Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(rena @ 2008 09 28, 19:31)
ne i tema, bet noriu pasisakyt blush2.gif  tongue.gif
tavo ankstesnis avataras man buvo fainesnis, toks linksmesnis, o sitas toks niurus g.gif  smile.gif

g.gif Tuoj susirasiu koki linksmesni, ir nekeitinesiu, kad paskui pazintumet smile.gif
Atsakyti
na va vel keiciates mirksiukas.gif ....dabar rena sakys,kad piktas lotuliukas.gif ...o gal ne?!Na palaukime ka pasakys rena??? thumbup.gif
Atsakyti
Aij ir tas katinas man asocijuojasi su musu dingusiu, tai keiciu vel... jauciu grysiu prie to raudono su juros zvaigzde biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ,na jau pasakyk,kuris bus galutinis lotuliukas.gif mirksiukas.gif nes taip tai tikrai nepazinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 09 28, 21:40)
lotuliukas.gif ,na jau pasakyk,kuris bus galutinis lotuliukas.gif  mirksiukas.gif nes taip tai tikrai nepazinsim mirksiukas.gif

Va va, radau labai faina, bet gal irgi niurius biggrin.gif bet man taip graziai atrodo...
Atsakyti
thumbup.gif Sitas tikrai ne niurus,vien i ji paziurejus juokas ima lotuliukas.gif
Papildyta:
Na kol parasiau jau kita idejai,bet tas irgi grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 09 28, 21:47)
thumbup.gif Sitas tikrai ne niurus,vien i ji paziurejus juokas ima lotuliukas.gif
Papildyta:
Na kol parasiau jau kita idejai,bet tas irgi grazus mirksiukas.gif

Tai ar geriau tas su vovere ir gile, ar sitas kur dabar? biggrin.gif
Atsakyti
Mano amariliai tai paciame lapu vešėjime doh.gif
Nezinau, kada jie miego panores g.gif
Daug metu auginu paprastus oranzinius, viena balta ir balta su raudonais dryzeliais wub.gif idedu foto kaip ankstyva pavasari zydejo ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
tiesa pavasari gavau dovanu 12 rusiu amariliu svoguneliu vaiku wub.gif
Kaip mokino mane moteris, kuri dovanojo laisciau visa vasara su pomidorinem trasomis ir nesodinau i darza, nes anot jos taip ligos labai puola svogunus unsure.gif tokios kaip raudonlige, bei puviniai, dar buna, kad ivairus gyviai apgrauzia svogunelius doh.gif Todel paklausiau patarimo ir siemet mano visi amariliai per vasara buvo vazonuose, lauke, bet pastogej ax.gif mat sako lietus ir savo darba padaro ir perlieja kartais,kai nereikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 28 rugsėjo 2008 - 21:08
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 28, 21:12)
g.gif Tuoj susirasiu koki linksmesni, ir nekeitinesiu, kad paskui pazintumet smile.gif

sitas ciotkas bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Pentarda @ 2008 09 28, 21:54)
Daug metu auginu paprastus  oranzinius, viena balta ir balta su raudonais dryzeliais wub.gif idedu foto kaip ankstyva pavasari zydejo ax.gif

na man baltas wub.gif jega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 09 28, 21:54)
Mano amariliai tai paciame lapu vešėjime  doh.gif
Nezinau, kada jie miego panores  g.gif
Daug metu auginu paprastus  oranzinius, viena balta ir balta su raudonais dryzeliais wub.gif idedu foto kaip ankstyva pavasari zydejo ax.gif
user posted image

paprasiau kaimynes vieno svogunelio amarilio tokio, kaip nuotraukoj, nes darze visa vaga augina, tai radau kibira su kokiu 10 iskastu svogunu.. Visas palanges nusistatysiu dabar biggrin.gif
O gal pasidalinsiu su kuo, kai prazydes..
Atsakyti
user posted imageKaip jums sitas keistuolis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 30, 14:37)
user posted imageKaip jums sitas keistuolis  ax.gif

Tu turi toki grozi swoon.gif Rezervuoju vaika, jei tai tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti