deje deje...aš nesugebėjau jo išsaugoti ir svogūnas supuvo . O pirkau jį maximoje žiemą.Reikės vėl žiemą maximose pasidairyt...
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 30, 15:33)
deje deje...aš nesugebėjau jo išsaugoti ir svogūnas supuvo . O pirkau jį maximoje žiemą.Reikės vėl žiemą maximose pasidairyt...
MAXIMOJ????? Toki grozi????
Eisiu ir as kasdien i Maxima
Fantastiskas grozis
Reiks ir man dazniau maximos gelese pasidairyt visada praeinu, nes daug kur diskutuota buvo, jog ten net veisliu neuzrasyta...
Reiks ir man dazniau maximos gelese pasidairyt visada praeinu, nes daug kur diskutuota buvo, jog ten net veisliu neuzrasyta...
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 30, 15:54)
Jo, Maximoje, jis vadinosi amarilis ,,lima,, ,nuo kitų skyrėsi tuo, kad labai ploni ir plokštoki žiedstiebiai lindo .
O buvo vazone ar svogunas
Pasodintas jau buvo ir su išlindusiu žiedkočiu,apie 9 lt kainavo.Bet tai buvo kažkur sausio ar vasario mėnesį.
As tokios rusies bulves irgi laukiu,tik kitokios spalvos turetu buti, ,jegovi jie man toki keisti nematyti,galvojau,kad siandien man atsius maniskius,bet dar nesulaukiau ,na bet tikiuosi ryt tai tikrai atsius ..Vyruj sakiau,ar galiu koki nusipirkt,tai kaip dejau ,dabar keturiu laukiu
Valio sulaukiau savo pirmojo siuntinuko.Jau pasodintas pupso an t palanges Dar triju laukiu
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 30, 14:37)
Kaip jums sitas keistuolis
koks cia keistuolis, cia tikras grazuolis
reik gi kazkaip tema pabaigt
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.