Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(Monikiukas @ 2008 09 08, 09:39)
thumbup.gif na mergikės kų daryc mano amarilis žiedą krauna,tai kada jį migdyti reikės ,tokios žiedų gausos dar nebuvo niekada ,turbūt sumaišė metų laikus

Tai tik sveikinam ir baltai pavydim graziu ziedu tokiu metu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamyte.Labai atsiprasau,kad lendu pas jumi,bet gal kuriai pravers:
http://www.flower-s....e/amarilis.html smile.gif
Atsakyti
Na as siandien jau i snadeliuka iskrausciau thumbup.gif O svogunai toki dideli,tikiuosi man pailseje padovanos nuostabius ziedus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 08, 15:20)
Sveikos mamyte.Labai atsiprasau,kad lendu pas jumi,bet gal kuriai pravers:
http://www.flower-s....e/amarilis.html smile.gif

Aciu 4u.gif yra naudingos informacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maximoj vis paziuriu ar tarp visokiu narcizu svoguneliu nera amariliu biggrin.gif
Atsakyti
na su mano gelyte tai buvo nelaime atsitikus ,vaikai be siusdami numete tai suzalojo ir lapus nulauze tai dabar kaip ir ramybe pas .Oja reik is vazonelio isimt ar ten palikti wub.gif Mano amariliui pirma ziema pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RITELĖ @ 2008 09 12, 09:49)
Oja reik is vazonelio isimt ar ten palikti  wub.gif Mano amariliui pirma ziema pas mane smile.gif

As tai palikau vazone tongue.gif Kazi kada reiks kelti g.gif Uzteks miegoti kokius tris men g.gif
Atsakyti
Maniskis amarilis neuzmigo, lapai zali, tik kad su vazonu parnesiau namo ir padejau i pirti, kur tamsu. Gal padet i garaza, kur sviesiau, bet veriau. Kaip patartumet. NOris uzmigdyti, kad paskui ziema zydetu.
Atsakyti
na ir as tada vazone paliksiu ,okiek kartu i metus jie zydi g.gif
Atsakyti
Pazystama atidave amarilio vaikuti, svogunelis nedidelis. Manau jo migdyti neriaikia g.gif , ikisau i vazoneli, tegu auga. O keliu metu (ar kokio dydzio) amariliai pradeda zydeti.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 09 12, 11:40)
Pazystama atidave amarilio vaikuti, svogunelis nedidelis. Manau jo migdyti neriaikia  g.gif , ikisau i vazoneli, tegu auga. O keliu metu (ar kokio dydzio) amariliai pradeda zydeti.

Gali jau žydėti kitą žiemą. Nors matyt priklauso, nuo rūšies, nuo to kaip auga ir t.t. Migdyti mažiuko nereikia, tik kai kada jie ir patys žiemą nelabai auga, ar net nugelsta koks lapelis. Pernai vienas vaikiukas visą žiemą prastovėjo be lapų, galvojau gal tai ir nunyks, bet pavasarį išleido lapus..
Papildyta:
Gal kas norit štai tokių amarilių vaikučių
user posted image user posted image
Abiejų turiu po tris. Dovanoju.
Raudonieji jau seniau atskirti prigiję, o baltuosius prieš kelias dienas atskyriau, bet jau nemaži. Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 rugsėjo 2008 - 12:25
Labai noreciau, bet nezinau ar iseis rytoj i Vilniu atvaziuoti.
Atsakyti