Na, nesu aš baisiai didelė amarilių gerbėja, bet keletą auginu. Saviškį (vienos rūšies, toks sodriai ružavas) jau kokie 3m. per vasarą visada išnešu ir pasodinu į gėlyną, tad jis tik lapis leidžia (vienus numeta, kitus užaugina) ir taip kelis kartus. Rudenį atšalus orams persodinu į vazonėlį ir į kambarį Na, tada ir prasideda visas goržis Kažkur nuo spaliomėn. pradeda leisti žiedus, kartais net po 2 (įsivaizduojat kai sužydi visi žiedai vienumetu ant 2 žiedkočių?? ) ir taip iki balandžio mėn. vos 1 nukerpu, išleidžiakitą. Niu, grožis
Tik, vat kodėl vaikų nepriaugina???(per visus 3 m. nei vieno)
sitas grazuolis niekaip nenori dar miegoti...
Oho, tai kurgi tokį grožį migdysi
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 25, 18:45)
Net seile nutyyyyyyyso
O aš savo 3 amarilius jau užmigdžiau prieš kokias 2 savaites... Nes lapai jau buvo pageltę, tad juos nupjoviau ir vazonėlius pastačiau į vėsią vietą. Bet kažkaip man pradeda abejonės kilt, kad jie man po miego žydės, nes per vasarą tie svogūnai visiškai nepaaugo Nežinau net kodėl...
Aukso dulkele, nuostabus tavo amarilis.
Kaip tik palupinėjau ir nufotkinau tą, kuris vėl raudonuoja. Aš manu, kad tai ir yra raudonligė. Gal kuri išmananti gali patvirtinti arba paneigti.
Šiaip pats amarilis vešliais lapais ir atrodo neblogai, pirmi požymiai buvo, kad svogūnas pajuodo. Čia tas ir yra, kuris buvo keliais sluoksniais paraudęs.
O žydėjo jis tai labai gražiai:
QUOTE(Susiena @ 2008 09 24, 10:34)
Merginos, gal Jūs kuri galėtų vaizdžiai parodyti, kaip atrodo ta raudonligė? O degligė ir raudonligė - tas pats ar ne?
Kaip tik palupinėjau ir nufotkinau tą, kuris vėl raudonuoja. Aš manu, kad tai ir yra raudonligė. Gal kuri išmananti gali patvirtinti arba paneigti.
Šiaip pats amarilis vešliais lapais ir atrodo neblogai, pirmi požymiai buvo, kad svogūnas pajuodo. Čia tas ir yra, kuris buvo keliais sluoksniais paraudęs.
O žydėjo jis tai labai gražiai:
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 09 25, 19:45)
sitas grazuolis niekaip nenori dar miegoti...
Na nieko sau grozis.....stalcius ir man atsidare
Kaip pavydziu,gali dziaugtis pasakiskais ziedais,o as tai nezinai kada dziaugsiuos,nes savo jau pries kokia pora savaiciu istremiau i sklepa poilsiuj..
Siandien apziurejau,kitu nurude lapai o vieno istyse,tai apkarpiau visus lapus ,telu ilsisi nesispyrioje,,,juk as ir noresiu pasidziaugti.
Kerpena,o tavo amarilio sluoksniai po to tiesiog sudziusta????
Cia dar as merginos,jau zinokit kokius amarilius internete maciau ,o vienas salotines spalvos,jetau kaip uzsimaniau ...Reiks seks kaip sakant ,kad nenupirktu kas O jau kokiu roziniu yra,net net akys varva beziurint
Nuejau siandien paziuret kaip mano amariliai ilsisi, tai lapai tik gelsta, gelsta... as ju nekirpsiu, jie patys ziuriu kad nugelsta ir sudziusta. Tai tik apskabiau.
Pussesere siandien sake buvo Kauno stoties turguj, tai ieskojo tos bobulytes, sako radau kazkokia,bet pas ja tik vazonuose, tai sako buciau nepartempus as jo. Sakau tai ten buna ir svoguneliu, sako nepaklausiau
Pussesere siandien sake buvo Kauno stoties turguj, tai ieskojo tos bobulytes, sako radau kazkokia,bet pas ja tik vazonuose, tai sako buciau nepartempus as jo. Sakau tai ten buna ir svoguneliu, sako nepaklausiau
Jetai,kaip as dziaugiuosi ,man pavyko nusipirkti pora amariliu internete-balta pilnaviduri ir toki ryskiai ruzava.Tia dabar lauksiu kada atsius,gal koki antradieni
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 09 27, 22:09)
Jetai,kaip as dziaugiuosi ,man pavyko nusipirkti pora amariliu internete-balta pilnaviduri ir toki ryskiai ruzava.Tia dabar lauksiu kada atsius,gal koki antradieni
Vau
Dabar dar seku toki salotini ir zalia su dryziais