Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Aisku rodyk, mes gi cia ne visos brangias virtuves turesim blush2.gif 4u.gif
Kai Makrena parode savi virtuve, pirma mano mintis buvo, kad sumazes cia musu rodanciu savo virtuves g.gif mirksiukas.gif Beveik pasitvirtino mirksiukas.gif
As pati galvojau ar rodyti kai turesiu ax.gif
Bet ne visi gi gali skirti didelias sumas virtuves irengimui ir manau kaip tik lankosi cia, kad pasisemt idejas ir patarimus kaip nebrangiai, bet graziai ir kokybiskai sukurti virtuves interjera, ypac kai darai be dizainieriu pagalbos ax.gif
Taigi manau kaip tik kuklesnes virtuves yra laukiamos taip pat thumbup.gif
Nes graziu virtuviu pilni interjero zurnalai, bet vat nemilionine ir skoninga, tai yra vertinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 16 gegužės 2008 - 08:50
QUOTE(dute_a @ 2008 05 15, 22:13)
a rimtai?nu tai kuria diena brausimes i svecius, as tau dar kaika turiu, vis veziojuos masinoj biggrin.gif
o mano virtuve montuos rytoj, laukiu nesulaukiu doh.gif aisku su Macarenos ner ko lyginti schmoll.gif
ir dar turiu klausima apie akmens mases kriaukle, ten kur turi buti maisytuvui skyle buna uzklijuoti lipdukai, tai ten turi parduotuvei ispjauti skyle?ar patiems reik g.gif  mano diedas sako kad ten ji jau buna irezta tik ja ismusti reik, nu bet kazkaip abejoju as savo diedu blush2.gif

Rimtai rimtai 4u.gif
Mano tevams ta skyle maisytuvui ismuse Senukuose, kaip kazkas rase, uz gal 15 lt g.gif

QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 16, 07:49)
mano baigė montuoti vakar, bet tikrai po tokio grožio kai Macarenos, tai slėpkis po lapu  biggrin.gif dvigubai kuklesnė ir kaina kokius 4 kartus mažesnę, tai gal jau ir susilaikysiu su rodymu, kad visai nenusiminti smile.gif

Nu prasyciau tik jau nereikia biggrin.gif Greit dedi nuotraukas bigsmile.gif

QUOTE(krisste.by @ 2008 05 16, 08:03)
Nes isivaizduoju kai as turesiu virtuve tai ji irgi bus oi kaip nelygis su Macarenos blush2.gif  bet kiekvienam savo, taip kad temk nuotraukas ir nesislepk po lapais mirksiukas.gif

Nu aisku, smagu, kad mano virtuve etalonu darot rolleyes.gif hihihi.gif , bet kad man nebutu tokiu kalbu tongue.gif

QUOTE(Irongė @ 2008 05 16, 08:34)

greitai greitai rodyk savo virtuvę, ką dabar turėsim tik Macarenos virtuve grožėtis? norim naujų vaizdų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

teisingai. Uztenka cia apie mano. Zagsiu ir zagsiu, lai kitos dabar pazagsi lotuliukas.gif
Atsakyti
nu dėkit dėkit savo virtuves, neslėpkit gi, nes čia kai kam dar idėjų reikia 4u.gif , nes virtuvės projektas dar tik mintyse biggrin.gif
Atsakyti
nu kas cia dabar per nedesiu mad.gif gausit lupt user posted image
as tai tikrai desiu rolleyes.gif neturiu melejonu tad ir virtuve bus ne tokia jau super duper bet ji bus mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 05 16, 08:49)
Aisku rodyk, mes gi cia ne visos brangias virtuves turesim blush2.gif  4u.gif
Kai Makrena parode savi virtuve, pirma mano mintis buvo, kad sumazes cia musu rodanciu savo virtuves g.gif  mirksiukas.gif Beveik pasitvirtino mirksiukas.gif
As pati galvojau ar rodyti kai turesiu ax.gif
Bet  ne visi gi gali skirti didelias sumas virtuves irengimui ir manau kaip tik lankosi cia, kad pasisemt idejas ir patarimus kaip nebrangiai, bet graziai ir kokybiskai sukurti virtuves interjera, ypac kai darai be dizainieriu pagalbos ax.gif 

Nu tu ir susnekejai cia bigsmile.gif Man asmeniskai tai visiskai dzin, kiek kainuoja kurios virtuve, ar brangi iranga ar ne, ir t.t. Kam taip ta kaina sureiksmint? Kiekvienas daro taip kaip jam iseina, pagal tiek pinigu, kiek gali tam skirti. Mums virtuve vienas is svarbiausiu dalyku buste, todel ir skyrem tam daugiau pinigu.
Kazkaip kalta dabar pasijutau, kad idejau tas nuotraukas ir dar kainas rasiau. Juk rasiau ne kazkokiam pasimaivymui, o del to, kad klauset. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 16, 10:00)
Nu tu ir susnekejai cia  bigsmile.gif Man asmeniskai tai visiskai dzin, kiek kainuoja kurios virtuve, ar brangi iranga ar ne, ir t.t. Kam taip ta kaina sureiksmint? Kiekvienas daro taip kaip jam iseina, pagal tiek pinigu, kiek gali tam skirti. Mums virtuve vienas is svarbiausiu dalyku buste, todel ir skyrem tam daugiau pinigu.
Kazkaip kalta dabar pasijutau, kad idejau tas nuotraukas ir dar kainas rasiau. Juk rasiau ne kazkokiam pasimaivymui, o del to, kad klauset.  blush2.gif

ai nu nesinervink, nieko cia tokio kad kainas surasei, pacios kaltos kad paklause lotuliukas.gif pvz mano virtuve kainuos puse tavo stalvirsio, bet ka padarysi kad daugiau negalim sau leisti, bet man ji bus grazi (tikiuosi hihihi.gif ) juk kiekvienai pagal galimybes rolleyes.gif
o del tos kriaukles skyles tai bus matyt g.gif diedas mano sako kad ja reiks patiem isimusti, ale as juo netikiu nors jis santechnikas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 16 gegužės 2008 - 09:06
QUOTE(Macarena @ 2008 05 16, 11:00)
Kazkaip kalta dabar pasijutau, kad idejau tas nuotraukas ir dar kainas rasiau. Juk rasiau ne kazkokiam pasimaivymui, o del to, kad klauset.  blush2.gif

Taip taip kalta ir labai kalta lotuliukas.gif dabar turesi visas i svecius pakviesti ir pyrago iskepti lotuliukas.gif

Baikit cia gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 16, 10:00)
Nu tu ir susnekejai cia  bigsmile.gif Man asmeniskai tai visiskai dzin, kiek kainuoja kurios virtuve, ar brangi iranga ar ne, ir t.t. Kam taip ta kaina sureiksmint? Kiekvienas daro taip kaip jam iseina, pagal tiek pinigu, kiek gali tam skirti. Mums virtuve vienas is svarbiausiu dalyku buste, todel ir skyrem tam daugiau pinigu.

Nu rimtai merginos, aš pati klausiau kainos , tai irgi kalta turiu jaustis ? smile.gif
mano virtuvė, pvz, kainavo apie 2000 litų, nu tai ką jau tada man ? iš viso po lapais slėptis. Tiesa, čia medžiagos tiek kainavo, o padarė tai MB. Dabar jau kitaip daryčiau, bet kai maža virtuvytė didelio mandravojimų neišeina ir labai baltaipacydžiu visoms, kurios turi galimybę įgyvendinti savo idėjas normalaus dydžio virtuvėse:)
Atsakyti
O man jau virtuve antra diena montuoja ir butinai idesiu kai viska pabaigs. Macarenos virtuve aisku neprilygs musiskei, bet vistiek parodysiu. Juk tam tas forumas ir yra, kad kitu virtuvelemis pasigrozetume ir savas parodytume. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 16, 09:04)
pvz mano virtuve kainuos puse tavo stalvirsio, bet ka padarysi kad daugiau negalim sau leisti, bet man ji bus grazi (tikiuosi hihihi.gif ) juk kiekvienai pagal galimybes rolleyes.gif

Dute_a, bet cia bus TAVO virtuve, tu joje seimininkausi. Koks skirtumas, kokia to kaina, svarbu kad TAU gera joje butu. ax.gif

QUOTE(Jolyte @ 2008 05 16, 09:08)
Nu rimtai merginos, aš pati klausiau kainos , tai irgi kalta turiu jaustis ? smile.gif

Kalta kalta lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale as kaltesne, vat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 16, 10:27)
Kalta kalta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ale as kaltesne, vat  lotuliukas.gif

Jo jo, visos kurios kaltos, greit keliais i baznycia lotuliukas.gif Velykines ispazinties jau nespejot, ale bent jau ant kaledines nueikit lotuliukas.gif
Atsakyti
apziurejau Macarenos virtuve, nu tikrai labai grazi wub.gif . ypac spalvos, man tas ryzo/balto derinys baisiai mielas wub.gif wub.gif wub.gif . ir aisku baro kedes bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

per svaitgali tikiuos cia daugiau virtuvyciu nuotrauku bus ideta rolleyes.gif , smalsu labai, lauksim dar labiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 16 gegužės 2008 - 09:56