Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Droo @ 2008 05 17, 19:41)

labai negražiai įmontuojamas gartraukis žiūrisi. ir kad žemutiniai stalčiai nevienodo aukščio.

Man patinka, kad po spintelėm yra apšvietimas thumbup.gif
Atsakyti
tie du dalykai man irgi akis badė g.gif nu bet šeimininko norai tokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2008 05 17, 19:41)

Nu mano akim cia geriausiai atrodo montuotojas lotuliukas.gif Tiesiog prabangiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2008 05 17, 20:33)
tie du dalykai man irgi akis badė g.gif nu bet šeimininko norai tokie doh.gif

o čia viena virtuvė, ar dvi? kažkaip man krito į akis, kad dvi kaitlentės ir dvi kriauklės, nelabai pagaunu virtuvės išplanavimo.
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2008 05 17, 09:17)
labas rytas 4u.gif

oi Ironge, svajoju kartu su tavimi apie šitą reikalą  rolleyes.gif  biggrin.gif  man labai gražu, gerai tik, kad ir MB patinka, bet jam ne stalviršis, o stalas su plytelėm, bet ir man virtuvėje gražu, tik tada jau daug padėkliukų reikėtų smile.gif gaila tik, kad dabar nedarysim tokio  verysad.gif

radau sąjugininkę thumbup.gif
mano MB irgi gerai žiūri į šitą reikalą, bet va dar labai mažai info turima apie juos, kaip pagaminti, kokia plyteles geriau pasirinkti ir kuo padengti... ech, reikia vėl internetą vartyt, ieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 17, 22:02)
o čia viena virtuvė, ar dvi? kažkaip man krito į akis, kad dvi kaitlentės ir dvi kriauklės, nelabai pagaunu virtuvės išplanavimo.

As tai dvi matau, nes skirtingos kriaukles, skirtingos kaitlentes vietos, baldai kitaip isdestyti g.gif Nors is pradziu tai isvis nelabai ka supratau, tik Versace aiskiai atrode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 17, 22:02)

dvi mirksiukas.gif vienam name, tame pačiam aukšte, viena beveik šalia kitos, skiria tik kolidorius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 15, 22:13)
nu joooo, tai man prasyciau dietini biggrin.gif a rimtai?nu tai kuria diena brausimes i svecius, as tau dar kaika turiu, vis veziojuos masinoj biggrin.gif
o mano virtuve montuos rytoj, laukiu nesulaukiu doh.gif aisku su Macarenos ner ko lyginti schmoll.gif
ir dar turiu klausima apie akmens mases kriaukle, ten kur turi buti maisytuvui skyle buna uzklijuoti lipdukai, tai ten turi parduotuvei ispjauti skyle?ar patiems reik g.gif  mano diedas sako kad ten ji jau buna irezta tik ja ismusti reik, nu bet kazkaip abejoju as savo diedu blush2.gif

tikrai , mes patys musem, vyrukas bam bam ir psio smile.gif nevezem i senukus smile.gif sutaupem idesiu ir as virtuvele, tik ji kuklesnems patiks smile.gif paprastute 5 kvadratai. veliau nufotkinsiu smile.gif planavau planavau cia, komentraus skaiciau, skolinga jauciuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 18, 13:01)
tikrai , mes patys musem, vyrukas bam bam ir psio smile.gif nevezem i senukus smile.gif sutaupem idesiu ir as virtuvele, tik ji kuklesnems patiks smile.gif paprastute 5 kvadratai. veliau nufotkinsiu smile.gif planavau planavau cia, komentraus skaiciau, skolinga jauciuosi  ax.gif

Vat visos labai laukiam tavo virtuvytes foto clap.gif
Atsakyti
na va smile.gif
paspausit ant fotkes jinai padides.. nekreipkit demesio aplink langa ten susijungia su salionu tai ta vieta dar dazysim mirksiukas.gif ir kampe dureliu truksta- perdarineja meistrai biski blogai buvo padaryta.

user posted image

dar truksta baro ir kedziu bet cia jau ju nebesimatytu smile.gif toks mazas kampukas net neina visa erdve nufotkint, veliau kai ta siena paremontuosim tada ir baras atsiras

user posted image
Papildyta:
ir apacios truksta blush2.gif ir ta perdarineja doh.gif
Papildyta:
man paciai nepatinka indaplove blush2.gif bet pirkom nes labai pigiai gavom... galvojom ir kita technika sidabrine pirkt, bet tokiu truputi nesusipratimu gavosi cia mums , paskui dujine nusprendem palikt nes dar tik 3 m senumo, o ta balta tai taip biski ne kaip gavos , bet yra kaip yra ... nors graziau butu pilnai imontuojama... blush2.gif
Atsakyti
Vaidicita, grazi paprasta ir jauki tavo virtuvyte. Kuo toliau foto ziuriu, tuo labiau mastau kodel nesidarem mes baltos.... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Dabar montuoja virtuve musu (ji tokia bordo spalvos) ir ziuriu, kad ji butu balta buvusi grazesne. Bet gyveni ir mokaisi. lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano kriaukle tokia pati ir stalvirsis labai panasus...
Atsakyti