Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(kice1 @ 2008 09 01, 11:01)
Gal jau nebelaikyk lauke - salnas pranesa. Jie salnu nepakencia - istyzta ir viskas..

ane g.gif nu reiks progozes pasiklausyt g.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 01, 11:03)
Jie pas mane vazone balkone, bet gal jau siandien partempsiu. Ir anytai pasakysiu, nes ta tai nori atsikratyt gelem, tai jauciu paliks balkone specialiai  doh.gif

pas mane irgi vazonuose stovi g.gif
Atsakyti
Apie salnas as irgi girdejau...
Atsakyti
Nors ryte pas mus buvo +5, bet reiks nueit ir man i darza pasiieskot bevasarojanciu amariliu, kol dar ne kose... biggrin.gif
Atsakyti
nu jus cia su tom salnom unsure.gif tikiuosi mano amariliams ir kaktusams nieko neatsitiko g.gif
Atsakyti
Praretinau anytos amarilius. Visai mazycius ismeciau, o didesnius palikau kolkas lauke apdziut, ismest gaila, tai gal i rusi kur padesu, gal kam reiks. Spalvu net nezinau kokios. O lapus nupjaut pries dedant i rusi?
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 01, 14:49)
O lapus nupjaut pries dedant i rusi?

As pjauciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Rojaus sodu forumietes jokiu budu nesiulo pjaut lapu
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 01, 14:49)
Praretinau anytos amarilius. Visai mazycius ismeciau, o didesnius palikau kolkas lauke apdziut, ismest gaila, tai gal i rusi kur padesu, gal kam reiks. Spalvu net nezinau kokios. O lapus nupjaut pries dedant i rusi?

gal balta turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 01, 15:25)
gal balta turi g.gif

As irgi balto noriu, ir anyta sake kazkur yra, bet kai ten nezydejo jie siemet, tai neaisku kur jis. O ir vienos forumietes dovanotas neprigijo... As jau lapus tu nupjausciau, ir padziovinsiu saulej, o paskuij desiu i rusi, jei niekam nereiks ismesiu. Kelis dar pasodinau i vazonelius.

O kurioj mazdaug vietoj ta bobulyte su amariliais kauno stoties turguj buna? Prie geliu, ar taip kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 01 rugsėjo 2008 - 16:14
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 01, 17:39)
As irgi balto noriu, ir anyta sake kazkur yra, bet kai ten nezydejo jie siemet, tai neaisku kur jis. O ir vienos forumietes dovanotas neprigijo... As jau lapus tu nupjausciau, ir padziovinsiu saulej, o paskuij desiu i rusi, jei niekam nereiks ismesiu. Kelis dar pasodinau i vazonelius.

O kurioj mazdaug vietoj ta bobulyte su amariliais kauno stoties turguj buna? Prie geliu, ar taip kur?

Kaip gaila, kad mano baltukas neprigijo.

Oštai koks būtų buvęs

user posted image

Sakau lapus leidžia, o kai iškasi svogūnėlio nebūna. Vat ir dabar vėl toje pačioje vietoje 3-čias vaikutis išaugo, bet jau du dovanojau ir nesėkmingai, tai šito jau nekasiu.

O taviškiai pas mane gerai jaučiasi. patenkinti.

Mano amariliai stovi vazonikuose apšiltintam balkone. tai ar reikia juos migdyti pjaunant lapus ir grūsti kažkur į tamsą. Tokios vietos neturiu.
O kas bus, jei taip ir pražaliuos per žiemą?
Nežydės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 01 rugsėjo 2008 - 17:49
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 01, 18:25)
Kaip gaila, kad mano baltukas neprigijo. Sakau lapus leidžia, o kai iškasi svogūnėlio nebūna. Vat ir dabar vėl toje pačioje vietoje 3-čias vaikutis išaugo, bet jau du dovanojau ir nesėkmingai, tai šito jau nekasiu.

O taviškiai pas mane gerai jaučiasi. patenkinti.

Mano amariliai stovi vazonikuose apšiltintam balkone. tai ar reikia juos migdyti pjaunant lapus ir grūsti kažkur į tamsą. Tokios vietos neturiu.
O kas bus, jei taip ir pražaliuos per žiemą?
Nežydės?

Nieko tokio, kad neprigijo tas amariliukas... gausiu is kur nors kita. O del to kad jie prazaliuos visa ziema, tai tikrai turetu zydet, nes anyta niekad ju nenupjauna, ir vistiek zydi, tik nelaisto ramybes metu. Gal as irgi taip darysiu.
Gerai kad maniskiai amariliai pas tave gerai jauciasi smile.gif
Atsakyti
Neskubekit vaiku atskirti, tegu paauga salia mamos truputi, spesit po pusmecio kokio atskirt - tada geriau prigys..
Atsakyti