Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

Rytoj manęs Vilniuj nebus, nebent vėlai vakare.
Atsakyti
Kerpena, parašiau į až dėl baltojo svogūnėlio ax.gif Siųstum ar ne g.gif
Atsakyti
tai jau mygdyti reikia vazoniukus?
Atsakyti

O aš artimiausiom dienom iš pašto pasiimsiu siuntinuką, va kokio gražuolio.

http://radikal.ru/F/...c60f72.jpg.html

Viena forumietė atsiuntė. Niam, niam, tikiuosi prigis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 13, 21:02)
O aš artimiausiom dienom iš pašto pasiimsiu siuntinuką, va kokio gražuolio.

http://radikal.ru/F/...c60f72.jpg.html

Viena forumietė atsiuntė. Niam, niam, tikiuosi prigis  wub.gif

Tikrai grazus... wub.gif o as savo geles truputi apleidau, per tortu kepimus lotuliukas.gif Savo amarilius padejau salej, ten yra sviesos, bet as ju nelaistysiu. Maciau jau yra apgeltusiu lapu...
Atsakyti
Maniškis leidžia pumpurą,bet jau tuoj bus mėnuo,o žiedkotis tik kokie 6 cm. ilgio.Patarkit,prašau,gal man jį nupjaut?Gal amarilis nepajėgia jo išauginti.Vistik ,kaip jau anksčiau rašiau,nuo praeitų kalėdų tai jau 4 žiedstiebis. 4u.gif
Atsakyti
Kaži labai blogai padariau, jei norėdama migdyti - nupjoviau lapus (nors dar žali buvo unsure.gif )? Pasiskaičiau, kad jūs slepiate tamsoj su visais lapais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 09 17, 12:07)
Kaži labai blogai padariau, jei norėdama migdyti - nupjoviau lapus (nors dar žali buvo unsure.gif )? Pasiskaičiau, kad jūs slepiate tamsoj su visais lapais unsure.gif

Man pussesere sake, kad ji nupjauna lapus, nes vistiek kada jau ruosiasi zydet, pirma zieda leidzia..o paskui lapai uzauga.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 17, 11:42)
Man pussesere sake, kad ji nupjauna lapus, nes vistiek kada jau ruosiasi zydet, pirma zieda leidzia..o paskui lapai uzauga.

Kaži labai blogai padariau, jei norėdama migdyti - nupjoviau lapus (nors dar žali buvo )? Pasiskaičiau, kad jūs slepiate tamsoj su visais lapais

Aš irgi jau nurėžiau savo amarilių lapus ir padėjau į tamsą. Nieko jiems gi nekenkia, nebijok. Aš manau kad kaip tik geriau pasiilsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperWoman: 17 rugsėjo 2008 - 12:49
O tai nuraminot, mergaitės drinks_cheers.gif Eisiu, ieškoti dėžutės saviškiui ir paliksiu balkone. O laistyt nereikia nei kiek? g.gif Aš gavau jį palikimu, tai vargstu dabar kaip katė su pusle tongue.gif Gražiai žydėjo nabagas, bijau nugalabyti blush2.gif
Atsakyti
O tai tuos, kuriuos auginote lauke, darže, iškasate ir įsodinate į vazoną ar ne? Niekaip iš Jūsų nesuprantu... doh.gif Aš persodinau į vazonus su gerom žemėm, palaisčiau, kad prigytų, tai kaip dabar man juos migdyt reik? g.gif
Maniškis vienas lauke darže žydėjo 2 kartus vasarą, tai jis turbūt žiemą jau tikrai nebežydės, ar ne? unsure.gif
Ir dar vienas klausimėlis: kaip gydėte nuo raudonligės. Maniškis vienas ryškiai serga, nes nepajėgia auginti lapų, jie vos vos išlenda, bet iš karto kažkokie padžiūvę ir taip jau tuoj bus metai. doh.gif Taip apsidarė pernai žiemą po jo žydėjimo. Svogūnas paraudęs, bet sveikas, kietas. Užtat šaknų beveik nerasta. schmoll.gif Buvau ištrėmus į daržą, galvojau gal atsigaus, bet liko toks pats. verysad.gif Kažkur skaičiau, kad galima gydyt įsodinus į anglį, ar aš jau visai nukvakau? doh.gif
Atsakyti
Manau kad gerai padarei kad iš daržo perkėlei vazonus, tegul taip žiemoja.
Atsakyti