Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Iriska @ 2008 05 16, 15:24)
user posted image

Labai neiprasta spalva, toks jausmas ,kad bronza padengta  bigsmile.gif

Gražu, spalvos fainos, tik aš kairėje virštinėse spintelėse būčiau dariusi ne po 2, bet po 1 dureles, geriau atrodytų, harmoningiau žiūrėtųsi. Čia, aišku, smulkmė, nepergyvenkit už kritiką, o ir šiaip nebragu pakeisti ax.gif
Atsakyti
bet koks grozis naturalaus akmens stalvirsio wub.gif kaip as noreciau......
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2008 05 16, 22:37)
Gražu, spalvos fainos, tik aš kairėje virštinėse spintelėse būčiau dariusi ne po 2, bet po 1 dureles, geriau atrodytų, harmoningiau žiūrėtųsi. Čia, aišku, smulkmė, nepergyvenkit už kritiką, o ir šiaip nebragu pakeisti  ax.gif

kai nusibos tada pakeisim, o dabar dziaugsimes taip smile.gif, aciu uz kritika ji visada naudinga bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
galvojat mano virtuve jau stovi pas mane mad.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
kazkas prase kontaktu, tai vat negausit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 16, 22:41)
galvojat mano virtuve jau stovi pas mane mad.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

o kiek jau laiko vėluoja?
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 16, 23:41)
galvojat mano virtuve jau stovi pas mane mad.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Uzjauciu verysad.gif , o juk taip norisi greiciau, kad viskas stovetu. Kai ateis baldzius nuduok velniu.
Pas mus kai nevelavo, viska gerai ir laiku padare, tai labai dziaugiausi ir tada sekcija ir prieskambari pas ta pati baldziu uzsakem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 16 gegužės 2008 - 22:08
Sveikos merginos 4u.gif Norėjau jūsų paklausti, o kokias rankenėles patartumėte dėti ir kurios geresnės?Kokias jūs susidėjusios?Ar nerūdyjančio plieno,ar alium ines?Jaučiu,kad dabar prie technikos tai plieno geriau atrodytų? ax.gif
Atsakyti
Dar keli pavyzdžiai... ax.gif Kai tiek prisižiūrėjau virtuvių, nebežinau ko noriu... O, kad būtų galima kas mėnesį keist... biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 05 16, 17:05)
Naturalus akmuo nera saltesnis uz dirbtini. Senamiesti, Kaune, virtuviniu baldu parduotuvej viena virtuve yra su dirbtinio akmens stalvirsiu, o kita su naturalaus. Del saltumo, tai abu tokie patys, bet naturalus atrodo kur kas graziau. Gali juk buti neblizgus, matinis, graubletu pavirsium. Na, o skelti kampai man negrazu, graziausia poliruotas sonas su taip vadinama nuimta faske. O ir valymas kaip tik tokiom kaip as-tinginem. doh.gif  biggrin.gif Bruksteli pasluoste ir svaru. Namie turiu daug pvz is interneto galesiu ideti, bus aiskiau apie ka kalbam...  mirksiukas.gif

kankinkit budeliai daugiau, bet man natūralus negraaažu... kitur gražu, bet negaliu aš jo pakęsti savo namuose , ir dėl to šaltumo tai subjektyvus jausmas ir taškas.

beje tas, kur įdėjai pvz su visiškai nelygiu paviršiumi, tai gal ir būtų mielesnis, bet va jau praktiškumo atžvilgiu nematau jokio skirtumo tarp šito, ir mano svajonių plytelių stalviršio ... atrodo čia padiskutavus mesiu visas mintis apie laminatą ir kovosiu dėl savo plytelių...
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 17, 01:51)
kankinkit budeliai daugiau, bet man natūralus negraaažu... kitur gražu, bet negaliu aš jo pakęsti savo namuose , ir dėl to šaltumo tai subjektyvus jausmas ir taškas.

beje tas, kur įdėjai pvz su visiškai nelygiu paviršiumi, tai gal ir būtų mielesnis, bet va jau praktiškumo atžvilgiu nematau jokio skirtumo tarp šito, ir mano svajonių plytelių stalviršio ... atrodo čia padiskutavus mesiu visas mintis apie laminatą ir kovosiu dėl savo plytelių...

labas rytas 4u.gif

oi Ironge, svajoju kartu su tavimi apie šitą reikalą rolleyes.gif biggrin.gif man labai gražu, gerai tik, kad ir MB patinka, bet jam ne stalviršis, o stalas su plytelėm, bet ir man virtuvėje gražu, tik tada jau daug padėkliukų reikėtų smile.gif gaila tik, kad dabar nedarysim tokio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 05 16, 12:03)
Macarena, [b]atleisk, as ne tave turejau omeny doh.gif sirdingai apgailestauju doh.gif
Tavo puikus skonis, nuostabiai irengta viertuve, nuosirdi pagalba mums  4u.gif
Ir jeigu ka izeidziau, nepykit, nenorejau mirksiukas.gif

baik tu, kas buvo, tas prazuvo. biggrin.gif

QUOTE(Irongė @ 2008 05 16, 12:19)
užparinom mes Macarena su savo komentarais... turbūt jau pasijautei kalta, kad galėjai sau lesiti daugiau investicijų į virtuvę? Bet būk rami, ne vien kaina viską pasako, vis tiek reikia pastangų ir skonio , kad tokią gražią virtuvę turėt, juk ne vien pinigai viską daro...

4u.gif Supratau, kodel daugelis informacijos vaiksto per az biggrin.gif

QUOTE(dute_a @ 2008 05 16, 21:41)

Eina sau, dute, kaip abydna blink.gif O cia jusu kazkokie pazistami dare, ane? bet juk tik pora dienu kol kas veluoja, gal taip baisiai nesiparink 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti