Va dar vienas parsisiųstas gražuolis, pražydėjęs pas mano mamą (čia jau antras stiebas su 4 žiedais)
QUOTE(Dvi @ 2008 05 21, 01:11)
Va dar vienas parsisiųstas gražuolis, pražydėjęs pas mano mamą (čia jau antras stiebas su 4 žiedais)
eina sau koks grozis
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 05 21, 12:04)
Merginos, kurioj vietoj kirpti nužydėjusius žiedus? Mamos bordinis gražuolis pradėjo leisti lapus tarp dviejų kotų.
na sitoj fotkej kazkiek matos ties kur mazdaug ziedstiebius kirpau
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 05 21, 12:04)
Merginos, kurioj vietoj kirpti nužydėjusius žiedus? Mamos bordinis gražuolis pradėjo leisti lapus tarp dviejų kotų.
Ko arčiau svogūnėlio kirpk, o kas liks tai paskui nudžius
Sveikos mamyciukes Oj,amariliu "liga" uzsikretusi veikiausiai nuo vaikystes. Negaliu nepasigirti savo nauju pirkinuku ir Maximos Mokejau ~13 litu, o zydejo.... isleido du ziedynus po 6didziulius ziedus. Nuzydejus, po keliu dienu ziurim- vel leidzia ziedyna Kol kas laukiu kol prasiskleis, maciau,kad bus 4 ziedai. Na, bet cia tai stebuklelis, kad tiek ziedu ir dar du stiebai... Per mano ne trumpa praktika tokiu stebuklu nemaciau. Matyt gerai pritrese ir nebezydes man kitais metai
Nu tikrai nerealu, bet sumazink pirma nuotrauka, nes visa puslapi sudarkei
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 21, 16:32)
Nu tikrai nerealu, bet sumazink pirma nuotrauka, nes visa puslapi sudarkei
neberandu mygtuko redaguoti :S
Tikrai gražu, net 5 žiedai , turiu ir aš tokio vaikuti, manau kitais metais pradžiugins ir mane.
Sveikos mergaites
Informuoju jus apie mano Amarilio bukle
Na pasodinau as ji pries savaite ir kaip jus man rekomendavot,as ji nelaisciau
kai nupirkau ant svoguniuko jau buvo islinde keli visai mazuciukai lapuku galiukai,bet po kokiu 6d. ziuriu kad vienas galiuko lapukas kaskaip susitrauke
tai as paemiau ir gelyte palaisciau,dabar laukiu kas toliau viks
Kaskaip galvoju kad jis mane nepradziugins savo ziedeliais,ar isvis kas nors gausis Siaip kiti lapukai lyg ir paaugejo,ar cia man jau rodos
Informuoju jus apie mano Amarilio bukle
Na pasodinau as ji pries savaite ir kaip jus man rekomendavot,as ji nelaisciau
kai nupirkau ant svoguniuko jau buvo islinde keli visai mazuciukai lapuku galiukai,bet po kokiu 6d. ziuriu kad vienas galiuko lapukas kaskaip susitrauke
tai as paemiau ir gelyte palaisciau,dabar laukiu kas toliau viks
Kaskaip galvoju kad jis mane nepradziugins savo ziedeliais,ar isvis kas nors gausis Siaip kiti lapukai lyg ir paaugejo,ar cia man jau rodos