Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

deje deje...aš nesugebėjau jo išsaugoti ir svogūnas supuvo verysad.gif . O pirkau jį maximoje žiemą.Reikės vėl žiemą maximose pasidairyt...
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 30, 15:33)
deje deje...aš nesugebėjau jo išsaugoti ir svogūnas supuvo  verysad.gif . O pirkau jį maximoje žiemą.Reikės vėl žiemą maximose pasidairyt...

MAXIMOJ????? Toki grozi???? blink.gif
Eisiu ir as kasdien i Maxima bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo, Maximoje, jis vadinosi amarilis ,,lima,, ,nuo kitų skyrėsi tuo, kad labai ploni ir plokštoki žiedstiebiai lindo . user posted image user posted imagebet kai pražydo...
Atsakyti
Fantastiskas grozis wub.gif

Reiks ir man dazniau maximos gelese pasidairyt lotuliukas.gif visada praeinu, nes daug kur diskutuota buvo, jog ten net veisliu neuzrasyta...
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 30, 15:54)
Jo, Maximoje, jis vadinosi amarilis ,,lima,, ,nuo kitų skyrėsi tuo, kad labai ploni ir plokštoki žiedstiebiai lindo . 

O buvo vazone ar svogunas bigsmile.gif
Atsakyti
Pasodintas jau buvo ir su išlindusiu žiedkočiu,apie 9 lt kainavo.Bet tai buvo kažkur sausio ar vasario mėnesį.
Atsakyti
As tokios rusies bulves irgi laukiu,tik kitokios spalvos turetu buti, wub.gif ,jegovi jie man toki keisti nematyti,galvojau,kad siandien man atsius maniskius,bet dar nesulaukiau verysad.gif ,na bet tikiuosi ryt tai tikrai atsius biggrin.gif ..Vyruj sakiau,ar galiu koki nusipirkt,tai kaip dejau ,dabar keturiu laukiu blush2.gif
Atsakyti
Valio sulaukiau savo pirmojo siuntinuko.Jau pasodintas pupso an t palanges biggrin.gif Dar triju laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 30, 14:37)
Kaip jums sitas keistuolis  ax.gif

unsure.gif koks cia keistuolis, cia tikras grazuolis wub.gif wub.gif
Atsakyti
reik gi kazkaip tema pabaigt biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti