Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Man atrodo, kad atspariausias yra naturalus akmuo, granitas butent. Ir cia forume buvo ideta lentele, tai akmuo turi visas stalvirsiui reikalingas savybes.
Gal kuri nors is forumo dalyviu turi granito stalvirsi? Butu idomu isgirst atsiliepimus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 15, 22:02)
Man atrodo, kad atspariausias yra naturalus akmuo, granitas butent. Ir cia forume buvo ideta lentele, tai akmuo turi visas stalvirsiui reikalingas savybes.
Gal kuri nors is forumo dalyviu turi granito stalvirsi? Butu idomu isgirst atsiliepimus. rolleyes.gif

smile.gif aha, iš tos pačios lentelės abu ir dirbtinis ir natūras apylygiai, tik natūralus labiau tepasi, ir dėmės labiau įsigeria. bet iš tikro būtų įdomu išgirsti realių atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 05 15, 21:19)
mamytes cia kazkurios virtuve, labai noriu informacijos, ten toliau uz virtuves balduku yra siena apdeta kazkokia imitacija. labai noriu suzinoti kas tai per plyteles gal ar kazkas. Noriu tokiu ir nezinau kur galiu gauti apie tai informacija, kur pirkti tokiu , kiek kainuoja kaip jos tvirtinasi irt.t . gal kuri turit ir zinote. busiu dekinga
user posted image

Jei taip supratau, tai
http://www.dasfa.lt/...a...=43&sid=306
Ir Senukuose kažkas panaus yra, pasižiūrėjimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 05 15, 20:19)
mamytes cia kazkurios virtuve, labai noriu informacijos, ten toliau uz virtuves balduku yra siena apdeta kazkokia imitacija. labai noriu suzinoti kas tai per plyteles gal ar kazkas. Noriu tokiu ir nezinau kur galiu gauti apie tai informacija, kur pirkti tokiu , kiek kainuoja kaip jos tvirtinasi irt.t . gal kuri turit ir zinote. busiu dekinga
user posted image

Maciau tokias apdailos plyteles Senukuose, Ermitaze prie plyteliu ir kitu dekoru. Pieskok, yra visokiausiu spalvu, man atrodo net Senuku psl.yra info. Ar tik ne apie 80-100 Lt uz kv.m. g.gif Gal ir nusisnekejau del kainos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 15 gegužės 2008 - 21:24
Bet ten pazymeta, kad naturalus akmuo nebijo karscio.
O del to, kad tepasi, tai kaip, vyras sako, juk daug prekybos centru iskloti granito plytelemis ir net lauke. Ir atlaiko, tad matyt granitas atspariausias. Zinoma nuo akmens rusies priklauso, sake marmuras yra ne toks atsparus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 15, 10:18)
dute_a, o tu ne ant dietos?  bigsmile.gif Siaip dar nekepiau pyragu, bet i svecius prasom  ax.gif

nu joooo, tai man prasyciau dietini biggrin.gif a rimtai?nu tai kuria diena brausimes i svecius, as tau dar kaika turiu, vis veziojuos masinoj biggrin.gif
o mano virtuve montuos rytoj, laukiu nesulaukiu doh.gif aisku su Macarenos ner ko lyginti schmoll.gif
ir dar turiu klausima apie akmens mases kriaukle, ten kur turi buti maisytuvui skyle buna uzklijuoti lipdukai, tai ten turi parduotuvei ispjauti skyle?ar patiems reik g.gif mano diedas sako kad ten ji jau buna irezta tik ja ismusti reik, nu bet kazkaip abejoju as savo diedu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 15 gegužės 2008 - 22:15
QUOTE(dute_a @ 2008 05 15, 23:13)
nu joooo, tai man prasyciau dietini biggrin.gif a rimtai?nu tai kuria diena brausimes i svecius, as tau dar kaika turiu, vis veziojuos masinoj biggrin.gif
o mano virtuve montuos rytoj, laukiu nesulaukiu doh.gif aisku su Macarenos ner ko lyginti schmoll.gif
ir dar turiu klausima apie akmens mases kriaukle, ten kur turi buti maisytuvui skyle buna uzklijuoti lipdukai, tai ten turi parduotuvei ispjauti skyle?ar patiems reik g.gif  mano diedas sako kad ten ji jau buna irezta tik ja ismusti reik, nu bet kazkaip abejoju as savo diedu blush2.gif

labas rytelis, reikalingas jusu skubus patarimas: sokoladinis fasadas-madzio faktura, koks geriausiai deretu stalvirsis? Reikia labai greit apsisprest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 05 16, 08:19)
labas rytelis, reikalingas jusu skubus patarimas: sokoladinis fasadas-madzio faktura, koks geriausiai deretu stalvirsis? Reikia labai greit apsisprest doh.gif

pamirsau pamineti sienines plyteles kremines spalvos, laukiu patarimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 15, 23:13)

ir dar turiu klausima apie akmens mases kriaukle, ten kur turi buti maisytuvui skyle buna uzklijuoti lipdukai, tai ten turi parduotuvei ispjauti skyle?ar patiems reik g.gif  mano diedas sako kad ten ji jau buna irezta tik ja ismusti reik, nu bet kazkaip abejoju as savo diedu blush2.gif

mano baigė montuoti vakar, bet tikrai po tokio grožio kai Macarenos, tai slėpkis po lapu biggrin.gif dvigubai kuklesnė ir kaina kokius 4 kartus mažesnę, tai gal jau ir susilaikysiu su rodymu, kad visai nenusiminti smile.gif

Dute_a, pas mus bent tai tikrai taip buvo su ta kriauklė, vyras tik gerai stuktelėjo ir iškrito labai gražiai, bent jau ta kuri mes turime, o baldininkai bijojo, sako per brangus daiktas bijom sugadinti, aš irgi nerimavau, bet OK.
parduotuvėje atrodo 15 Lt prašo, tik nežinau, ar už tokią skylutę, kur visai nėra įrėžta ?
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 16, 09:49)
mano baigė montuoti vakar, bet tikrai po tokio grožio kai Macarenos, tai slėpkis po lapu  biggrin.gif dvigubai kuklesnė ir kaina kokius 4 kartus mažesnę, tai gal jau ir susilaikysiu su rodymu, kad visai nenusiminti smile.gif

Na baik, greit rodyk savo virtuve o kad nenusimintum tai mes tave pagirsim 4u.gif Nes isivaizduoju kai as turesiu virtuve tai ji irgi bus oi kaip nelygis su Macarenos blush2.gif bet kiekvienam savo, taip kad temk nuotraukas ir nesislepk po lapais mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 05 16, 07:40)
pamirsau pamineti sienines plyteles kremines spalvos, laukiu patarimu blush2.gif

kreminis, toks kaip ir plytelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 15, 22:25)
Bet ten pazymeta, kad naturalus akmuo nebijo karscio.
O del to, kad tepasi, tai kaip, vyras sako, juk daug prekybos centru iskloti granito plytelemis ir net lauke. Ir atlaiko, tad matyt granitas atspariausias. Zinoma nuo akmens rusies priklauso, sake marmuras yra ne toks atsparus. g.gif

na taip, dėl karsčio tai tikrai turėtų būti atsparus.
aš kai rinkausi stalviršį, man buvo aktualiau teplumas, tai gal dėl to į tai labiau kreipiau dėmesį.
bet ir dar priklauso nuo interjero ir skonio, nes man pvz dirbtinis atrodo labai gražiai, o va natūralus akmuo - negražu, nors tu ką.... dar kol internete rinkausi, tai svarsčiau, o kai nuėjau pasižiūrėti gyvai, visai atbaidė schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 16, 08:49)
mano baigė montuoti vakar, bet tikrai po tokio grožio kai Macarenos, tai slėpkis po lapu  biggrin.gif dvigubai kuklesnė ir kaina kokius 4 kartus mažesnę, tai gal jau ir susilaikysiu su rodymu, kad visai nenusiminti smile.gif

Dute_a, pas mus bent tai tikrai taip buvo su ta kriauklė, vyras tik gerai stuktelėjo ir iškrito labai gražiai, bent jau ta kuri mes turime, o baldininkai bijojo, sako per brangus daiktas bijom sugadinti, aš irgi nerimavau, bet OK.
parduotuvėje atrodo 15 Lt prašo, tik nežinau, ar už tokią skylutę, kur visai nėra įrėžta ?

greitai greitai rodyk savo virtuvę, ką dabar turėsim tik Macarenos virtuve grožėtis? norim naujų vaizdų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti