Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

Mano baltasis amarilis žaliavo, žaliavo, o dabar jau prašosi migdomas. lapai linksta, gelsta. Tai pjausiu - dėsiu į dėžutę ir paliksiu balkone.
O ką su kitais daryt, kurie miegoti dar nesiruošia? Ar pjauti visus prie kompanijos g.gif
Atsakyti
Va, va...mano amarilis kaip salotos žaliuoja, o jau turbūt migdyt reiktų. Pjaut tuos lapus ir į sandėliuką ar dar palaukt?
Atsakyti
Na o mano amarilis žydėt susiruošė...
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 09 19, 23:08)
Na o mano amarilis žydėt susiruošė...

Oho blink.gif

Nu o aš šiandien nukarpiau lapus visiems ir sudėjau į dėžę i rpalikau įstiklintam balkone. Taip kad labanaktukas amariliukams.

O sakykit, tai dabar jų visiškai nebelaistyti iki pavasario?

Balkone (apšiltintam) būna apie +15 laipsnių, šaltą žiemą žinma mažiau šiek tiek, bet visgi nesušals.

Tai kaip ten? su laistymu? Ir kada žadinti juos reikia? kovą?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 20, 20:23)
Oho  blink.gif

Nu o aš šiandien nukarpiau lapus visiems ir sudėjau į dėžę i rpalikau įstiklintam balkone. Taip kad labanaktukas amariliukams.

Balkone (apšiltintam) būna apie +15 laipsnių, šaltą žiemą žinma mažiau šiek tiek, bet visgi nesušals.

As tai sausi zadinsiu, dar lapus reiks nukarpyt.
Atsakyti
Tai man jau irgi gal reikia persodinti amarilius. g.gif Nes vazone trys susispaudę, lapai jų žali, bet peržydėjo jau pavasarį.
Atsakyti
Kaip as nusivyliau tais uzsienietiskais amariliais doh.gif ..... Kazkada parsiveziau tokiu nuostabiu, dideliais svogunais, ir ka... tik pirmus metus jie graziai zydejo, antrus jau siaip sau.. o va pavasari perkeliau i darza juos. dbr iskasiau noredama susodinti i vazonelius. tai visi, ka ten visi, is 3 svogunu isliko tik vienas sveikas verysad.gif , kitas visas raudonas pasidare, trecio nebeliko g.gif , tik duobute tuscia. kaip susinervinau. sitiek tada sumokejau. ar jie ant kokios chemijos buna isauginti, kad tokie svogunai buna dideli... ir ko juos taip ta raudonoji liga puola unsure.gif . su lietuviskais niekad neturejau problemu.
pasiguodziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2008 09 23, 10:15)
Kaip as nusivyliau tais uzsienietiskais amariliais  doh.gif ..... Kazkada parsiveziau tokiu nuostabiu, dideliais svogunais, ir ka... tik pirmus metus jie graziai zydejo, antrus jau siaip sau.. o va pavasari perkeliau i darza juos. dbr iskasiau noredama susodinti i vazonelius. tai visi, ka ten visi, is 3 svogunu isliko tik vienas sveikas  verysad.gif , kitas visas raudonas pasidare, trecio nebeliko  g.gif , tik duobute tuscia. kaip susinervinau. sitiek tada sumokejau. ar jie ant kokios chemijos buna isauginti, kad tokie svogunai buna dideli... ir ko juos taip ta raudonoji liga puola  unsure.gif . su lietuviskais niekad neturejau problemu.
pasiguodziau  rolleyes.gif

console.gif Neprisitaikę jie, man rods, mūsų sąlygom, tik tiek kad žiedai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Man irgi panašiai su tais užsieniečiais. Pavasarį rašiau, kad visi buvo paraudonavę, pjausčiau aš juos tepiau zelionka. Lyg ir atsigavo, lapus vėl išaugino, vienas net pražydęs buvo vasarą. Dabar laukiu, kas čia su jais bus. Nors tas, kuris labiausiai sirgo raudonlige, man atrodo ir vėl raudonuoja. Sakiu nieko nebedarysiu, jei nunyks, tai ir tegu sau nyksta. Su paprastais irgi niekada taip nebuvo, nors jau gal 10 metų turėjau raudoną ir baltą su dryžiais...
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 20, 19:23)

Nevertėjo nukarpyti lapų tiems, kurie dar nesiruošia žiemojimui schmoll.gif Tuo labiau, kad prie +8 laipsnių dar vyksta vegetacija, o pas jus, sakot net +15 būna. Jei gaus drėgmės, svogūnai vėl pradės leisti lapus.
Atsakyti
Mano taip pat susiruošė žydėti, štai kaip pražydo:

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 23, 22:20)
Mano taip pat susiruošė žydėti, štai kaip pražydo:

grazu wub.gif

pas mane irgi zalioja tie lapai kolkas miegui nesiruosia, bet as manau palauksiu kol patys sumastys miegot g.gif
Atsakyti