdirbimo dar brangesnis. Bet kaip toki virtuvej valyti, kai toks nelygus.? Pastoviai su sepeciu
Sitas variantas(mano manymu) arba neverdanciom, arba kurios valo su dideliu noru. Turiu is taip apdirbto granito tik vertikalias lauko laiptu detales. Tad zinau apie ka kalbu