mano irgi jau ramybej lapu jau nera jie saldziai miega
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2008 08 27, 19:34)
As irgi susirupinau, kad gal jau reiktu migdyti savo grazuoles Tik kad ju lapai styro zali zali, sveiki sveiki
Kaip darot?
Kaip darot?
Aš niekada nemigdau per jėgą ir jie žydi po 2 kartus per metus. Maniškiai irgi vieni gražiai žaliuoja ir dar naujus lapus leidžia, o kiti "sustingę" tik žaliuoja.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2008 08 27, 20:34)
Tik kad ju lapai styro zali zali, sveiki sveiki
Kaip darot?
Kaip darot?
As tai nemigdyciau kol lapai zali ir stovi Maniskiai patys pradejo lapu neleisti, tai supratau, kad nori miego. O kiti sau zaliuoja ir vargo nemato
QUOTE(išdykėlė @ 2008 08 27, 21:55)
Aš niekada nemigdau per jėgą ir jie žydi po 2 kartus per metus. Maniškiai irgi vieni gražiai žaliuoja ir dar naujus lapus leidžia, o kiti "sustingę" tik žaliuoja.
Na maniskiai irgi "sustinge", kaip sakai. Naujo lapo jau kokie pora menesiu neleido. Gal tikrai patys uzmigs
Na pas mane dar niekas nemiega ir net nesiruošia,aš manau kad anksti ir ar verta tai klausimas,kadangi pas mane taip giliai (nelaistant)niekada nemiegojo,na gal dėl to kad mūsų bobučių,aišku nukirpdavom lapus bet tuo ir pasibaigdavo viskas ,žydi kiekvienais metais ir visai neprastai,na šiais metais visko pasiskaitę nutarėm migdyti(tik vėliau)pažiūrėsim ir rezultatų lauksim vėliau
O as ir nezinau ka daryt su amariliais. Lapai zali, grazus, bet neleidzia jau lapu, tai nezinau kiek cia dar laukt, ir ar pjaut tuos lapus, ar ka ten daryt...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 31, 19:34)
O as ir nezinau ka daryt su amariliais. Lapai zali, grazus, bet neleidzia jau lapu, tai nezinau kiek cia dar laukt, ir ar pjaut tuos lapus, ar ka ten daryt...
As tai palieku jiems patiems spresti- nori jie miegot ar ne Lapu tikrai nekirpsiu ir laistysiu tol, kol patys sugalvos nudziovinti lapus ir uzmigti. Man grazu, kai palanges pilnos "salotu"
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 31, 19:34)
pas mane irgi zaluoja ir vargo nemato o dabar dar pastebejau, kad vaikas salia lapa leidzia
maniskiai tai dar lauke, tai kai jau patys uzsimanys miegot, tada ir paklosiu jiems patalus
QUOTE(rena @ 2008 09 01, 09:44)
pas mane irgi zaluoja ir vargo nemato o dabar dar pastebejau, kad vaikas salia lapa leidzia
maniskiai tai dar lauke, tai kai jau patys uzsimanys miegot, tada ir paklosiu jiems patalus
Mano vieni irgi lauke, bet jau naktys darosi saltos, tai gal parnest juos namo. Ale kur juos det Uzgruzinus visus namus gelem.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 01, 10:00)
Mano vieni irgi lauke, bet jau naktys darosi saltos, tai gal parnest juos namo. Ale kur juos det Uzgruzinus visus namus gelem.
as tai dar palaikysiu, gal nesusals
Gal jau nebelaikyk lauke - salnas pranesa. Jie salnu nepakencia - istyzta ir viskas..
QUOTE(kice1 @ 2008 09 01, 11:01)
Gal jau nebelaikyk lauke - salnas pranesa. Jie salnu nepakencia - istyzta ir viskas..
Jie pas mane vazone balkone, bet gal jau siandien partempsiu. Ir anytai pasakysiu, nes ta tai nori atsikratyt gelem, tai jauciu paliks balkone specialiai