Dvi, puikumėlis!
Papildyta:
čia Megos Senukuose, taip?..
Papildyta:
QUOTE(Vilmonas @ 2008 05 16, 21:34)
Nuostabus ziedai!!!! As siandien Megoj nusipirkau raudonos ir svelniai salotines spalvos amarilius, jau ugteleje, isleide ziedkocius, matosi ziedai. Tikiuos greitai papuos ir mano palange!
čia Megos Senukuose, taip?..
QUOTE(Dvi @ 2008 05 16, 17:10)
Prdeda žydėti dar vienas mano parsisiųstasis grožis Kol kas skleidžiasi ant vieno stiebu du žiedai, o iš viso bus keturi. Antras stiebas mažesnis, tai pradžiugins vėliau.
o grozis tai pasakiskas
Labas merginos
Paziurejau i jusu turimus amarilius ir taip uzsinorejau Gaila, kad tik dabar aptikau, pavelavau uzsisakyti kartu su jumis is Olandijos Gal dar kartais butu galima sudaryti grupele, kad butu pigiau? Ar jau velu pirkti? O be to ir angliskai ne taip gerai suprantu, kad pati uzsisakyciau
Paziurejau i jusu turimus amarilius ir taip uzsinorejau Gaila, kad tik dabar aptikau, pavelavau uzsisakyti kartu su jumis is Olandijos Gal dar kartais butu galima sudaryti grupele, kad butu pigiau? Ar jau velu pirkti? O be to ir angliskai ne taip gerai suprantu, kad pati uzsisakyciau
QUOTE(Lexa @ 2008 05 17, 15:37)
Labas merginos
Dabar jau per velu. Amarilius pardavineja ir sodina tik iki balandzio pabaigos. Paskui jie leidzia lapus ir kaupiasi kitam sezonui. Dabar jau reikia laukti rudens.
QUOTE(Dvi @ 2008 05 19, 09:12)
Dabar jau per velu. Amarilius pardavineja ir sodina tik iki balandzio pabaigos. Paskui jie leidzia lapus ir kaupiasi kitam sezonui. Dabar jau reikia laukti rudens.
gaila, bet tikiuosi rudeni atsiras keletas norinciu, gal ir mane priimtumet?
na ka o as vakar buvau maloniai apstulbus
jau nuzydejes ir i kita kambary istremtas buvo, atejau palaistyt, o pamaciau
Ice tea, cia tarpkitko tas bordavas, gal ir tau kokia staigmena iskres
jau nuzydejes ir i kita kambary istremtas buvo, atejau palaistyt, o pamaciau
QUOTE(rena @ 2008 05 19, 13:19)
Oi, laukciau laukciau Nes maniskis jau visai baigiasi
sakykit jei svogūnas šviesus tai ir saplav bus švieis: ružava ar balta?
sito tai as nzn
QUOTE(saldainia @ 2008 05 20, 14:29)
sakykit jei svogūnas šviesus tai ir saplav bus švieis: ružava ar balta?
tai kad neina atskirti spalvas pagal svogūnėlius, pas mane ir baltų ir tamsiai raudonų amarilių svogūnėliai tos pačios spalvos.v